consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 15 ani si de la o vreme incoace ma simt foarte nasol, fizic bine, dar psihic rau: ma gandesc la univers, la cine l-a creat, la Dumnezeu, la viata noastra, ca e nesemnificativa si asta ma face sa ma simt un nimic si sa ma gandesc la moarte…

Terapeuti.ro 8:07am Nov 12
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Salut , ma numesc George , am 15 ani , locuiesc in Iasi , va rog frumos sa ma ajutati , de la o vreme incoace ma simt foarte nasol , fizic bine , dar psihic rau , ma gandesc la univers , la cine le-a creat , la dumnezeu , la viata noastra , ca e nesemnificativa , si asta ma face sa ma simt un nimic , si dupa ma gandesc la moarte , eu nu vreau sa ma mor , nu stiu daca ma intelegeti , imi da o stare proasta va rog ajutati-ma.


Lia Oltean 8:53am Nov 12
Apelează, cu acordul părinților, la un psihoterapeut, pentru a restructura aceste gânduri și pentru a depăși situația. Gândurile legate de moarte pot fi abordate si prin linia telefonică gratuită antisuicid. Mai multe informații găsești aici http://www.antisuicid.com/

Cabinet Psihoterapie Iulia Ciornei 10:57am Nov 12
Poti discuta cu psihologul sau consilierul scolar din scoala ta. In acelasi timp, poti apela si Telefonul Copilului la telefon 116 111. Gasesti mai multe date la http://www.telefonulcopilului.ro.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile