consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Grup de eliberare a blocajelor si crestere a frecventei vibrationale, cu Simona Ionita (Eden Center) – 13 noiembrie 2014, Bucuresti

Grup lunar de eliberare a blocajelor si crestere a frecventei vibrationale, cu Simona Ionita (Eden Center) – 13 noiembrie 2014, Bucuresti

Prima ora gratuita, la seminar
Ședinta gratuita de cromoterapie cu resetarea informației de boală

Aceste întâlniri sunt pentru cei care doresc eliberarea emoțională. Această terapie are 3 părți cu efecte rapide și de durată. Desi rezultate se vad si imediat, se recomandă să continuați iertarea acasă pentru 30-60 zile, în funcție de gravitatea situației.
Prima parte: Tăiere legături (“Sf. Arhanghel Mihail”) – detașări de evenimente/persoane care vă consumă energetic – Se realizeaza printr-o meditație și se pot tăia legăturile chiar și cu persoane apropiate cu care să cereți reconectarea la alt nivel, așa cum e benefic pentru dvs. Este recomandat să o faci dacă simți că este spre binele tău și dacă situația curentă trebuie schimbată.
Noi suntem conectați cu fire energetice de cei din jur. Prin ele primim și dăm energie. Dacă conexiunea e puternică, deci firul gros, e greu să gestionăm mai ales situațiile conflictuale. Tăind aceste conexiuni și reconectând, dacă e nevoie, cu un fir mai subțire și la alt nivel, așa cum e mai benefic pentru ambele părți implicate sau terțe părți, gestionarea situației este mult mai simplă.
Transmițând pe aceste noi conexiuni iertare, deci un alt tip de energie, persoana cealaltă simte schimbarea în energie și răspunde diferit.
Partea a II-a: Iertări (“Sufletul în fața ta”) – Se spune cu implicare emoțională:  “Iartă-mă pentru tot în toate viețile. Îmi pare rău. Te iert pentru tot în toate viețile. Te accept așa cum ești. Mulțumesc. Te iubesc.”
Partea a III-a: Curățări energetice și încărcarea golurilor din corp – Curăță energii stagnate, entități, conectare cu pământul și umplerea golurilor.

Trainer: Simona Ionita

Moderatorul  este terapeut, tehnician nutritionist si formator cu 8 ani experiență dintre care 4 în străinătate. A sustinut seminarii la Women no limit, Body, Mind, Spirit în Cipru, Azerbaijan și în diverse orașe din România.  Participanții la seminarii sunt din peste 12 țări. Coloana de susținere a tot ceea ce face este Reiki Usui Traditional – ramură originala,  în care este maestru.

Simona Ionita este fondatorul EDEN CENTER (http://www.edencenter.ro/ – centru de dezvoltare personală și terapii complementare de prevenție și echilibrare pentru trup, minte, suflet si spirit  pentru o vindecare rapidă și de durată de toate planurile ființei. Eden Center organizeaza și seminarii de cunoaștere, autovindecare, dezvoltarea puterii minții și inimii, reiki, regresie și vindecarea trecutului.

Simona promovează prin diverse metode, descoperirea puterii interioare si întoarcerea la noi înșine. Fiecare dintre noi rezonăm diferit la diverse tehnici, important este ca după ce veti incerca diverse moduri de echilibrare, sa practicati unul singur cu regularitate și disciplină. Odata ce ati descoperit  ce vi se potrivește, puteți aprofunda aceasta tehnica.

De asemenea, este posibil sa descoperiți o tehnica proprie de reconectare la sinele adevărat, de echilibrare, de autocunoaștere și de aflarea răspunsurilor,  precum și de aflarea soluțiilor creative în toate aspectele vieții voastre (sine, familie, părinte, serviciu, manageriale, artistice).        Grupul este și el important pentru a păstra disciplina și a ne susține cu energia. Meditațiile de grup sunt mult mai puternice decât cele individuale câștigându-se din sinergia interacțiunii.

Cost: 50 ron sau 30 ron pentru elevi, studenti, pensionari si someri. Dat fiind ca este vorba despre un grup cu intalniri lunare, puteti face inscrieri si pentru perioade viitoare.

Adresa: str. Caderea Bastiliei nr. 56 (Piata Romana), et. 2, cam. 206

Mai multe detalii pe www.simonaionita.com si pe https://www.facebook.com/simona.ionita.946?fref=nf

Primiti meditatii si documente gratuite prin inscrierea la newsletter pe www.simonaionita.com

Inscrieri la: edencenter.ro@gmail.com si 0737.308.882Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile