consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Tabara: Bucuria de a fi | Seminar: Evolutia constienta, pas cu pas - Cluj-Napoca, Iasi, Paraul Rece, Bucuresti, septembrie-octombrie 2016

Seminar si tabara: Evolutia constienta, pas cu pas – Cluj-Napoca, Iasi, Bucuresti, Brasov, septembrie-octombrie 2016

Seminar: Evoluția Conștientă pas cu pas

Tabără: Bucuria de A FI (include seminarul Evoluția Conștientă pas cu pas)

Trainer: Adina Amironesei

Seminar: Evoluția conștientă pas cu pas

Tabara: Bucuria de a fi | Seminar: Evolutia constienta, pas cu pas - Cluj-Napoca, Iasi, Paraul Rece, Bucuresti, septembrie-octombrie 2016

“În calitate de adulți, ne trăim o mare parte din viață în situații pe care am învățat să le interpretăm ca fiind prestabilite, de la sine înțelese, adică presupunem că lumea, așa cum o știm noi, nu se schimbă prea mult de la o experiență la alta similară deși, așa cum ne reamintește Zygmunt Bauman, lumea noastră se schimbă atât de alert, încât el o numește “lichidă”.” - Peter Jarvis

Din acest motiv, funcționăm pe pilot automat 70% din timp (cum arată cercetările din ultimii ani), ceea ce face să luăm ne comportăm ca niște roboți, să luăm decizii negândite, bazate pe tipare mentale din copilărie și/sau impulsuri emoționale, iar acest fapt atrage după sine consecințe regretabile și suferință, fapt ce se reflectă în toate planurile vieții noastre: sănătate, relații, carieră, etc.

Fie că vrem sau nu, suntem într-o transformare continuă pe tot parcursul vieții. Putem alege să ne lăsăm schimbați la întâmplare de experiențele pe care le trăim sau să înțelegem în mod profund procesul de transformare interioară în ansamblu și să devenim flexibili pentru ne pregăti conștient pentru etapele ce urmează.

Acest seminar oferă o imagine de ansamblu asupra etapelor transformării interioare și maturizării psihologice prin prisma studiilor din psihologia transpersonală ce au la bază experiențe reale de viață. Înțelegerea acestei imagini de ansamblu oferă o perspectivă nouă asupra potențialelor umane de care dispunem fiecare și creșterea capacității de adaptare la schimbările ce intervin la trecerea dintr-o etapă în alta.

De asemenea, seminarul oferă o sistematizare a posibilelor obstacole/blocaje care există sau care pot să apară pe drumul transformării interioare, ceea ce ajută la formarea unei personalități flexibile și la eliminarea suferinței ce apare când ne opunem procesului. Această imagine de ansamblu a dezvoltării personale este ca o hartă pe care fiecare își poate clarifica poziția actuală, “destinația” dorită și poate alege pașii potriviți pentru a construi propria cale de evoluție conștientă.

Vom vorbi despre:

 • gradele de conștiență și metodele prin care se poate dezvolta această abilitate;
 • etapele de conștientizare și transformare interioară din perspectiva psihologiei transpersonale;
 • înțelegerea procesului personal de transformare interioară;
 • determinarea etapei de evoluție personală și alegerea metodelor prin care se poate trece la următoarea etapă;
 • descoperirea tiparelor de gândire,  emoționale și socio-relaționale - care împiedică evoluția și rescrierea acestora în mod conștient.

și despre:

 • eliminarea automatismele din gândire, limbaj și comportament;
 • luarea deciziilor în mod conștient (asumat, ținând cont de consecințe, fără regrete);
 • rescrierea pattern-urilor de gândire pentru a progresa mai ușor;
 • construirea unei personalități puternice, dar flexibile la schimbare;
 • împăcarea cu sine și cu lumea exterioară pentru o integrare armonioasă în oricare mediu social;
 • acceptarea și depășirea cu succes a provocărilor vieții cotidiene schimbând percepția despre ele;
 • înțelegerea funcționării ființei umane din punct de vedere holistic cu scopul unei mai bune acceptări de sine și a celorlalți.

Pentru cine este acest curs?

 • pentru cei ce se află pe drumul dezvoltării personale, dar își doresc mai multă claritate, sistematizarea și simplificarea informațiilor pe care le-au acumulat;
 • pentru cei care care vor să-și construiască și să urmeze propriul drum de dezvoltare, diferit de “rețetele” pe care le-au găsit până acum;
 • pentru cei care simt că lucrurile sunt mai simple decât par la prima vedere și își doresc o viziune de ansamblu asupra evoluției umane;
 • pentru cei care vor sa învețe pașii prin care pot rămâne în contact cu ei înșiși, dincolo de toate contradicțiile pe care le vad în jurul lor.

Dincolo de informații și exerciții, seminarul este o experiență transformatoare și vindecătoare pentru că, așa cum știi, împreună e întotdeauna mai ușor! Te aștept cu drag ♥

Program:

Detalii pentru participare:

Program (ambele zile) 11.00 – 18.00

Locuri: 20

Adresa: va fi comunicată celor înscriși.

Participanții vor beneficia de:

 • ambele sesiuni ale seminarului (din cele 2 zile);
 • suport de curs în format electronic;
 • caiet de lucru, pix;
 • fișe de lucru/exerciții;
 • ceai, cafea, dulciuri și fructe pentru pauze.

Investiția ta:

350 ron (pentru ambele zile)

* Achită integral cu cel puțin 7 zile înainte de seminar și beneficiezi de promoție: 290 ron.

Reducere A - elevi, studenți, șomeri și pensionari: 250 ron

Reducere B - cupluri: 250 x 2=500 ron

** Ocuparea locurilor se face în ordinea achitării integrale a costului de participare.

Înscrierea se face prin completarea formularului de aici, după care vei primi pe e-mail celelalte detalii (la final, nu uita să dai click pe butonul “submit”). Te asigur că aceste date rămân confidențiale.

Mai multe detali gasiti aici.

Tabăra Bucuria de A FI

Tabara: Bucuria de a fi | Seminar: Evolutia constienta, pas cu pas - Cluj-Napoca, Iasi, Paraul Rece, Bucuresti, septembrie-octombrie 2016

Te invit într-un loc de basm, într-o atmosferă de la suflet la suflet, dincolo de barierele (pre)judecăților, să regăsim bucuria de A FI. Într-un mod relaxat, specific unei tabere, vom discuta despre evoluția umană, despre etapele unei transformări interioare autentice din punctul de vedere al psihologiei conștientizării și despre condițiile în care omul poate atinge potențialul său maxim trăind în pace cu sine însuși și cu lumea. Programul include seminarul Evoluția conștientă pas cu pas.
De asemenea, vom povesti despre experiențele prin care am trecut sau prin care trecem, despre modalitățile în care putem aduce simplitatea, liniștea și relaxarea în viața noastră, despre eliberarea trecutului și a tiparelor mentale, emoționale și socio-relaționale.
Vom face exerciții de conectare cu interiorul ființei și cu natura, exerciții de conștientizare mentală și emoțională, de observare non-duală a realității, respirație conștientă, improvizație de dans conștient și vom practica starea de prezență.
Vom petrece 5 zile în autenticitate și libertatea de A FI noi înșine, Întregi și Împăcați, simțind unicitatea clipei golite de dorința devenirii. 5 zile de Pace, Libertate și Armonie – simbol al unui început de Viață Nouă. Vino să trăiești o Experiență de neuitat alături de oameni deschiși către aceleași valori.

Locul de desfățurare:

Hotel Bucegi, Porțile Regatului, str. Valea Râșnoavei nr. 10, Pârâul Rece, jud. Brașov.

Program:

Check-in pe 5 octombrie începând cu ora 15.00, prima întâlnire începe la ora 16.00; check-out pe 9 octombrie 2016; ora 12.00, tabăra se încheie la ora 13.00.
Program zilnic (orientativ):
08.00 – 10.00: mic dejun
10.00 – 13.45: seminar “Evoluția Conștientă pas cu pas“, discuții și exerciții (de conștientizare mentală, emoțională, prezență conștientă, observare non-duală a realității etc.) (cu pauze)
13.45 – 16.00: pauză de prânz
16.00 – 19.00: seminar “Evoluția Conștientă pas cu pas“, discuții și exerciții (respirație conștientă, meditații, conectare cu natura etc.)
19.00 – 20.00: cina
20.00 – 22.00: foc de tabără, povești de viață și inspirație, improvizație dans, improvizație teatru, muzică și/sau ne lăsăm inspirați de energia pe care o creăm împreună.
*Programul poate fi modificat în funcție de dinamica grupului, necesități și inspirație.
Participanți: 12 locuri.

Costul include:

 • seminarul “Evoluția Conștientă pas cu pas“;
 • suport de curs în format electronic;
 • o ședință de consiliere pentru dezvoltare personală, 1 la 1 (30 minute);
 • cazare (4 nopți în camere duble);
 • chirie spații activități;
 • blocnotes, pix și fișe de lucru/exerciții;
 • cafea/ceai pentru pauze (5 zile).
750 lei pentru persoanele care achită PÂNĂ pe 18 septembrie;
850 lei pentru persoanele care achită DUPĂ pe 18 septembrie -în limita locurilor disponibile (30 septembrie - termen limită de înscriere);
*10% reducere – pentru studenți, cupluri și “vino cu un prieten” (valabil pentru cei care achită până pe 18 septembrie).
* Costul NU include masa și transportul.
Condiții de cazare: cazarea se face doar în camere cu 2 paturi, acestea fiind dotate cu TV cablu, internet wireless, uscător de păr, grup sanitar propriu.
Condiții de masă: prețuri accesibile, meniu variat – poate fi studiat aici-link.

Înscrierea se face prin completarea acestui formular, după care vei primi pe e-mail celelalte detalii (la final, nu uita să dai click pe butonul “submit”). Te asigur că aceste date rămân confidențiale.

** Ocuparea locurilor se face în ordinea achitării costului de participare.

Seminar si tabara: Evolutia constienta, pas cu pas - Cluj-Napoca, Iasi, Paraul Rece, Bucuresti, septembrie-octombrie 2016Trainer: Adina Amironesei

Sunt Adina Amironesei, un om la fel de obișnuit și neobișnuit ca oricare altul. Mi-am dedicat ultimii 10 ani autocunoașterii, cunoașterii și, în afară de calificări, pe care le găsești mai jos, consider că sunt importanți cei 10 ani dedicați autocunoașterii, cunoașterii și studiului curentelor spirituale mai vechi și mai noi, ani de autoobservare și (re)analiză interioară profundă.

Sunt autor a 560 de articole pe blogul personal, pagină pe care îmi place să împărtășesc lucruri importante și utile în dezvoltarea personală și evoluția spirituală, observații despre filme documentare, descoperiri științifice și tot ce ne poate ajuta să creștem și să devenim din ce în ce mai conștienți de posibilitățile noastre și de natura realității în care trăim.

Calificări:

 • consilier pentru dezvoltare personală acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale – cod COR 242324;
 • formator acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale – cod COR 242401;
 • absolventă a cursului postuniversitar Consiliere și orientare, de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației (Univ. Babeș-Bolyai Cluj-Napoca);
 • absolventă a Facultății de Chimie (Univ. Al. I. Cuza Iași);
 • doctor în Fizică (Univ. Al. I. Cuza Iași).

Contact:

0737.313.697

adina.amironesei@yahoo.comLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile