consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Eveniment Ziua Mondială a Sclerozei Multiple: Mamici cu SM - Bucuresti, 31 mai 2017

Eveniment Ziua Mondială a Sclerozei Multiple: Mamici cu SM – Bucuresti, 31 mai 2017

Mamici cu SM

Eveniment organizat de Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative din Romania

Bucuresti, 31 mai 2017

Eveniment Ziua Mondială a Sclerozei Multiple: Mamici cu SM - Bucuresti, 31 mai 2017

31 mai 2017 este aleasă la nivel internațional ca World MS Day (Ziua Mondială a Sclerozei Multiple), prilej cu care toți cei afectați de scleroza multiplă își pot aduce contribuția la conștientizarea acestei afecțiuni în rândul prietenilor, colegilor de serviciu, al cunoscuților sau publicului larg.

Tema aleasă în acest an este #ViațaCuSM (#LifewithMS), un bun prilej de a împărtăși celor din jur experiențele reale cu care ne confruntăm.

Iar pentru că scleroza multiplă este diagnosticată la vârste tinere (20-40 ani) și pentru că femeile sunt mai afectate decât bărbații, vă propunem anul acesta să venim în ajutorul tinerelor care se confruntă cu acceptarea diagnosticului și cu întrebări legate de cum va fi viața cu SM.

Campania derulată anul acesta de #APANRomânia (Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative din Romania), cu această ocazie, “10.000 de visuri. Un singur diagnostic”, pune accent pe faptul că viața continuă și cu scleroza multiplă și că visurile nu se opresc odată cu aflarea acestui diagnostic. Iar cel mai bun exemplu îl pot da mămicile cu SM, căci a lua decizia de a-ți vedea de viață în continuare și a avea copii este un model de gândire pozitivă și optimism, în ciuda tuturor provocărilor și a incertitudinii viitorului.

Și, pentru că aceste sfaturi sunt cel mai bine asimilate prin experiențe și povești concrete, vă invităm miercuri, 31 mai, la SanThe Fitoceainărie, în Centrul Vechi, pentru a întâlni mămici din România și a vedea concret ce soluții găsesc ele pentru a face față emoțiilor, stresului, oboselii și a trăi bine cu SM.

Împreună putem fi solidari, creativi, să aducem speranță și putem face asta și printr-o experiență drăguță, stând de vorbă la un ceai! Te vrem alături de noi! Hai să stăm de vorbă despre viața concretă cu SM!

Copiii sunt mai mult decât bineveniți!

Contact si detalii suplimentare:

E-mail: info@afectiuni-neurodegenerative.roLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier