consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Din culisele psihologului. Psihologia vietii de zi cu zi - 5 martie 2016, Bucuresti

Eveniment gratuit: Din culisele psihologului. Psihologia vietii de zi cu zi – 5 martie 2016, Bucuresti

Din culisele psihologuluiPrimăvara este perioada schimbării, reînnoirii și revigorării, când natura și oamenii încep să prindă din ce în ce mai multă viață și energie.
Putem observa acest lucru foarte ușor. Devenim mai activi, alimentația se schimbă, petrecem mai mult timp în aer liber și, de cele mai multe ori, începem o serie de planuri prin care căutăm bunăstarea.

Uneori reuşim, alteori nu, și iarna ne prinde în același stadiu.

O relaţie benefică minte-corp ar putea fi un aliat de încredere pentru a ne atinge scopurile. De aceea vă invităm să dezbatem împreună ceinseamnă să fim sănătoşi. Şi să răspundem la întrebarea :
Este suficient să nu fim bolnavi fizic pentru a putea afirma cu tărie că suntem BINE?

În cadrul evenimentului,,Psihologia vieții de zi cu zi” vă propunem să explorăm influenţa asupra propriei existenţe a modului în care ne hrănim fizic, psihic şi spiritual.
Ziua se va încheia cu un microworkshop prin care psih. drd. Flavia Cardaş, membră a echipei Călătorie către Sine, urmăreşte să evidenţieze conexiunea dintre minte şi corp, mesajele ascunse ale acestuia şi modul în care mintea poate ajuta fizicul.

Primăvara poate fi un nou START așa că vă așteptăm sâmbătă, 5 martie, ora 12.00, în culisele psihologului, pentru a afla cum puteți profita la maximum de acest nou început.

Suntem o echipă de psihologi cu  pregătire de calitate în domeniul psihologiei, orientați către cunoaștere, autocunoaștere și dezvoltare continuă. De altfel, acest blog (www.calatoriecatresine.wordpress.com) s-a născut din nevoia de a face cunoscute cât mai multe informații despre modul în care fiecare dintre noi funcționează ca un întreg, atât fizic, psihic cât și spiritual.
Ne propunem ca prin articolele noastre să trasăm câteva repere în drumul fiecăruia dintre noi către sine, către adevarata lume interioară bogată în resurse ce așteaptă să fie descoperite și folosite.

Intrare libera. Donatiile pentru materiale sunt binevenite.

Locuri limitate.

Pentru inscriere completati urmatorul formular:
http://goo.gl/forms/DzDfcRtJkn
Detalii la: 0744.794.378Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile