Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Iubirea dincolo de luna de miere. Psihoterapeut Ioana Corina Marcu

Prelegere “Iubirea dincolo de luna de miere”. Invitat, psihoterapeut Ioana Corina Marcu, Sambata 23 nov, Bucuresti

psiholog-psihoterapeut-ioana-corina-marcuIoana Corina Marcu este consilier psihologic specializat in evaluarea si consilierea experientialista a copilului, adultului, cuplului si familiei si lector organizational in cadrul administratiei publice, sustinator de cursuri in domeniul ‘comunicarii organizationale’, ‘managementul timpului’, ‘dezvoltare personala’. Absolventa a cursurilor postuniversitare ale Societatii de Psihoterapie Experientiala Romana, experienta sa profesionala consta in serviciile psihologice oferite in cabinet dar si beneficiarilor asociatiilor si ong-urilor de tip homeless, sustinerea unor grupuri de dezvoltare personala avand ca teme: identitatea de sine / de sex rol a adolescentilor, comunicarea in cuplu si nu numai.

Ioana Corina Marcu este membra a Societatii de Psihoterapie Experientiala Romana si a Colegiului Psihologilor din Romania din anul 2010.
Prelegerea va fi susținută în cadrul Târgului de carte Gaudeamus, la Standul Editurii SPER (numărul 384, nivelul 7.70 – Pavilionul Central Romexpo).

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile