Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
BUCURESTI | Workshop-uri: Yoga | Pranayama | Sound Healing | Meditatie | Sanatate - februarie 2019

BUCURESTI | Workshop-uri: Yoga | Pranayama | Sound Healing | Meditatie | Sanatate – februarie 2019

Intreaga luna februarie, ti-am pregatit activitati care sa iti aduca aproape cunostinte veritabile din stravechea Indie. Poti alege intre clase de yoga si pranayama, sesiuni de sound healing vindecator sau workshop-uri practice.

Beneficiezi de 10% Reducere pentru inscrierea la cel putin 2 activitati

  • Clase Yoga si Pranayama

  • Workshop Sound Healing

  • Workshop The Alchemy of Heart

  • Workshop Relax, Rejuvenate, Recharge

Contact:

Cristina Udrescu: 0724.364.843; cristina@8infinities.com

Clase Yoga si Pranayama

cursuri yoga 1

PROFITA DE O OCAZIE UNICA SA PRACTICI YOGA CA IN INDIA

Doar in  luna februarie, beneficieaza de indrumarea autentica a lui Surendra pentru a practica Yoga si Pranayama asa cum sunt invatate in India. Surendra este profesor de yoga acreditat AYUSH – agentia guvernamentala indiana pentru yoga si terapii alternative, cu cel mai inalt nivel de recunoastere.

Yoga este o stiinta practica straveche, dezvoltata cu peste 5.000 de ani in urma in India si are ca scop uniunea si echilibrul dintre, corp, minte si suflet. Beneficiile practicii Yoga sunt nenumarate , asa ca mai jos regasesti cateva:

• dezvolta un corp sanatos, armonios si gratios

• confera flexibilitate, vitalitate, longevitate

• intareste sistemul imunitar si imbunatateste capacitatea de detoxifiere si regenerare, efecte anti-aging

• disciplineaza corpul si mintea, dezvolta o mai buna gestionare a emotiilor

• creste capacitatea de constientizare

• focus, memorie si concentrare imbunatatite

• efecte terapeutice si anti-stres, trateaza si grabeste vindecarea diverselor probleme de sanatate, elibereaza traume, blocaje emotionale/energetice

• este cea mai rapida unealta de dezvoltare personala

• genereaza echilibrul fizic, psihic, mental si spiritual, armonia si uniunea dintre acestea

Detalii clase:

* Orar: 18.00 – 19.30

* Program zilnic: 4-6 februarie; 11 – 15 februarie; 18 – 20 februarie

* Numar locuri: 5

* Participarea pe baza de inscriere si plata

Tarife abonamente:

* 11 sedinte – 490 lei

* 7 sedinte – 349 lei

Adresa: Centrul 8infinities – Strada Pietei, nr. 20; Contact: 0724.364.843; cristina@8infinities.com

3 SESIUNI INDIVIDUALE DE PRACTICA YOGA PERSONALIZATA – cost pachet: 510 LEI ~ pe baza de programare

Workshop Sound Healing

cursuri yoga 2

PROFITA DE OCAZIA UNICA SI EXPERIMENTEAZA PUTEREA VIDECATOARE A BOLURILOR TIBETANE ~ SESIUNI DE SOUND HEALING

SUNETUL este baza, fundalul, deschiderea, oricarei schimbari. Mai mult decat atat, este liantul a TOT ceea ce este, reprezentand atat substratul creatiei cat si veriga de pastrare a Unitatii ei.
Fiecare celula si organ al corpului, vibreaza continuu la o anumita frecventa. Cand un organ este sanatos, frecventa sa vibratorie se afla in armonie cu restul corpului.
Daca aceasta frecventa se altereaza, armonia se rupe si apare starea de dezechilibru, deficienta sau boala.
FRECVENTA UNUI ORGAN SAU SISTEM SANATOS este total diferita fata de frecventa unui organ afectat! Frecventa unei stari armonioase este total diferita fata de frecventa unei stari tensionate.

Datorita principiului rezonantei, putem modifica frecventele alterate din organism, transmitand altele benefice. Suntele sacre, benefice, generate de instrumentele folosite in terapia prin sunet (boluri, diapazoane, clopotei, didgeridoo, muzica etc) ajusteaza vibratia mediului si a organismelor la frecventele emise, de o beneficitate crescuta, re-creand o armonie interioara deosebita.

SUNETUL este o UNDA VIBRATORIE ce se propaga, producand un fenomen de rezonanta in toate mediile intalnite.  Astfel, el are o influenta puternica asupra materiei si a fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru a initia vindecarea si starile de constiinta extinsa. Prin puterea sa de a patrunde in profunzime, la nivel celular dar si total, energetic, sunetele actioneaza pe toate planurile fiintei noastre, fiind un mijloc puternic de relaxare, reechilibrare, re-sincronizare si vindecare.
Puterea lui a fost folosita inca din antichitate, in multe culturi si civilizarii, ca element de magie, religios sau terapeutic, asa cum este specificat inca din textele antice ale traditiei Hindu.

BOLURILE TIBETANE (cantatoare) sunt instrumente muzicale utilizate de secole in India ca suport sonor si energetic in timpul meditatiilor si rugaciunilor.
Vibratiile produse de boluri, patrund in adancimea corpului, ajungand in profunzimea celulei, sunetul atingand astfel zone care, in mod normal, nu pot fi abodate prin tehnici conventionale.

Bolurile Tibetane aduc in sistemul nostru nenumarate beneficii dovedite stiintific, fiind ideale in reducerea stresului, relaxare si armonizare. Produc efecte asupra sistemului nervos central, echilibrarea emisferelor, stimularea sistemului limfatic si imunitar, sincronizarea si purificarea structurilor, armonizarea centrilor energetici, sunetele lor aduc echilibrul si unitatea interioara cat si exterioara.

Sunetele bolurilor tibetane induc o stare de profunda liniste interioara ce depaseste simpla relaxare, ajungând să producă în creier unde alfa şi theta care generează stari de meditatie foarte profunda prin deschiderea spatiului interior.

Surendra s-a specializat in aceasta tehnica straveche si te va ghida in acest proces de vindecare, armonizare si conectare profunda.

Detalii sesiuni de grup – Sound Healing:

* Orar: .20.00 – 21.00

* Sound Healing date : 5 februarie, 12 februarie, 14 februarie, 19 februarie

* Numar locuri: 5

* Participarea pe baza de inscriere si confirmare

Tarife abonamente:

* 1 sedinta – 130 lei

* 4 sedinte – 580 lei

Adresa: Centrul 8infinities – Strada Pietei, nr. 20; Contact: 0724.364.843; cristina@8infinities.com

SESIUNE INDIVIDUALA SOUND HEALING : 150 LEI ~ pe baza de programare

Workshop The Alchemy of Heart

cursuri yoga 3

TE INVITAM LA UN WORKSHOP DEDICAT INIMII, EMOTIILOR SI CHAKREI ANAHATA

Există un centru energetic  in care dragostea și spiritul sunt unite, iar acest centru este inima. Inima ta este cea care suferă sau se umple cu iubire, care simte compasiune și încredere și care pare a fi goală sau revărsată. În inimă este un centru subtil care experimentează spiritul, dar nu puteți simți spiritul ca o emoție sau o senzație fizică. Spiritul se află sub straturile de senzații și, pentru a trăi, trebuie să mergeți la inimă și să meditați asupra lui până când tot ceea ce ascunde spiritul este curățat.

Vei intelege care sunt cauzele blocajelor energetice ale chakrei Anahata si vei practica tehnici autentice care sa te ajute sa ridici vibratia pentru o stare de iubire, armonie si compasiune.

Surendra te va calauzi pe parcursul celei mai vechi meditatii a inimii, iti va oferi informatii pline de intelepciune si sfaturi practice, dar si tehnici de respiratie si vindecare.

Detalii workshop:

* Orar: .15.oo – 18.00

* 16 februarie

* cost  – 130 lei

* Participarea pe baza de inscriere si confirmare

 Adresa: Centrul 8infinities – Strada Pietei, nr. 20 Contact: 0724.364.843; cristina@8infinities.com

Workshop Relax, Rejuvenate, Recharge

cursuri yoga 4

PARTICIPA LA UN WORKSHOP DEDICAT STARII TALE DE SANATATE

Vei invata tehnici, instrumente, informatii si cunostinte practice care sa te ajute sa iti ameliorezi starea  de sanatate, sa iti reglezi energia chakrelor sau sa iti schimbi tiparele mentale si emotionale.

Surendra te va ghida prin lumea Pranayama, Chakra Yoga, Ayurveda, Meditatie oferindu-ti solutii practice si  personalizate care sa aiba efecte imediate si concrete pentru tine. Intalnirile vor combina in mod util partea teoretica si cea practica.

Participa daca esti in cautarea unei solutii pentru rezolvarea unei afectiuni fizice (stres, oboseala, greutate etc), emotionale sau pur si simplu vrei sa te dezvolti. Nu este necesar sa ai cunostinte din domeniile abordate, iar daca ai deja, te asigur ca vei descoperi multe altele incitante si revelatoare.

Detalii workshop:

* Orar: .15.oo – 18.00

* 16 februarie

* cost  – 130 lei

* Participarea pe baza de inscriere si confirmare

 Adresa: Centrul 8infinities – Strada Pietei, nr. 20

Contact:

Cristina Udrescu: 0724.364.843; cristina@8infinities.com

Detalii suplimentare:

www.8infinities.com/activitati-februarie/

 

 Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita