consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Gratuit: Educational Sandtray Play (terapie prin jocul cu nisip) - Bucuresti

Gratuit: Educational Sandtray Play (terapie prin jocul cu nisip) – 12 decembrie 2015, Bucuresti

Sandplay Therapy/Educational Sandtray Play

Bucuresti, 12 decembrie 2015

                   

In 2016 va incepe in Romania primul program de formare in metoda Educational Sandtray Play, o adaptare pentru mediul scolar a psihoterapiei prin jocul cu nisip (Sandplay Therapy).

Va invitam la prezentarea acestei metode in data de 12 decembrie 2015, ora 11.00, la Centrul Seeds for Happiness (Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16), unde veti avea ocazia sa va intalniti cu Sandplay Therapy si Educational Sandtray Play. Vom explora impreuna aspectele specifice fiecarei abordari, asemanarile si deosebirile legate de obiective si proceduri. Vom fi purtati in aceasta calatorie de povesti ale istoriei fiecarei abordari, prezentari de cazuri si mai ales de experienta directa a jocului cu nisip si miniaturi din perspectiva ambelor abordari.

Lectori ai evenimentului sunt Daniela Marinescu, Sandplay Terapeut, formator in Sandplay Integrativ, psiholog clinician si Geta Mocanu Apostu, consilier pentru dezvoltare personala prin Sandplay Integrativ, psiholog clinician si consilier scolar.

In cadrul evenimentului se vor oferi toate informatiile cu privire la programul de formare in Educational Sandtray Play care va debuta in Romania in februarie 2016 si se va incheia in decembrie 2016 cu certificatul de Educational Sandtray Play Practitioner emis de Association for Sandplay Therapy, SUA. In Romania, formarea in Sandtray Play are statutul de formare continua.

Inscrieri: cecilia.bolozan@gmail.com, tel 0730.913.900

Participarea la evenimentul de prezentare este gratuita.

Va asteptam cu drag!

Echipa Sandplay RomaniaLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed