Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatMa numesc Maria si am 32 de ani. Am crescut cu un tata agresor direct si o mama pasiv atresia.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua,
Ma numesc Maria si am 32 de ani. Am crescut cu un tata agresor direct si o mama pasiv atresia. Acestea sunt catalogari facute de un psiholog.
Am simtit mereu ca mama ma domina si mi am trait viata incercand sa o fac sa fie mandra de mine. De fiecare data cand nu se intamplau lucrurile asa cum voia ea, apela la amenintari cu sinuciderea ori plansete teatrale.

Acum, este certata cu tata si mi a cerut sa o a problem. Ca ea s a saturat de toti, ca nu m ai poate. Ala a fost momentul in care n am mai rezistat.I am inchis telefonul in nas. De atunci n a mai sunat. O vad activa pe face book si mimi fac procese de constiinta ca m am purtat urat.au trecut 3 zile si ma simt vino vat a. Dati mi un sfat va rog

in primul rand felicitari pt curajul de a face un pas in a opri jocul mamei. Psihoterapeutul unde inteleg ca mergi sau ca ai mers ti-a dat un sfat pentru relatia cu mama ta?
Pe acest tip de reactie se va baza si ea si ca tu vei ceda. Ai 32 de ani, poti sa iti vezi de viata ta singurica si la un momentdat sa ai o discutie matura cu mama ta , in care sa ii prezinti ca nu mai esti copilul pe care ea il vede, si ca puiul a plecat din cuib si nici nu mai joaca rolurile cu care era ea obisnuita. Este greu, am trecut si eu prin asa ceva, insa la final rezultatele sunt mai mult decat satisfacatoare si viata mea mult mai linistita.
 1
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18797 raspunsuri primite pentru 3970 intrebari
(in categoria actuala: 7115 raspunsuri primite pentru 1689 intrebari)