consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Workshop (Calin Petru Cotrau): Inițiere in metoda de vindecare dinamica, nivel 1 | 9-10 august, Bucuresti

Workshop (Călin Petru Cotrău): Inițiere în Metoda de Vindecare Dinamică®, nivel 1 – 9-10 august 2014, București

Despre Metoda de Vindecare Dinamică®:

Miscare involuntara constienta, cu scop corectiv si vindecator, a unei cursante care sufera de spondilita anchilozanta

Despre Metoda de Vindecare Dinamică®:

Numele de Vindecare Dinamică® este atribuit procesului terapeutic energo-spiritual prin care este accesată Frecvența sau Unda specifică unei dimensiuni spirituale de vindecare, în care clientul sau pacientul prezintă de cele mai multe ori mișcări involuntare, conștiente și stări modificate de conștiință cu rol corectiv, vindecător, la nivel fizic, psihic, emoțional și mental. Mișcările sunt reacții automate cu valoare majoră pentru eliminarea blocajelor existente și curgerea continuă, armonioasă a energiilor.

Metoda se pretează cu succes la o gamă largă de afecțiuni: fizice, emoționale, psihice, mentale.

Ceea ce este valoros la această metodă este faptul că, odată ce pacientul este ajutat să intre pe această Vibrație, el efectuează singur, fără niciun ajutor din partea terapeutului, seria de mișcări involuntare necesare pentru restabilirea sănătății sale. Prin serie de mișcări involuntare se înțelege întregul proces de corecție care apare (de cele mai multe ori spectaculos ca manifestare), de la mișcări dezordonate, până la mișcări de tip exercițiu, sărituri, dans, Tai Chi, posturi yoga, mudre spirituale etc.

Acțiunea, mișcarea, reacția, vin întotdeauna din interiorul subiecților care sunt pe frecvența Vindecării Dinamice. Persoanele intrate pe această Undă fac ceea ce trebuie să facă pentru a elibera vechile modele/tipare și a-și corecta problemele. Contorsionările lor pot părea foarte  ciudate pentru un observator, pacienții adesea simt ei înșiși  mușchii sau articulațiile cum execută mișcări pentru autocorecție. Însă aceștia nu direcționează mișcările conștient. Este un proces instinctiv.

Beneficiile absolventului de nivel 1:

 • Este inițiat în Metoda de Vindecare Dinamică;
 • Beneficiază de confort emoțional deosebit pe parcursul ședințelor, efectuând mișcări involuntare conștiente cu rol corectiv și vindecător;
 • Declanșează singur intrarea pe vibrația Vindecării Dinamice;
 • Se corectează/ameliorează/echilibrează/vindecă afecțiunile și dezechilibrele pe care le are;
 • Majoritatea absolvenților reușesc să inducă starea de vindecare dinamică persoanelor cu diverse afecțiuni, ajutându-i în ameliorarea și vindecarea lor;
 • Viata studentului care intră pe frecvența Vindecării Dinamice este îmbunătățită la nivel de intuiție;
 • Vindecarea Dinamică reprezintă pentru toți absolvenții o excelentă cale de creștere spirituală;
 • Studentul beneficiază de un certificat de absolvire a nivelului 1 și un manual-suport de curs.

Workshop (Calin Petru Cotrau): Inițiere in metoda de vindecare dinamica

Profesorul Călin Petru Cotrău și domnul Ron Stalley, vindecător dinamic renumit în Marea Britanie

Profesor psiholog Călin Petru Cotrău:

Sunt creatorul acestei metode practice, care reușește să prezinte Starea de Vindecare Dinamică, să o inducă altora și să-i instruiască pe studenții doritori de a se forma ca vindecători dinamici profesioniști și instructori.

Cei mai mulți dintre studenții mei sunt deja vindecători dinamici și aplică cu succes această metodă  pentru persoanele în nevoie.

Am ales această denumire – Vindecare Dinamică – din respect pentru mentorul meu spiritual, domnul Ron Stalley, vindecător dinamic renumit în Marea Britanie. Metoda de Vindecare Dinamică este un fenomen spiritual, o terapie de vindecare spirituală. Înțeleg că de multe ori este dificil pentru o persoană care nu a luat parte la o ședință de acest fel să creadă că cineva poate să execute mișcări involuntare fără a fi într-o transă hipnotică și totuși acest lucru este posibil și se realizează în beneficiul persoanei de vindecat. În momentul în care intri în starea de vindecare dinamică tot scepticismul dispare. Cred cu tărie că oamenii ar trebui să beneficieze din plin de Vindecarea Dinamică! În acest sens depun permanent toate eforturile pentru a o face cât mai ușor de asimilat pentru toți doritorii.”

Călin Petru Cotrău este fondator al Centrului de Inițiere și Perfecționare Reiki România: http://www.reikiromania.ro/

Despre workshop:

Număr de participanți: 12

Sunt binevenite la workshop persoanele care:

 • suferă de diverse afecțiuni și doresc corectarea/echilibrarea/vindecarea la nivel fizic, emoțional, psihic, mental și spiritual;
 • doresc să devină terapeuți Vindecători Dinamici;
 • sunt terapeuți și doresc să practice vindecarea energetică la parametri superiori;
 • simt că „le lipsește ceva” în terapiile energetice pe care le aplică pacienților lor;
 • doresc aprofundarea cunoștințelor în acest domeniu (terapii complementare);
 • doresc să se dezvolte la nivel spiritual.

Scopul workshop-ului:

 • Workshop-ul urmărește formarea abilităților de vindecare dinamică: capacitatea de autoinducere și inducere a stării corective vindecătoare persoanelor în nevoie (care prezintă diverse probleme de sănătate).
 • Cele mai multe din tehnicile practice oferite în cadrul workshop-urilor urmăresc formarea studentului într-o manieră plăcută, sub influența dimensiunii Vindecării Dinamice, așa încât aceștia să poată accesa independent frecvența corespunzătoare.
 • Workshop-ul cuprinde demonstrații practice și exerciții în vederea formării participanților ca vindecători dinamici.
 • Demonstrațiile profesorului la clasă, vor surprinde cursanții cu diverse afecțiuni, dezechilibre, cărora le va fi indusă starea de Vindecare Dinamică pe parcursul celor două zile de curs.

Ce învață studenții la Nivelul 1 în Metoda de Vindecare Dinamică®?

Despre Metoda de Vindecare Dinamică®:Studenții care participă la acest cursuri sunt în căutare de o practică alternativă sau complementară pentru problemele lor de sănătate sau doresc să devină vindecători. Ei beneficiază în cadrul clasei de o serie de tehnici pe care le execută împreună cu profesorul, în vederea accesării unei frecvențe (energii) specifice a universului-frecvența vindecării dinamice – care impulsionează beneficiarul la o serie de mișcări corective în vederea vindecării. Studenții sunt ghidați spre atingerea unor stări specifice de vindecare unde reacțiile sunt  involuntare, executate automat cu rol corectiv, vindecător. În cadrul cursului, studenții  intră în această stare și învață cum să o inducă apoi altor persoane. Metoda este structurată pe 3 module. Modulul de bază are ca scop învățarea cunoștințelor fundamentale pentru  a accesa frecvența specifică și a intra în starea de vindecare dinamică, vindecând sau ameliorând diverse afecțiuni. Modulele superioare pregătesc studenții spre posibilități mai avansate de lucru în Vindecarea Dinamică. Cei mai mulți studenți reușesc în cadrul primului modul, la clasă, să intre în starea specifică vindecării lor și să inducă starea altor persoane, iar apoi reușesc singuri să practice acasă. Mulți dintre ei rămân surprinși de mișcările și stările pe care le au pe parcursul vindecării dinamice și mă contactează după curs, spunându-mi cu mare satisfacție și amuzament despre rezultatele deosebite la nivelul mișcărilor involuntare sau/și despre automatismul care se formează pentru intrarea automată, ușoară și sigură pe unda vindecării dinamice. Desigur toate acestea se repercutează la nivelul vindecării acelei persoane.

Modulul 1 (tip workshop – 80% parte practică) cuprinde:

 • noțiuni generale despre Vindecarea Dinamică;
 • despre energia și conștiința Vindecării Dinamice;
 • demonstrații practice;
 • punerea în rezonanță a studenților cu Energia și Conștiința Vindecării Dinamice;
 • tehnici de Vindecare Dinamică;
 • cum să practici Vindecarea Dinamică;
 • stare și atitudine în Vindecarea Dinamică;
 • tehnici pentru creșterea eficienței terapiei;
 • practică, intrebări, discuții;
 • ești un Vindecător Dinamic;
 • fii compatibil cu Unda Vindecării Dinamice.

Workshop-ul  se întinde pe durata a două zile,  aproximativ 4-5 ore zilnic, cu pauze de coffee break.

Locul de desfasurare: Hotel Caro, Bd. Barbu Văcărescu, nr. 164A, sector 2

Taxa de participare:

Este sub forma de donație – 180 de euro în contul euro deschis la B.C.R. al Centrului de Inițiere și Perfecționare Reiki Romania: RO56RNCB0034108712910002

Pentru rezervarea locului la clasă este necesar achitarea a 80 euro în avans după ce ați luat legătura cu organizatorul.

Pentru înscrieri și alte detalii:

Organizator workshop Pavel Laura – 0741.179.266

Pentru o organizare cât mai bună vă rugăm să vă faceți cunoscută înscrierea cât mai curând! Vă așteptăm cu drag.

Mai multe detalii pe:

https://www.facebook.com/Vindecare.Dinamica?ref=br_tf

http://vindecaredinamica.org/ro/

Metda de vindecare dinamica

Testimoniale:

Expunerea primită de la unul dintre vindecatorii dinamici, medic de familie din Bacau, absolvent de nivel 1 al Metodei de Vindecare Dinamică®:

1. “Mihnea, copil de 6 ani cu deficit in deglutitie, aparut in urma cu 2-3 saptamani, atat la alimente solide, cat si lichide, plus o usoara raguseala. Cu el am mai facut terapie Reiki sau Theta Healing si a cooperat foarte bine, rezultatele fiind benefice. Acum i-am spus ca-i voi face o noua terapie. Parintii au considerat ca iar e o joaca, dar i-am rugat sa stea langa noi cat am facut terapia. A intrat rapid in starea de vindecare dinamica, a inceput sa-si miste manutele, a tusit de mai multe ori in timpul terapiei, a povestit cum energia se plimba pe intreg corpul, apoi s-a mentinut la nivelul gatului (laringelui). Cam asta a fost la prima intalnire. A doua zi mi-a povestit cum a inceput sa inghita mai bine, iar in timpul terapiei mi-a miscat manutele, a vorbit foarte mult, a facut tumbe. Mi-a explicat cum energia il determina sa-mi imite miscarile. La urmatoare sedinta in care am constatat ca vocea i-a revenit la normal , mi-au explicat parintii ca analizele i-au iesit normal. Acum e la mare si-a ramas sa-i facem doua terapii la distanta, dupa care o zi pauza si apoi ne reapucam de treaba.”

2. “Claudia, 26 de ani, cu spondilita anchilozanta diagnosticata in urma cu 2 ani, cu dureri infioratoare la nivelul coloanei lombo-sacrate, articulatii temporo-mandibulare si glezne bilateral. Se droga zilnic cu Arcoxia 90mg si Gabaran 300 mg. Mai facusem Reiki cu ea, dar ocazional. I-am propus noua terapie si a hotarat sa facem sedinte. Astazi a fost a 5-a sedinta. Este o adevarata balerina. De prima oara a inceput sa-si miste mainile, sa-si balanseze corpul, treptat a inceput si alte segmente sa le mobilizeze. Nu a mai luat medicamente din prima zi de tratament. Poate sa doarma foarte bine. Azi si-a trosnit toate articulatiile posibile si imposibile. Este foarte fericita ca se poate misca. Vrea sa facem cate sedinte vom putea, iar apoi sa vina sa faca initiere cu dvs., pentru a continua la domiciliu.”

3. “Alexandra, 21 de ani, cu cefalee, vertij, dureri generalizate la nivelul coloanei cervicale si dorso-lombare, cu iradiere in membrele inferioare, preponderent in cel drept. Am trimis-o initial la radiologie sa vad cum e cu coloana cervicala si lombara. Parintii voiau neaparat s-o vada un reumatolog, asa ca i-am lasat sa mearga cu ea acolo. Pe radiografie se vedea o pensare intre doua vertebre toracice si doua lombare, iar reumatologul i-a indicat ceea ce-i spusesem si eu (Mydocalm, Fastum gel si algocalmin sau Ketonal), cum am invatat schema de tratament in asemenea caz. S-au intors de la spital mai varza decat fusese ziua anterioara. Prima sedinta in cabinet, a mers cum a mers, cam sceptic din partea tuturor. A doua zi a ajuns dimineata si i-am facut terapie. Ceea ce era imbucurator e ca renuntase la medicatie, avea o jena la nivel cervical, a presiune circulanta in cap si membrul inferior drept era moale, nu se putea tine in el. S-a conectat foarte repede si… doar cateva miscari fine la nivelul degetelor, iar pe intreg corpul apareau dureri care dispareau la fel cum apareau. La un moment dat mi-a spus ca simte cum din rinichiul drept a plecat un calcul, care a coborat pe ureter in vezica urinara, iar durerea abdominala care mi-o tot povestea ca exista, disparuse. Dupa sedinta am rugat-o sa vina si mai pe seara. Seara a fost o surpriza totala. M-a uimit complet cu miscarile. Opistotonus, ridicari de trunchi cu fortare in bazin. Cand am vazut-o cum se arcuieste, sincer m-am cam speriat, caci se facea vanata la fata. Dupa o ora de terapie, a plecat foarte vioaie acasa.

Expunerea unui alt terapeut de Vindecare Dinamica din Bacau:

“Am avut destul de multi pacienti cu care am facut terapie cateva sedinte, nu aveau probleme grave, si-au dat seama de beneficiile vindecarii dinamice s-au inscris la curs si au devenit  la randul lor vindecatori.

Un caz interesant a fost  o pacienta diagnosticata cu borelioza. Din cauza bolii avea insomnii si depresie, plangea numai cand auzea cuvantul capusa sau orice legat de boala ei. Dupa doua sedinte a inceput sa doarma bine noaptea, dupa alte doua sedinte a inceput sa zambeasca, sa devina mai optimista, iar dupa o saptamana au inceput sa-i treaca treptat manifestarile bolii (dureri de incheieturi, membre amortite, furnicaturi prin tot corpul, tremurul muschilor etc.). I-am facut  30 de sedinte la sfarsitul carora pot spune ca a uitat complet de boala. In cazul ei am asistat la niste miscari foarte interesante de vindecare care au inceput violent, rapid si au continuat structurate si armonioase. In tot acest timp nu a urmat niciun tratament cu antibiotice, a fost alegerea ei. A venit la curs, iar acum isi face singura vindecare, in toamna o sa-si repete analizele, dar avand in vedere ca nu mai are niciun simptom al bolii nici nu se mai grabeste sa vada rezultatul.

Un alt caz, Maria I., avea dureri de stomac (o aciditate crescuta), colon iritabil si dureri de cap de la spondiloza cervicala. Dupa numai o sedinta scurta de 30 de min. i-au trecut durerile digestive, a doua zi i-am mai facut o sedinta, a plecat in concediu doua saptamani, iar cand s-a intors mi-a spus ca nu a mai avut nicio durere si a putut sa manance orice, fara sa ia medicamente. Dupa intoarcerea din concediu  am continuat sedintele cu ea pentru a rezolva durerile de cap provocate de spondiloza cervicala. Dupa prima sedinta durerile de cap au disparut, iar pacienta mea abia asteapta sa faca cursul. In timpul vindecarii are niste trairi foarte interesante.

Un exemplu de Terapie Vindecare Dinamică efectuată la distanță de către profesor Călin Petru Cotrău. Pacienta Ana a urmat ulterior cursul de Vindecare Dinamică la București și a devenit terapeut vindecător dinamic:

„Ma numesc Ana, locuiesc in Bucuresti si sunt pacienta lui Calin de la distanta. Nu am avut inca placerea sa ne intalnim, doar am vorbit la telefon pentru sedintele de vindecare dinamica. Am apelat la ajutorul lui pentru ca aveam niste dureri de spate care nu treceau cu nimic. Am sa va prezint un scurt istoric al problemelor mele medicale si nu numai.

Acum doi ani am facut o operatie de plastie de ligament incrucisat la genunchiul stang care nu s-a recuperat in totalitate, respectiv nu reuseam sa stau cu fundul pe calcaie, nu calcam corect si genunchiul ma durea daca mergeam mai mult sau stateam in picioare. Dupa ce am nascut-o pe fetita mea cea mica, care un an si trei luni am ramas cu probleme la spate , respective dureri in zona lombara, si cervicala, cu imposibilatea de a sta dreapta. Pe langa asta mai aveam niste dureri in umarul drept cu care ma obisnuisem déjà si niste pacanituri in urechea stanga.

Ca stare psihica eram cam deprimata si furioasa pe absolut orice, imi sarea tandara imediat, tipam la copii din orice si nu aveam rabdare, eram nesigura pe mine. Trebuie sa mentionez ca merg la psiholog pentru terapie de cuplu de cateva luni bune, iar starea mea a fost oscilanta.

Am inceput terapia la distanta pe data de 5.11.2012 si de atunci, la sfatul lui Calin, tin un mic jurnal cu ce se intampla la fiecare sedinta. Voi impartasi cu voi ce s-a intamplat pentru ca realmente mi-a schimbat viata.

Pe 5.11.2012 la ora 18.45 am vorbit cu Calin la telefon m-am intins pe spate cu palmele in sus si cu picioarele departate la latimea umerilor si in aproximativ 2-3 minute am inceput sa imi misc ritmic picioarele. Nu imi venea sa cred ca se intampla atat de usor si mai ales de la distanta. Trebuie sa recunosc ca eram uosr sceptica . Dupa alte 2-3 min Calin a spus ca ma va suna peste 30-40 min, timp in care eu sa imi vad de treaba. Ceea ce am si facut. La inceput miscarile erau haotice, dezordonate. Dupa aprox 15’ au inceput sa capete claritate si ritm. Am leganat capul, am rotit talpile picioarelor, am indoit genunchi si i-am rotit de o parte si de alta. La un moment dat totul s-a oprit si a urmat un minut de liniste totala. Apoi a inceput un ciclu ce cuprindea miscari de brate. M-am oprit cu 30 de secunde inainte sa ma sune Calin.

Rezultate:

Imi simt piciorul operat mult mai bine, am putut sa stau in genunchi cu fundul pe calcaie. M-am simtit de parca as fi mers la sala. Am avut o stare de spirit foarte buna, calma si exuberanta, comunicativa, plina de viata. In seara aceea am adormit greu, ma simteam energizata, dar am dormit foarte bine.

6.11.2012, ora 12.00

Am inceput cu miscari de degete, apoi palme, apoi coate , umeri, miscari de cap, trunchi, apoi picioare. Miscarile deveneau din ce in ce mai complexe si mai rapide. Dupa o vreme de exercitii intense am trecut la executarea unor pozitii de tot felul. In timpul pozitiilor m-a cuprins un val de tristete. In mintea mea au aparut tot felul de imagini si sentimente din copilarie si adolescenta. Apoi la un moment data am facut pace cu toti , m-am simtit implinita si impacata. Am simtit ca pot iubi pe toata lumea., ca pot primi pe toata lumea in inima mea.

Rezultate:

Aceasta sedinta de Vindecare Dinamica a durat 2 ore si jumatate. La sfarsit aveam o stare de liniste, nici bucurie, nici tristete, era numai calm, liniste, impacare, as fi dormit. Fizic: am reusit sa ma ghemuisc intr-o pozitie pe care genunchiul nu mi-o permitea pana atunci, mi-au trosnit oasele gatului si am reusit sa stau dreapta.

7.11.2012, ora 11.45

Am inceput sa misc degetele, palmele, apoi antebratele, umerii, capul. Miscarile debuteaza incet, apoi devin din ce in ce mai ample si mai puternice. Uneori par sa fie chiar violente dar niciodata nu s-a intamplat sa devina dureroase sau periculoase. Totul se opreste la timp. Au fost alte miscari decat in sesiunile precedente. M-am strambat, am cascat foarte, foarte puternic, am scos tot felul de sunete, am simtit cum trosneste articulatia temporomandibulara. Am facut miscari cu mainile mai ales mana dreapta pentru ca ma doare umarul, apoi pentru partea de sus a spatelui. Au urmat miscari de picioare, altele decat in zilele precedente, tot felul de pozitii care mai de care mai ciudate. La final am facut niste rostogoliri si am avut brusc senzatia de voma , cu o stare apropiata de durerea fizica si sufleteasca. Totul a durat 2-3 min. apoi m-am linistit si mi s-a facut somn. In timpul exercitiile au aparut din nou imagini si m-am impacat cu o situatie din trecut.

Rezultate:

La 2 ore dupa terminarea tratamentului am vrut sa ii fac un tratament Reiki baiatului meu cel mare care a intrat imediat in Vindecare Dinamica. Am ramas uimita. Apoi am aflat de la Calin ca asta se poate intampla si este chiar foarte bine. De altfel asta imi si doresc si pentru asta m-am inscris la cursul de Vindecare Dinamica din decembrie. Starea mea emotionala este foarte buna. Inainte aveam o problema in a hotari ce voi face la nivel profesional, dar in timpul acestei sedinte de VD am avut o certitudine. De trei zile nu m-am mai suparat sau enervat, parca nu o mai pot face. Fizic, spatele meu aproape ca nu ma mai doare. Pot sa stau dreapta, postura mea s-a modificat lucru confirmat si de osteopatul meu care ma vazuse cu o zi inainte sa incep VD si apoi astazi dupa 3 sedinte de VD. Nu prea ii venea sa creada!!! Am reusit sa merg pe jos repede si mult fara sa ma doara piciorul sau sa ma simt obosita cum faceam inainte de operatia la picior.

8.11.2012

Am inceput tot cu mainile. Miscarile au fost de data asta armonice, clare, elegante, mai putin rapide sau in forta.. Au urmat miscari ale palmelor in concordanta cu picioarele, ca si cand mainile dirijau talpile. Au urmat apoi diferite pozitii in care am simtit cum se intind si se incordeaza diferite grupe de muschi. Trecerea dintr-o pozitie in alta se facea usor fara ezitare. Uneori mi se parea ca stiu ce miscare urmeaza cu cateva clipe inainte. La sfarsit m-am ghemuit in pozitie fetala si am atipit 10 min. M-am simtit foarte linisita.

Rezultate:

Acum mi se pare ca cel mai mare castig este cel emotional. Parca nimic nu ma mai poate supara sau enerva. Nu mai am stari de furie, chiar daca situatiile care inainte ma infuriau se repeta, acum la vad cu alti ochi. Gasesc cuvintele potrivite pentru a dezamorsa situatiile conflictuale care apar inevitabil atunci cand ai 3 copiii care isi disputa spatiul. Am mult mai multa incredere in mine, am mult mai multa energie, dorm foarte bine noaptea.

9.11.2012, ora 12.00

Am inceput miscarile tot de la palme. Am rotit bratele pana am ajuns cu mainile intinse deasupra capului cu degetele atingandu-se. Am ramas in pozitia asta si am simtit un flux de energie care cobora din varful degetelor de la maini tracand prin tot corpul pana la degetele de la picioare si apoi urca inapoi. Era o senzatie foarte placuta de balansoar energetic. Era o energie placuta, voioasa. La acest tratament a fost special faptul ca am inceput sa imi masez fata incepand de la ochi , apoi am continuat cu fruntea si cu pielea capului. Apoi mainile mele s-au indreptat spre locul dureros de la spate si am continuat cu masaj combinat cu presiune pe locul dureros in timp ce efectuam tot felul de miscari cu umerii si gatul. Degetele mele atins una din primele vertebre toracale si au inceput sa apese. Este una din vertebrele ca imi fac probleme. Simteam cum vertebra in cauza se mobilizeaza. A incetat cand incepusera sa ma doara degetele de la apasat. Sesiunea s-a terminat tot in pozitie fetala si tot cu un pui de somn de 10 min.

Rezultate:

Fizic: senzatia din locul dureros de la spate s-a diminuat aproape pana la zero, pot apleca capul pe umar stang , ceea ce nu reuseam inainte. Ma simt foarte bine.

10.11.2012, ora 12.15

Revin tot la miscari de maini. Dar acum am facut alte exercitii pentru partea de sus a trunchiului si pentru brate. Am constat ca nu am aceeasi mobilitate in umarul drept ca in cel stang. Si am facut tot soiul de exercitii pentru asta. Sedinta a fost ceva mai scurta, cam de o ora si s-a incheiat tot cu un pui de somn dar nu in pozitie fetala ci culcat pe spate.

Rezultate:

Azi noapte am dormit bustean. Am observat ca instictiv fac niste miscari de intindere pe care nu la faceam inainte. Nu stiu daca intru in starea de VD, dar azi dimineata mi-am indreptat spatele si mi-a venit apoi sa imi rotesc umeri apoi miscarea a devenit mai ampla Dupa cateva clipe m-am oprit si m-am simtit mai bine.

11.11.2012, ora 12.00

Am inceput cu miscari ale palmelor dar aproape imediat am ajuns in pozitia cu mainile intinse deasupra capului cu varfurile degetelor atingandu-se usor si am simtit din nou energia curgand. Am facut miscari diverse dar ce a fost foarte interesant este ca intre ciclurile de miscari cand stateam in diferite pozitii puteam sa simt cum in anumite zone ale corpului se acumuleaza energie. Era o senzatie foarte clara. Zona respectiva incepea sa vibreze si apoi porneau miscarile. Astazi am lucrat foarte mult la cap, Am inceput cu masaj in jurul orbitelor, pe frunte , pe tot capul si am coborat spre ceafa. Cred ca 10 minute mi-am scarpinat pielea capului, incat ma felicitam ca tocmai mi-am taiat unghiile scurt. Apoi la final a urmat lucrul care m-a uimit. Dintr-o data am simtit cum creste energia in palma maini drepte. Era o senzatie foarte puternica. O energie diferita de cea pe care am simtit-o pana acum la Reiki. Apoi palma s-a orientat spre bazinul meu, ( stateam culcata pe spate) si a inceput sa se miste usor in sus si in jos. Bazinul a inceput sa urmeze aceasta miscare. Apoi din ce in ce mai rapid si mai amplu, miscarea bazinulu s-a modificat si ea, am inceput sa misc si picioarele. Suna cam ciudat sa vorbesti despre mainile si picioarele tale ca si cand ar fi independente, dar cam asa a fost. Eu doar stateam si ma minunam de ce se intampla. Apoi m-am rotit dintr-o data si palma buclucasa a inceput sa bata toba pe parchet pana s-a linisitit. Am atipit ca de obicei si sedinta s-a incheiat. Am aflat apoi de la Calin ca este normal ce se intampla si ca de fapt asa se intampla la vindecare dinamica.

Rezultate:

Acum 3 ani o dentista mi-a pus niste plombe pe care din pacate le-a lasat prea inalte. Rezultatul a fost o durere continua si disconfort, modificarea muscaturii si cred eu ca si o parte din problemele mele cu spatele vin tot de acolo. Astazi mi-am impins pometii cu podul palmelor foarte tare, dar apoi mare parte din tensiune si durere disparusera.

13.11.2012, ora 11.30

Astazi am intrat singura pe frecventa vindecarii dinamice. Calin era ocupat si nu putea raspunde la telefon, dar cat am stat si m-am gandit la el si la terapie deja am simtit cum mainile incep sa vibreze si am inceput sa misc degetele. Ne-am auzit la telefon abia cand am terminat. La fiecare sesiune de tratament miscarile sunt diferite, desi deseori exercititiile vizeaza aceeasi zona din corp. De exemplu inca nu reusesc sa fac anumite miscari din umarul drept si la fiecare tratament fac miscari pentru zona asta. Astazi a fost deosebit faptul ca mi-am facut masaj in urechea stanga. Era ca si cum as fi vrut sa largesc canalul auricular si sa desfund urechea. Bineinteles nu am avut nici o clipa vreo senzatie de discomfort. Doar mintea mea rationala incepuse sa intre la idei. Sedinta s-a incheiat cu un recomfortant pui de somn de vreo 10 minute.

Rezultate:

Nu ma mai doare spatele, iar palmele au capatat o sensibilitate aparte de a se indrepta spre zonele cu probleme atunci cand fac tratament Reiki.

14.11.2012

Astazi Calin a descis sa ma lase sa ma descurc pe cont propriu. Doar am vorbit la telefon ca sa stie cand incep exercitiile, dar nu s-a mai gandit la mine. Inceputul a fost un pic mai dificil pentru ca nu reuseam sa scap de niste ganduri perturbatoare, tocmai vorbisem cu mama care era suparata. Reuseam sa fac niste miscari dar aveam senzatia ca nu sunt pe deplin conectata. Apoi dintr-o data mi-a venit in minte formula salvatoare si am reusit sa ma conectez profund si sa simt cum energia se pune in miscare. Am facut foarte multe exercitii cu palme apropiate, uneori strans lipite ca in rugaciune, alteori cu degetele intrepatrunse. Aveam senzatia de echilibrare in plan vertical pentru cele doua jumatati ale corpului. Dupa somnicul de la final m-am simtit revigorata.

Rezultate:

Am observat ca desi fac mai multe lucruri zilnic decat faceam inainte nu mai am perioade in care sa ma simt atat de obosita incat sa nu imi vina sa ma misc. Acum energia mea ramane constanta pe tot timpul zile, fara sincope, chiar daca simt ca imi este somn sau sunt obosita. Altceva, starea de optimism si de echilibru este puternica. Uneori ma mai supar sau ma enervez dar totul trece foarte repede ca si cand ar fi doar la suprafata si fara sa ma afecteze cum se intampla inainte de tratament.

15.11.2012

Am convenit cu Callin sa vorbim la telefon si sa se se gandeasca la mine doar la inceput cateva minute, apoi sa ma lase singura. Am simtit diferenta, am stiut exact cat timp s-a gandit la mine. Este foarte dificil de exprimat, trebuie experimentat. Este posibil ca pe masura avansarii tratamentului antenele mele sa devina mai sensibile pentru ca nu am mai avut aceasta senzatie pana acum. S-a intamplat de la prima sedinta sa stiu cu cateva secunde inainte ca ma va suna Calin, dupa cum si el a stiut ca m-am conectat atunci cand nu am vorbit la telefon. De data asta nu am mai avut probleme sa ma conectez, exercitiile au inceput cu bratele, cu palmele impreunate ca pentru rugaciune, apoi am simtit cum incep sa vibreze , cum se incarca de energie si cum incep sa conduca exerctiile pe care le faceam cu talpile. Era foarte haios pentru ca la un moment dat, miscam doar degetele de la maini si degetele de la picioare faceau acelasi lucru, in a celasi ritm. A mai durat o vreme apoi energia s-a trasferat doar la picioare si am inceput exercitiii complexe. Au urmat tot felul de pozitii pe care nu le mentineam decat foarte putin timp, treceam cu usurinta de la una la alta. Spre sfarsitul tratamentului energia s-a concentrat din nou in palma dreapta care a inceput sa dirijeze talpile. Ma simteam foarte linistita. eliberata, fara griji. La fiecare sedinta de Vindecare dinamica am avut senzatia ca toate ganduriile se ridica undeva cam la 30 cm deasupra capului, ca si cand nu ar mai putea sa ma afecteze. Simt ca si cand ma ridic deasupra, simt o mare usurare in mijlocul pieptului, ca si cand inima ar fi mai usoara.

16.11.2012

Am fost la dentist pentru a ajusta din plombe. cand am revenit acasa am vorbit cu Calin la telefon si m-am conectat cu usurinta vibratia Vindecarii Dinamice. Eram curioasa daca exercitiile de astazi se vor lega de vizita la dentist. Dupa cateva rotiri de brate am inceput inceput sa misc palmele cu repeziciune in dreptul fetei de parca imi faceam vant. Apoi palmele s-au oprit indreptul falcilor dar la distanta de cativa centrimetri de piele, ca si cand as fi facut tratament energetic. A urmat un masaj foarte puternic al nasului al fruntii, apoi mi-am impins arcadele zigomatice in sus. Si apoi surpriza! Am inceput sa fredonez o melodie inventata cred. eu oricum nu am nici un talent muzical, s-ar putea spune mai degraba ca sunt afoana, dar nu prea a contat. Am inceput cu tralala si sa dau din maini ca si cand dirijam. Ma simteam ca un copil care se intoarce vesel de la scoala, fara nici o grija. Aveam o bucurie extraordinara! Apoi tra-la-la s-a transformat in fredonat cu gura inchisa si apoi in niste note prelungi care faceau sa imi vibreze dintii si toate oasele din cap. Am mai facut exercitii pentru picioare, abdomene, intinderi.

La final m-am asezat cu picioarele incrucisate, spatele drept si mainile impreunate in poala. Am inchis ochii si am intrat imediat intr-o stare de relaxare totala. Simteam cum se relaxeaza muschii grupa dupa grupa, cum spatele meu se curbeaza (se inmoaie este un cuvant mai potrivit pentru descrie ce s-a intamplat) Cred ca am atipit de vreo doua ori pentru am tresarit cand am simtit ca ma clatin. Apoi m-am lasat usor pe o parte si am adormit. Cand m-am trezit aveam o stare de bine , de bucurie, de optimism. Nu am mai reusit niciodata sa ma relaxez atat de mult si de profund si nici atat de repede. Acum este noapte tarziu, desi am fost toata ziua pe drumuri, aproape nu am avut timp sa mananc si desi imi este somn, nu sunt obosita, de fapt cred ca vreau sa spun ca nu ma simt epuizata asa cum s-ar fi intamplat inainte de Vindecarea Dinamica. Adorm foarte usor si ma odihnesc foarte bine.

18.11.2012

Sedinta de vindecare dinamica a inceput cu miscari de maini, apoi de picioare. Apoi am inceput sa imi trec mainilie peste corp incepand de la cap spre picioare ca si cand as fi vrut sa ma scutur de ceva. A fost o sedinta de tratament cu putine miscari dar foarte intensa la nivel emotional. M-am confruntat cu multe problemele pe care le tineam bine ascunse. Si asta este mult mai greu decat orice exercitiu fizic. Multumesc, Calin pentru ca ai fost alaturi de mine! Am dormit foarte bine si am fost linistita!

19.11.2012

Sedinta de astazi a fost foarte scurta aproximativ 30 de minute. Dupa cateva scuturari de maini si de picoare, mi-am facut masaj pe frunte si pe cap, iar apoi mi-am incrucisat bratele deasupra fruntii. Am ramas in aceasta pozitie si din cand in cand zvacneam din umeri, iar miscarea se propaga in tot corpul ca o unda in apa. La sfarsit m-am intors pe o parte si am atipit. Cand m-am trezit m-am simtit mai usoara si foarte linistita.

20.11.2012

Dupa obisnuitele miscari din degete si rotiri de maini am inceput sa ma perii cu palmele de parca aveam ceva lipit pe partea de sus a corpului. Apoi pret de cateva minute am trecut o palma peste bratul opus incepand de la umar pana in varful degetelor cu miscari energice ca pentru a curata locul. Mi-am facut masaj la cap, la frunte. Partea ce mai placuta a fost cand am inceput sa dau din maini ca si cand ar fi fost niste aripi. Intr-adevar ma simteam si numai asta aveam in minte, ca o pasare in zbor, libera si usoara. Apoi mi-au venit in minte numai cuvinte optimiste cu privire la persoana mea. Ma simteam minunat. Cred ca a durat aproape o jumatate de ora. Desi eram obosita si cam fara chef cand am inceput tratamentul la sfarsit ma simteam energizata, odihnita si optimista. Fiecare sedinta de tratament este diferita, si cu fiecare pas este tot mai clar ca Vindecarea Dinamica este o terapie foarte puternica si profunda.

22.11.2012

Am avut o sedinta de tratament mai linistita, cu miscari armonioase de maini. Interesant este ca ma simtit din nou energia in pulsand in palme si am dirijat miscarile picioarelor dar de aceasta data nu numai ale talpilor, ci am executat leganari de la bazin in jos. Apoi m-am intins pe pat cu gatul in extensie avand capul in afara patului. Am stat asa aprox o jumatate de ora simtind cum mi se intinde si se destinde coloana. Din cand in cand ridicam mainile si le intindeam peste marginea patului pentru a intari efectul de intindere. A fost excelent pentru ca incepusem din nou sa simt tensiuni la spate. La sfarsit m-am ghemuit in pozitie fetala si am adormit. A fost super.

24.11.2012

M-am conectat foarte usor si aproape imediat am inceput sa bat din palme. Apoi mi-am scarpinat palmele foarte energic ca si cand as fi vrut sa curat ceva care era lipit. Cand am terminat cu asta am inceput sa -mi frec palmele una de alta ca atunci cand vrei sa le incalzesti. Am facut asta cred ca cel putin 10 minute apoi palmele efeciv s-au lipit una de alta, cu mainile una in continuarea celeilate si asa le-am pus la ceafa. Am stat cu mainile la ceafa in pozitia asta si m-am relaxat, aproape am adormit. Ma simteam foarte bine. Simteam cum energia se plimba prin carpul meu ca niste furnicaturi usoare, foarte asemanator cu senzatia pe care o ai atunci cand te ia cu frig, doar ca nu se intampla in tot corpul odata ci pe portiuni. Am luat apoi mainile de la ceafa si palmele s-au umplut cu energie. Am inceput sa le rotesc si picioarele au urmat palmele facand acelasi miscari. Vindecarea Dinamica ma pune fata in fata cu mine insami si ma ajuta sa accept sentimente si situatii pe care nu doream sa mi le mai amintesc, dar care desi foarte bine ingropate in subconstient aveau efecte enorme in viata de zi cu zi, in relatiile meu cu cei apropriati. Vindecarea Dinamica ma ajuta sa ma vindec la un nivel atat de profund incat mie insami imi este greu sa recunosc. Vindecarea Dinamica ma ajuta sa imi dau eu mie insami raspunsuri si solutii la problemele mele.

26.11.2012

Vindecarea Dinamica este o poarta catre mine insami. Mintea se detaseaza de corp. Corpul e liber sa faca ce miscari vrea fara sa se mai supuna mintii ( rationalului). Mintea e libera sa se gandeasca la ce vrea ea fara sa se mai preocupe de corp. Si atunci foarte multe ganduri apar, intrebarile primesc raspunsuri. Cu toate ca mintea si corpul par separate, corpul este foarte atent la ce gandeste mintea si o corecteaza mereu prin miscari pana ce obtine raspunsul corect. Cand mintea ajunge sa dea raspunsul corect necesar vindecarii se asterne o stare de liniste si pace, corpul inceteaza miscarile si se relaxeaza”.Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile