consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!
Seminar gratuit: Armonia in familie - Bucuresti

Seminar gratuit: Armonia in familie – 3 aprilie 2015, Bucuresti

Seminar gratuit: Armonia in familie - BucurestiSeminarul se adreseaza parintilor, viitorilor parinti si oricarei persoane care isi doreste sa evolueze constient si sa aduca armonie in relatiile personale.

Obiectivul urmarit este constientizarea si intelegerea acelor aspecte si situatii din viata noastra pe care le putem imbunatati sau schimba.

Se urmaresc patru aspecte care fac o fiinta completa: fizicul, mentalul, emotionalul si spiritualul.

Daca simti ca rezonezi cu aceste informatii, te astept in data de 3 aprilie 2015, ora 18.00, sa evoluam impreuna constient!

Inscrierile se fac la adresa: ivoluminita@gmail.com

Sunt 20 de locuri disponibile, iar locul desfasurarii va fi in Piata Romana. Doar persoanele care vor confirma prezenta prin e-mail, vor primi adresa completa.

Durata cursului este de o ora si 15 min., fara pauza. Daca se vor inscrie mai multe persoane decat locurile disponibile, vom stabili o noua intalnire, dupa Paste.Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed