Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Gratuit: Seara deschisa feng shui - 9 martie 2016, Bucuresti

Gratuit: Seara deschisa feng shui – 9 martie 2016, Bucuresti

Miercuri, 9 martie, ora 18.30, Feng Shui Studio va invita la seara deschisa de feng shui & destiny din Luna chinezeasca a Iepurelui. Seara va fi dedicata doamnelor si domnisoarelor cu ocazia Zilei Femeii. Scopul serii deschise este de a familiariza participantii cu ceea ce inseamna evaluarea si echilibrarea feng shui a unei cladiri, ce poate face feng shui pentru imbunatatirea vietii si maximizarea norocului celui care locuieste in acea cladire. De asemenea, va fi prezentat un exemplu de analiza a destinului si norocului pe baza astrologiei chinezesti.

Program:

  • prezentarea energiilor feng shui din Luna Iepurelui (6 martie-4 aprilie);
  • prezentarea unui studiu de caz feng shui;
  • prezentarea unui studiu de caz: analiza pilonilor destinului unei femei celebre, Coco Chanel;
  • minibazar remedii feng shui si personale;
  • programari consultanta feng shui si analiza coloanelor destinului, actualizari 2016;
  • promotiile lunii martie;
  • Cadou de Ziua femeii: prezentarea unui material special destinat femeilor;
  • Energie personala si atragerea sexului opus, chakra sacrala.
Studentii de la cursurile avansate de feng shui si astrologie chineza pot veni cu proiectele personale pentru indrumare, la finalul serii deschise.
Accesul este liber, dar se va face numai cu confirmare telefonica prealabila (facuta cu o zi inainte la numarul de telefon 0769.649.188). Adresa poate fi gasita la sectiunea Contact de la www.fengshui-studio.ro
Durata: o ora si jumatate.

Trainer:

Evaluare feng shui a locuintelor si birourilor, asistenta feng shui pentru faza de proiectare si pentru house hunting, actualizare stele zburatoare anuale. Evaluare a perioadelor de noroc din viata si a unor aspecte generale, selectia datelor de nastere pentru cezariana pe baza sistemului Cei Patru Stalpi ai Destinului, corelarea acestor informatii cu feng shui-ul casei.Cursul va fi predat de Diana Roman, specialist Ba Zi – astrologie chineza si feng shui.
Diana Roman a inceput sa practice feng shui in 2008 ca profesionist, iar pentru completarea si aprofundarea metodelor de metafizica chineza utilizate in feng shui a studiat Ba Zi in strainatate cu doi dintre cei mai mari maestri chinezi ai momentului actual: Raymond Lo din Hong Kong  si Benson Yeo din Singapore.Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita