implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAs dori sa stiu daca alcoolismul se poate trata/vindeca prin hipnoza

Casa Nuntilor 8:46pm Jun 19
Buna seara,As dori sa stiu daca alcoolismul se poate trata/vindeca prin hipnoza.Multumesc!


Mihaela Manghiuc 9:57pm Jun 19
http://www.formula-as.ro/2005/664/medicina-naturista-25/hipnoza-terapeutica-5941

Catalin Lazar 3:52pm Jun 26
Psihoterapia poate fi de ajutor in general, sunt importante nivelul motivatiei persoanei in cauza de a renunta la alcool si masura in care constientizeaza ca are o problema.

Ludovic Sandulescu 1:12pm Jun 27
Siguranta 100% nu exista in nici o terapie. Depinde de multe. Cauzele alcoolismului sunt atat de variate si intotdeauna psiho-emotionale! Deci prin psihoterapie se si vindeca.

Catalin Lazar 6:43pm Jun 27
De multe ori cererea de hipnoza implica o anumita pasivitate, nu mi se pare un foarte bun predictor pentru a depasi o anumita dificultate, este ca o pilula care ar trebui sa te schimbe. Nu neg prin asta valoarea hipnozei, pun in discutie alegerea. Cand vrei sa depasesti o problema pe care o ai, este necesar sa te implici, sa realizezi anumite schimbari, transformari interioare. Implica o doza de disponibilitate de a depasi o suferinta asumata, o privare, dar la final iesi mai castigat, castigi resurse interioare pe care poti sa le folosesti si in viitor. Obisnuinta, placerea, nevoia de a bea nu dispare neaparat cu totul, realist este sa iei in considerare ca ai aceasta vulnerabilitate si ca va trebui sa o gestionezi si in viitor.

Cristiana Alexandra Levitchi 7:26am Jun 28
Pentru tratarea alcoolismului (mai ales daca este mediu sau profund) este nevoie de o interventie a unei echipe interdisciplinare formata din medici cu diverse specializari (interne, neurolog, psihiatru) psihoterapie si terapii complementare. Hipnoza in sine este o tehnica. Nici un psihoterapeut format in hipnoza nu face hipnoza ca vrea clientul in prima sedinta, ci in momenul cind este cazul. In rest e nevoie sa stie sa faca psihoterapie. Mituri ale hipnozei : http://cristianaalexandralevitchi.wordpress.com/2010/04/30/prejudecati-despre-hipnoza/

Cristiana Alexandra Levitchi 7:33am Jun 28
Nu prea exista rezultate pe termen lung in care sa nu fie implicate motivatia si responsabilitatea : http://cristianaalexandralevitchi.wordpress.com/2013/05/30/drumul-spre-noi-insine-nu-are-scurtaturi-2/

Ternei Attila 4:23pm Jul 4
Au fost cazuri si nu putine in care dependenta a fost solutionata doar prin hipnoza. Depinde de stilul de hipnoza practicat si cunostintele in ale hipnozei al practicantului/operatorului.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile