consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Cultura-Organizationala-vs-Cultura-nationala-conferinta

Minti Deschise – Conferintele Valori si Modele – Cultura organizationala vs Cultura nationala – 9 mai, Bucuresti

Al treilea şi al patrulea modul de discuţii din cadrul seriei “Valori şi Modele” se vor ocupa de tratarea unei teme extrem de importante pentru felul în care arată astăzi România generaţiilor sub 30 de ani, dar puţin vizibile în dezbaterea publică: impactul culturii corporatiste asupra culturii naţionale. Sub pălăria acestei teme stă nu doar ideea de succes în viață a tinerilor din marile oraşe, dar şi o parte din fenomenele ei secundare – alienarea, instabilitatea emoţională, superficialitatea valorilor sau consumerismul.

Cât e beneficiu şi cât e pericol în uniformizarea şi standardizarea propuse de companiile multinaţionale? Ne îndreptăm spre o lume care va înceta să gândească pentru a urma trasee prestabilite, standarde de calitate şi soluţii gata împachetate? E cazul să deplângem valorile romantice ale culturii naţionale? Ce-a mai rămas din mentalităţile şi normele autohtone sub impactul importului de reguli şi comportamente corporatiste? Şi ce rămâne pentru viitor – o cultură hibrid care va sfârşi în a ne îmbogăţi sau împuţina?

Sunt întrebări cărora speakerii invitaţi să vorbească în cadrul celor două module despre cultura organizaţională vor încerca să le ofere răspunsuri.

Inscrieri aiciLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed