consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
curs-tantra

Workshop Tantra – Timisoara – 17-18-19 Mai

-CURS INTENSIV DE TANTRA-

Poate că citeşti această scrisoare pentru că îţi doreşti să fii mult mai deschis faţă de frumuseţea de zi cu zi a existenţei. Îţi doreşti să te bucuri mai mult, să-ţi foloseşti complet potenţialul extraordinar, să faci paşi rapizi pentru dezvoltarea ta profund launtrică.

Vrei să descoperi sanctuarul tainic, beatific al inimii tale, să aduci magie si fascinatie in relatia ta de iubire si dragoste. Vrei să comunici, să empatizezi mai profund cu perechea ta. Să explorezi propria senzualitate şi pe cea a omului iubit în dimensiunea ei sacră, să trăieşti erosul dintr-o perspectivă care te reconectează cu universul. Vrei sa te simti complet vindecat si reunit cu toate partile fiintei tale.

Poate pur şi simplu doreşti să devii apt de fericire autentică şi să fii pregătit pentru a întâlni un om cu care să alcătuieşti un cuplu iubitor.

Numele meu este Urantia. Îţi propun un sfârşit de săptămână tantric şi începutul unei călătorii fascinante împreuna.

Iată câteva dintre lucrurile pe care le vom descoperi şi experimenta împreună:

- Şapte planuri în univers, şapte centri de energie în corpul tău. Cum îi activăm pentru a fi în armonie cu noi înşine şi cu macrocosmosul.

- Miros, gust, văz, pipăit, auz – cinci simţuri care ne conectează cu lumea. Cum le expansionăm pentru o trăire multidimensională a vieţii, pentru a urca la un alt nivel de experienţă şi împlinire.

- Secrete care fac legea rezonanţei şi a atracţiei să funcţioneze perfect în viaţa noastră. Exerciţii şi metode care îmbogăţesc relaţia cu tine însuţi, cu universul, relaţia de dragoste şi viaţa ta erotică.

- Spontaneitate-Bucuria de a trai in momentul prezent- Inteligență, metode de armonizare prin potențarea, echilibrarea activitații mentale, voință si umor – tehnici de iluminare

Meditaţii excepţionale în sanctuarul tainic al inimii, exerciţii de conştientizare şi jocuri de autodescoperire a femeii şi a bărbatului interior. A zeiţei şi a zeului interior. Vindecam răni emoţionale din alte relaţii. Femeia devine liberă să descopere zeul în iubitul ei, bărbatul devine liber s-o descopere pe zeiţă în iubita lui.

Marea ridicare, marea ascensiune- tahnica secreta. Saltul cuantic de la orgasmul obişnuit la multiorgasmul tantric ce expansioneaza si rafineaza constiinta. Arta sacra a iubirii. Exerciţii individuale pentru femei şi pentru bărbaţi.

- Jocuri pentru creativitate în relaţia de cuplu, sărbătorirea spontaneităţii şi a unicităţii, descoperirea sacrului în tine însuţi şi omul iubit.

Vrei să aflii căteva dintre beneficiile spectaculoase pe care le aduce revoluţia Tantrei în viata voastra?

- Trup, minte şi inimă ajung în armonie. Stare de pace interioară, putere sporită de concentrare, creşterea energiei şi a creativităţii. Descoperi bucuria jocului şi spontaneitatea binefăcătoare.

- Descoperi nestemata inimii tale. Înţelegerea propriei persoane, acceptarea de sine.. Curajul de a-ţi explora potenţialul interior. Vindecarea de rănile trecutului

- Dezvoltarea adevăratelor abilităţi de comunicare cu noi înşine şi cu oamenii. Creşterea
intuiţiei şi a empatiei. Creşterea lucidităţii şi a puterii de a ne gestiona emoţiile.

- Descoperirea şi înflorirea propriei feminităţi/masculinităţi. Deschiderea către spaţiul
sacru din propria fiinţă şi din ceilalţi. Deschiderea către o trăire împlinitoare a relaţiei de cuplu prin iubire şi sexualitate elevată.

- O stare excelentă de sănătate. Vindecare. Regenerare fizică şi psihică. Menţinerea tonusului şi a tinereţii. Descoperirea multidimensională a senzualităţii, creşterea magnetismului fizic şi a carismei.

- Comuniunea cu omul iubit, arta de a menţine vie relaţia de cuplu, de a creşte spiritual împreună.

- Deschiderea către misterul existenţei. Savoarea clipei prezente. Dezvoltarea personală completă, reconectarea cu universalul, ritmurile cosmice, starea de fericire autentică şi durabilă.

Grup de meditatie si initiere in spiritul autentic al traditiei vedantice hinduse.
Grup sustinut si ghidat de Urantia Stuparu

Pentru o integrare armonioasă în lumea magica si fascinantul univers al Tantrei, este esențială participarea la toate cele 3 zile de curs, în intervalul orar stabilit

Program:
17-18-19 Mai la Timisoara.
Vineri 17 Mai de la ora 18.00-21.30
Sambata, Duminica de la ora 10.00- 18.00
Adresa va fi anunțată celor înscriși.
Pentru Timisoara va rugam sa confirmati inscrierea achitand un avans de 200 lei în contul de mai jos pana la data de 15 Mai.

Persoana de contact : Urantia
Pentru detali și alte lămuriri sunați la tel: 0723 300 093 și 0745795008
Mail contact: curs_tantra@yahoo.ro
Oferta Primaverii
Investitie: 350 lei
-plata se face în contul de mai jos, pană la data de 8 Mai 2013 ( pentru Bucuresti) si 15 Mai (pentru Timisoara)
-pentru cuplurile casatorite, oferim o reducere de 100leiLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile