consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Training profesionist in hipnoza cu Igor Vitale, Mirco Turco, Leliana Parvulescu

Training profesionist in hipnoza cu Igor Vitale, Mirco Turco, Leliana Parvulescu – 24-26 octombrie 2014, Bucuresti

Acest curs beneficiaza de prezenta unor profesionisti de renume international si a fost creat special pentru cei care doresc sa invete hipnoza, atat pentru a-i ajuta pe alții, dar mai ales pentru dezvoltarea lor personala, la nivel mental, dar si fizic. Participarea este o oportunitate pentru fiecare individ, nefiind necesara o pregatire anterioara, indiferent de profesie.
In cadrul acestui curs participantii vor invata hipnoza, care este cel mai vechi și eficient instrument care ne permite sa imbunatatim in mod autentic lumea, atat la nivel interior, cat si la cel exterior, prin eliberarea de dependențele nesanatoase (vicii), dar si de starile si gandurile negative, fobii, anxietati.

Traineri:

Dr. Leliana Valentina Parvulescu – Psiholog (Bucuresti, Romania)
Dr. Mirco Turco – Psiholog (Lecce, Italia)
Dr. Igor Vitale – Psiholog (Foggia, Italia)

Dr. Igor Vitale – Psiholog, doctor in psihologie sociala, psihologia resurselor umane, expert in comunicare nonverbala, hipnoza, profiling, psihometrie, psihoeconomie (personal branding, psihologia consumatorului). S-a format urmand cursurile lui Giorgio Nardone (Strategic Therapy Center – Arezzo), Erika Rosenberg (formare Paul Ekman), Giuseppe Regaldo (C.I.I.C.S.), Philip si Norma Barretta (formare directa cu Milton Erickson), Puncky, J. Heppner (University of Delaware, specialist in problem solving). Este specialist in evaluarea adevarului si detectia minciunii, comunicare nonverbala, fiind certificat in Facial Action Coding System (Arizona- Paul Ekman, Friesen & Hager).

Dr. Mirco Turco – Psiholog, director stiintific al Forensics Group Italia, specializat în criminologie generala si aplicata precum și in psihologia investigativa; expert în selecția, evaluarea și dezvoltarea resurselor umane, specializat in hipnoza clinica, dinamică, nonverbala, trainer pentru UISP (Unione Italiana Sport Per tutti), coordonator național de psihologie pentru IKMI (International Krav Maga Institute). Dr Mirco Turco este formator in criminologie, hipnoza și programare neurolingvistica (NLP).

Dr. Leliana Valentina Parvulescu – Trainer certificat in NLP, hipnomentalism, F.A.C.S, body language, expert în analiza şi evaluare comportamentala, limbaj nonverbal, evaluarea adevarului si detectia minciunii, urmand cursurile dr. Paul Eckman. Trainer, sociolog, consultant pentru psychological profiler şi leadership politic, specialist în psihologie aplicată în domeniul securităţii naţionale si psihologie judiciară si criminalistica, specialist în dezvoltare personală individuală şi de grup, psiholog clinician şi psihoterapeut specializat în psihoterapie cognitiv-comportamentală, specialist în inginerie genetică şi biotehnologii, presedinte ZIVAC Group – Centrul de Cercetare Comportamentala si Presedinte al Centrului de Cercetare şi Prevenire a Bioterorismului.

Locul si data desfasurarii:

24-26 octombrie 2014

Bucuresti, Hotel Premier Palace 5*

Pentru inscrieri si mai multe informatii:

Telefon: 0727.058.770
e-mail: bernardtatomir@gmail.com

Mai multe detalii despre programa cursului si desfasurarea lui gasiti si pe www.zivac.ro.Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile