consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am mai pus o întrebare aici despre dependența mea de jocuri de noroc. Am 5 luni de când nu mai joc la cazino şi mă simt foarte bine.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Bună ziua, am mai pus o întrebare aici despre dependența mea de jocuri de noroc. Pe 6 Noiembrie am 5 luni de când numai joc la cazinou şi mă simt foarte bine. Eram distrusă psihic.
Credeți că am scăpat de acea tentație?

ma bucura sa aud ca v-ati controlat atata timp si va doresc sa va tineti tare in continuare. Nu avem noi cum sa va raspundem. Credeti ca ati scapat de acea tentatie? Ramaneti vigilenta in continuare. Succes!
 1
Felicitări pt control, mulțumim că ați împărtășit acest aspect cu noi. Așa cum a spus și colegul mai sus, noi nu avem de unde sti. 6 luni este o perioada buna de “abstinenta”. Pt a evita o eventuala reîntoarcere în cazinou sau la jocuri de noroc, v-as sugera sa vă găsiți un hobby util si cu un impact pozitiv asupra vieții dvs. Succes și așteptăm să ne scrieți și la un an
 1
Cand vine tentatia rezista-i un minut, o ora , o zi , o saptamana , o luna , un an , pentru todeauna !!! Tu ai rezistat deja 5 luni !!! Vezi cat drum ai parcurs deja ? Mergi mai departe cu incredere in tine . Esti mai puternica decat orice tentatie .
Cred ca exista posibilitatea sa va mai tenteze din cand in cand. Dar la felul in care ati dobândit-o,ma îndoiesc ca nu va veti infrange dorinta. Atatea luni sunt o reusita.
 1


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed