consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 16 ani si fac atacuri de panica de 8 ani. Nu le fac dintr-un motiv anume.Simt o greutate in piept, apoi inima o ia razna. Am senzatia ca raman fara aer. Apoi incep sa tremur, sa plang. Uneori nu ii mai aud sau vad pe cei din jur. Am ajuns sa imi fie frica ca o sa mor.

Terapeuti.ro 8:18am Jul 14
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Am 16 ani si fac atacuri de panica. Acestea au inceput de la varsta de 8 ani. Nu stiu ce pot face sa le opresc. Am ajuns sa fac 4 atacuri pe luna.
Nu le fac dintr-un motiv anume. Pur si simplu simt o greutate in piept, apoi inima o ia razna. Am senzatia ca raman fara aer. Apoi incep sa tremur, sa plang. Uneori nu ii mai aud sau vad pe cei din jur. Am ajuns sa imi fie frica ca o sa mor. Ce pot face?


Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:49am Jul 14
vorbeste neaparat cu parintii tai si consultati impreuna un psihoterapeut… incepeti cu o terapie de familie, poate s-a intamplat ceva la 8 ani care fiind nerezolvat iti perpetueaza aceste stari. Succes!

Raluca Mihai 9:12am Jul 14
Va recomand sa apelati la un psihoterapeut. Astfel puteti primi asistenta in intelegerea in primul rand, a cauzei si apoi in gasirea unor solutii.

Daniela-Monica Guzu 9:32am Jul 14
Atacurile de panica se trateaza foarte bine prin psihoterapie, cu cat mai devreme, cu atat mai bine. Mult SUCEES!!!!!

Marius Dumumitrescu 9:36am Jul 14
Aveti nororc, De atac de panica nici NU se moare, nici NU se inebuneste. Evident va trebui descoperita cauza si rezolvarea problemei impreuna cu un psihoterapeut.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed