consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
1

BUCURESTI | Seminar de hipnoanaliza transpersonală: De la regresie la progres (cu prof. Jure Biechonski) – 2-4 februarie 2018

De la regresie la progres

Să tratăm rădăcinile, în loc să tăiem buruienile

cu profesorul Jure Biechonski, fondatorul si creatorul hipnoanalizei transpersonale

Hipnoanaliza transpersonală (HAT) face parte din psihologia transpersonală și folosește diferitele părți ale eului pentru a putea accesa și integra eul conștient.

Hipnoanaliza transpersonală nu înseamnă să găsești ceea ce este greșit și să încerci să-l vindeci, ci mai degrabă să găsești ceea ce este bun și să-ți înveți cum să-l folosești la eficiența maximă.

Ce este concret și ce se întâmplă:

 • Este un seminar de hipnoanaliza transpersonală în care vei putea să explorezi părțile din tine care reprezintă copilul vulnerabil, copil care trăiește încă în adultul care ești azi.
 • Înveți cum să accesezi diferitele părți din tine pe care le-ai dezvoltat ca mecanisme de apărare pentru a supraviețui în lumea de azi a adulților. Acele părți sunt cele care fac ne dirijează viața, ne guvernează deciziile și sunt motoarele mașinilor noastre psihologice.
 • Crescând gradul de conștientizare asupra acestor părți, pe de o parte, poți “îngriji” părțile suprimate și, pe de altă parte, “pui la dietă” părțile din tine pe care le-ai îngrășat și astfel…
 • Dobândești o integrare adecvată a eului.
 • Diferitele sine pe care vei învăța să le accesezi vor afecta însăși natura relațiilor tale, capacitatea ta de a te exprima și experiențele tale spirituale.
 • Eul conștient devine executivul personalității, și poți să-ți folosești liber diferitele tale părți, inclusiv pe cea vulnerabilă.
 • Tehnicile utilizate includ art terapia, psihodrama, hipnodrama, imageria ghidată, mișcarea și muzica.

Pentru cine este acest seminar:

 • Pentru oricine dorește să lucreze efectiv, să se cunoască profund și să trateze direct la rădăcinile problemelor sale nu ”să taie doar buruienile”.
 • Pentru psihoterapeuți, psihologi, medici, terapeuți, coach, și alți lucrători în vindecare de toate felurile.

Cine susține seminarul:

Prof. Jure Biechonski, fondator și director al SACH International – School of Analytical and Cognitive Hypnotherapy and Psychotherapy, Terviklik Mina School of Transpersonal Hypnotherapy-Psychology, creator și fondator al hipnoanalizei transpersonale

Prof. Jure Yoram Biechonski este psihoterapeut, licențiat al facultăților de istorie, filozofie, literatură franceza, educație, psihologie, membru de onoare al corpului profesoral al universităților: Universitatea Chengdu, China; Universitatea St. Petersburg, Rusia; Universitatea Tartu, Estonia; Universidad Vasco De Qiroga, Morelia, Mexico, profesor asociat la numeroase colegii medicale din lume.

Prof. Jure Biechonski este format în consiliere familială (SUA), psihodramă (Berlin), terapie prin artă și dans (Italia), hipnoterapie (Anglia), fiind fondator al școlii de hipnoterapie cognitivă și analitică, și creator al hipnoanalizei transpersonale. Are o experiență de 28 de ani de practică ca psihoterapeut și studiu de 9 ani în domeniul hipnoterapiei și NLP-ului de nivel avansat. Fost profesor și actor, are opt ani de studii universitare plus trei ani de formare în consiliere umanistă și doi ani în consiliere familială.

Program:

Seminarul are loc între 2 și 4 februarie 2018, în București, între orele 10 și 18, în fiecare zi, cu pauze de cafea și pauză de prânz.

Contribuția ta:

180 euro (230 de euro după 20 ianuarie 2018), plată efectuată la Asociatia pentru Dezvoltarea Inteligentei Emotionale, str. Functionarilor nr. 6A, Iasi: CUI 29918490, cod IBAN lei: RO97RNCB0076127450050001, cod IBAN euro: RO70RNCB0076127450050002, Banca Comerciala Romana, sucursala sector 5.

Înscrieri:

Pentru înscrieri accesați acest link.

Contact:

Organizator Camelia Hârjău – 0731.854.383, camelia.harjau@gmail.com

Alte evenimente:

Sesiuni individuale cu prof. Jure Biechonski

 • 5-7 februarie 2018
 • Prețul sesiunii: 60 de euro
 • Traducere: 35 de lei.
 • Pentru înscrieri la sesiuni individuale accesași acest link.Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile