Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
theta-healing-conferinta-gratuita

Miracolul undelor cerebrale Theta – Conferinta gratuita, 23 mai, Bucuresti

Dragi prieteni, în data de 23 Mai, în BUCUREŞTI ne întâlnim la o Conferinţă Gratuită unde vom vorbi despre Miracolul undelor cerebrale Theta, pătrunzând în tainele tehnicii ThetaHealing.

Vă invit să experimentăm meditaţia care ne permite să intrăm în starea Theta.

theta-healing-conferinta-gratuita

Meditaţia Theta învaţă creierul şi corpul să se concentreze pe ACUM în loc să se streseze anticipând evenimente din viitor şi să se îngrijoreze. În acelaşi timp eliberează mintea şi corpul de incărcaturile emoţionale din trecut care ne ţin agăţaţi în acelaşi tip de viaţă, repetitiv si nesatisfacător.

In timpul meditaţiei Theta sistemul nervos simpatic (răspunzator de eliberarea substanţelor de stress) se dezactivează în mod natural şi se activează sistemul nervos parasimpatic.

Fiziologia corpului şi a creierului va trece din modalitatea de urgenţă şi protecţie (atac/frică/fugă) la modalitatea de regenerare, construcţie interioară. Circuite cerebrale specifice vor incepe să comunice ordonat şi să elaboreze o stare mentala coerentă.

În starea Theta, Conştienţa trece de la modalitatea de supravieţuire fixă, limitată, obsesiv – focalizată pe probleme la o modalitate mai deschisă, creativă , holistică, ordonată focalizată pe soluţii.

Acesta este modul natural pe care ar trebui să-l adoptăm.

În timpul meditaţiei Theta creierul trimite corpului un semnal ordonat , sincronizat prin care toate sistemele corpului ( imunitar, digestiv, cardiovascular) intră într-o stare de echilibru, homeostază.

Meditaţia theta recalibrează sistemul nervos şi toată energia consumată pentru supravieţuire, preoucupări, îngrijorări care duc corpul spre boală, va fi utilizată pentru a crea, a găsi soluţii. Corpul intră într-un proces de vindecare.

Meditaţia Theta are rolul miraculos, dar in acelaşi timp demonstrat ştiinţific de a micşora undele cerebrale până la frecvenţa theta-delta, frecvenţa specifică inteligenţei universale, armonioase si vindecatoare.

Invăţând si practicând meditaţia Theta, nu doar se eliberează încărcaturi negative care se repercutează asupra corpului ci se progresează spre un nou mod ideal de a fi. Practicând Theta se creaza o coerenţă interioară, care contrastează stările emotive negative şi permite dispariţia comportamentelor şi atitudinilor, gândurilor şi sentimentelor care le-au generat.
Prin meditaţia Theta se ajunge la o stare de neutralitate, şi este mult mai usor sa simţim stări elevate, ca compasiunea , iubirea, bucuria , recunoştinta, stări specifice fiinţei noastre divine. O dată învăţata şi aplicată în viaţa noastră tehnica de meditaţie, vom începe să culegem fructele schimbărilor pozitive din viaţa noastră.

Te invit deci, să te opresti un moment si să reflectezi luând în considerare aceste informaţii.

http://www.healing.ro/conferinta-gratuita-initiere-in-tainele-theta-healing/Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita