Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
trasaturi accentuate de personalitate_tulburari de comportament

BUCURESTI | Workshop: Personalități accentuate versus tulburări de personalitate – 13 aprilie 2019

trasaturi accentuate de personalitate_tulburari de comportamentFiecare dintre noi este unic, iar una din componentele care dau această unicitate este personalitatea noastră – care rămâne aproape constantă pe tot parcursul vieții și care influențează modul în care interpretăm evenimentele din jur și comportamentele manifestate în diverse situații.

O persoană cu trăsături accentuate de personalitate va acționa întotdeauna într-un fel exagerat, față de expectanțele celor din jur… nu ne referim aici doar la agresivitate, ci și la timiditate sau pur și simplu la tăcere. Oare de ce? Nu cumva există în spatele acestor reacții o teamă majoră? Teama de a fi neînțeles sau abandonat (de exemplu)?

Vă invităm la un workshop care va elucida câteva din ”misterele” acestor trăsături de personalitate, care ne dau de furcă, în viața de zi cu zi, indiferent că suntem noi ”vinovații” sau alții! Vom vedea împreună, de ce unii dintre noi acționează într-un anume fel atunci când sunt puși în situații dificile?!

Scopul acestui workshop este de a oferi informații generale cu privire la personalitatea umană și de a diferenția conceptele de tulburări de personalitate și trăsături accentuate de personalitate.

De asemenea, în cadrul acestui workshop, participanții vor fi implicați activ în autocunoaștere și în identificarea propriilor trăsături accentuate de personalitate prin diverse exerciții specifice, jocuri de rol și alte activități interactive.

Taxa de înscriere:

  • 80 lei/participant, dacă se achită cu minimum două zile înaintea evenimentului în contul: RO26BRDE426SV66635484260;
  • 100 lei/participant, dacă se achită în ziua evenimentului.

Taxa include: coffee break (ceai, cafea, fructe, biscuiți, fursecuri, suc), prezentarea și alte materiale, precum și diploma de participare.
Achitarea taxei se va face în ziua workshop-ului.

Persoanele care doresc factură sunt rugate să trimită un e-mail pe adresa alexandra.nae26@gmail.com sau psiholog.cabinet19@gmail.com cu minimum două zile înaintea evenimentului sau să informeze organizatorii în ziua workshop-ului.

Numărul maxim de participanți: 8 – deoarece acest workshop este unul interactiv și ne dorim ca toți participanții să fie implicați în activitățile practice din cadrul evenimentului.

Program:

10:00-13:00

Adresa:

Str. Batiștei nr. 35, sector 2, București, interfon 002

Speakeri:

  • Alexandra Nae, consilier pentru dezvoltare personală/psihoterapeut cognitiv-comportamental în formare;
  • Elena Gianina Bejan, consilier pentru dezvoltare personală/psiholog clinician practicant autonom.

Înscrieri:

Pe site-ul nostru:
https://psihologcabinet/psihoterapie/evenimente
sau

Prin completarea acestui formular:
https://docs.google.com/

Contact:

psiholog.cabinet19@gmail.com

alexandra.nae26@gmail.com

Tel.: 0729.620.682



Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita