Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o problema cu cumnata mea, sotia fratelui sotului meu. Nu ne sunam, nu ne vorbim, nu ne intalnim, dar nu pentru ca am fi certate, ci asa, pur si simplu. Adica poate ea are o problema cu mine, dar nu zice nimic.

Terapeuti.ro 7:48am Jun 23
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Nici nu stiu cu ce sa incep….povestea e lunga si intortocheata,dar in momentul de fata am o problema cu cumnata mea, sotia fratelui sotului meu. Nu ne sunam, nu ne vorbim, nu ne intalnim…dar nu pt ca am fi certate ci asa pur si simplu. Adica poate ea are o problema cu mine, dar nu zice nimic. Eu am sunat-o intr-o zi si nu mi-a raspuns si nici nu m-a sunat inapoi. Ideea e ca inainte de a ne casatori amandoua am fost prietene bune, apoi din cauza sotului ei am avut probleme, discutii si ne-am departat una de alta. Apoi sotul ei a inselat-o si atat eu cat si sotul meu am incercat sa o ajutam cu sfaturi…dar tot noi am picat de fraieri, ei s-au impacat si nu a mai vorbit cu noi aproape un an. Ne-am apropiat din nou cand am ramas amandoua insarcinate si pot sa spun ca am fost iar foarte apropiate pe durata sarcinii. Ca apoi dupa ce am nascut sotul ei iar a avut o relatie cu altcineva si noi am zis ca nu ne mai bagam, nu mai dam sfaturi…si tot nu a fost bine…ca de ce nu i-am zis lui ceva, ca nu face bine, sa nu mai faca…. . In fine,ideea e ca acum nu suntem certate ci doar nu ne vorbim, nu ne cautam. Problema mea e ca desi am zis ca daca asa vrea ea..asa facem, daca ea nu ma suna nu o sun nici eu si daca ea nu ma cauta nu o caut nici eu…tot timpul ma uit pe facebook sa vad daca e online, sau cand a fost online, sau daca a postat ceva, sau daca imi da like, sau daca nu imi da de ce nu imi da. Oare de ce nu reusesc sa ma detasez de ea si sa nu ma mai gandesc ca ce face si ce nu face? Am avut probleme si cu socrii mei pana am invatat sa nu bag atatea in seama si sa fiu mai indiferenta…daca ma suna ei vorbim, daca nu eu nu ii sun…mai rarut ca-i mai dragut. Am reusit sa ma detasez si sa nu ma gandesc la ei si sa gasesc motive de ce fac sau de ce nu fac ceva….dar cu cumnata mea nu stiu de ce nu reusesc. As vrea sa ma detasez, sa nu ma mai intereseze, sa accept faptul ca am intrat intr-o familie mai ciudata carora nu li se pare anormal sa te suni sau sa te vezi doar de 2-3 ori pe an desi stam in acelasi oras eu cu cumnata-mea si la 100 km de socrii. Ce ma sfatuiti sa fac? Cum fac sa reusesc sa nu ma mai intereseze, sa nu ma mai gandesc la asta si sa las lucrurile sa decurga de la sine?


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:55am Jun 23
pare ca este foarte important sa aflati daca ea este sau nu suparata direct pe Dvs., caz in care sfatul meu este sa incercati sa discutati cu ea cat mai pe viu si la obiect, fara ‘politeturi’ sau subtilitati. Ma gandesc ca atunci cand o sa fie absolut limpede situatia pt toate partile nu o sa va mai macine asa tare. Succes! ;)

Mihaela Comisel 8:23am Jun 23
Daca atentia ta este focusata pe cumnata ta, este nevoia ta si nu a ei. Comportamentul ei nu este problema ta din fericire. Va trebui sa traiesti fara atentia ei fara sa fii deranjata! De obicei, daca nu este vorba de educatie, acest comportament este generat de “impartiri”, adica sunteti cumva pe aceasi portie si ei i se pare ca este nedreptatita si de aici “frustrarea”. Vezi ce nevoi ai tu, de ce este importanta aceasta relatie pentru tine, ce iti aduce sau ce iti ia?

Ioana Matei 9:29am Jun 23
Ce as face eu si ceea ce fac :IGNORE,crede mă se poate e mult mai usor decât crezi,încearcă!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed