Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Familia-in-post-modernism-conferinta

Minti Deschise – Conferintele Valori si Modele – Familia in post-modernism – 8 mai, Bucuresti

Primul modul de discuţii din cadrul seriei “Valori şi Modele” propune o dezbatere deschisă în jurul ideii de familie şi a relevanței sale în contextul unei culturi sociale tot mai puţin sprijinite pe valorile tradiţionale.

Mai este importantă familia? Mai avem nevoie de familie? În ce fel s-au schimbat raporturile din interiorul său odată cu avântul luat de filosofia egalităţii dintre sexe? Care sunt provocările contemporane şi ce greutăţi trebuie puse în balanţa dintre viaţa profesională şi cea familială? Mai suntem dispuşi să facem compromisuri pentru o viaţă de familie sau toate sacrificiile sunt îndreptate către gonflarea unui eu profesional? În ultimă instanță, ce fel de societate ne pregăteşte viitorul, în condiţiile în care prezentul românesc e compus din familii separate, în care părinţii au plecat la muncă în străinătate, iar copiii au rămas acasă în grija bunicilor?

Sunt doar câteva din întrebările propuse speaker-ilor invitaţi să vorbească în cadrul discuţiei despre familie, dar şi publicului participant.

Inscrieri aici

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari