Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Benescu Victor - Trainer Silva Holistic Healing / UltraMind E.S.P. by Jose Silva / Consilier dezvoltare personala / Antrenor fitness si culturism - Bucuresti, Focsani

Curs UltraMind E.S.P. si Silva Holistic Healing de Jose Silva – din 17 ianuarie 2015, in Bucuresti si alte orase din tara

Nume curs
Data Oras
ULTRAMIND E.S.P 17-18 ianuarie Bucuresti Detalii & inscriere
ULTRAMIND E.S.P 24-25 ianuarie Bacau Detalii & inscriere
ULTRAMIND E.S.P 31 ian.-1 fev. Ploiesti Detalii & inscriere
ULTRAMIND E.S.P 7-8 februarie Iasi Detalii & inscriere
SILVA HOLISTIC HEALING 14-15 fFebruarie Focsani Detalii & inscriere
ULTRAMIND E.S.P 21-22 februarie Suceava Detalii & inscriere
ULTRAMIND E.S.P 28 fev.- 1 martie Constanta Detalii & inscriere
ULTRAMIND E.S.P 14-15 martie Bucuresti Detalii & inscriere
ULTRAMIND E.S.P 21-22 martie Brasov Detalii & inscriere
SILVA HOLISTIC HEALING 28-29 martie Galati Detalii & inscriere

Din ce în ce mai bine din toate punctele de vedere!

Sistemul Ultramind creat de Jose Silva este  singurul sistem în concordantã atat cu metoda stiintificã, cat si cu religia. Ultramind nu încalcã niciun principiu stiintific sau religios,va functiona pentru tine indiferent de religia sau de pregãtirea ta stiintificã.

90 % din oameni gandesc si actioneazã la nivelul Beta al creierului, adicã la 20 de cicluri de secundã. Cei 10 % care gîndesc si actioneazã la 10 cicluri pe secundã, adicã la nivelul Alfa al creierului sunt mai norocosi, mai sãnãtosi, realizeazã orice îsi propun. Din studiile fãcute s-a demonstrat cã toate geniile lumii, Leonardo da Vinci, Nikola Tesla, Albert Einstein, Jose Silva, gîndeau si actionau la nivelul Alfa al creierului.

Acum vei putea învãta si tu cum sã atingi si sã actionezi la nivelul Alfa în mod constient. Mai mult, îti poti dezvolta  perceptia extrasenzorialã (ESP), îti poti proiecta mintea în diferite locuri de pe planetã si din Galaxie pentru a gasi informatiile de care ai nevoie, pentru a putea lua deciziile cele mai bune în privinta sãnãtatii, relatiilor, afacerilor, în orice domeniu ai nevoie.

Dupã cum bine stii din experienta ta, atunci cînd iei decizii rele ai parte de suferintã, dezamãgire, esecuri, nefericire în general. Deciziile bune, în schimb, îti aduc fericire, iubire, împlinire, succes.

Normal cã fiecare dintre noi ne dorim sa luãm mereu cele mai bune decizii, iar acest lucru îl putem face lãsîndu-ne ghidati de o inteligentã superioarã sau de Isus, Buddha, Alah, cum vrei tu sã numesti pe acest ghid al tau, in functie de credintele tale.

Aplicînd tehnica proiectiei mentale  pe care o vei învata la curs cu ajutorul instructorului, vei putea sã  primesti  instructiunile de care ai nevoie pentru a corecta problemele tale si implicit pentru ca TU sã ai o viatã mai bunã.
O viatã mai bunã în opinia lui Jose Silva este astfel:
1.  Sãnatatea este primordialã. Doar fiind sãnatos îti poti îndeplini misiunea pe acest pãmînt, poti fi de ajutor tuturor celor care au nevoie de tine. Acum poti obtine îndrumare în a-ti regãsi starea de sãnatate, nutritia corectã, eliminarea nivelului de stres, o vitalitate si longevitate crescutã.
2.  Îmbunãtãtirea si armonizarea tuturor  relatiilor interumane din viata ta: prietenie, iubire, casãtorie, familie, copii, afaceri.
3.  Cresterea si dezvoltarea afacerii tale pentru a putea realiza lucruri cît mai frumoase, utile si mai mãrete, atît pentru umanitate, cît si pentru tine si cei dragi tie.

Astãzi, oamenii au înteles cã suntem fiinte fizice si spirituale, cã suntem conectati cu totii între noi si vor sã învete cum sã îsi dezvolte abilitãtile mentale astfel încît sã se poata conecta spiritual cu altii, sã comunice cu inteligenta superioarã, sã îsi dezvolte telepatia, sã faca proiectii mentale pentru a corecta diferite probleme.

Acum, cu noul Curs UltraMind E.S.P.,  vei învãta sã:

 • atingi nivelul Alfa al creierului în doar cîteva minute prin exercitiul de concentrare Silva, conceput de Jose Silva;
 • atingi un nivel adînc de relaxare în doar cîteva minute;
 • înveti si memorezi mai repede, mai usor;
 • îti întãresti vointa;
 • îti stimulezi creativitatea, inspiratia si imaginatia;
 • îti mentii si redobîndesti starea ta naturalã de sanãtate;
 • elimini orice fel de obisnuinte negative si dependente ca: fumatul, controlul greutatii, alcool, droguri etc.;
 • cresterea performantelor în sport, oricare ar fi nivelul tãu;
 • influentezi alte persoane de la distantã;
 • îti îmbunãtãtesti si îti mentii la nivele maxime toate relatiile interumane pe care le ai;
 • elimini stresul din viata ta ori de cîte ori ai nevoie de liniste;
 • dobîndesti claritate în decizii si o concentrare mai eficientã;
 • îti folosesti în mod precis si cu maximã încredere intuitia ta naturalã;
 • ai succes în afaceri  aplicînd tehnicile UltraMind E.S.P. create de Jose Silva;
 • cum si cînd sã folosesti tehnica proiectiei mentale pentru a primi ajutor si îndrumãri de la inteligenta superioarã;
 • folosesti tehnica celor 3 scene, folosind îndrumãrile primite, pentru a putea programa: succesul în viatã, relatia pe  care ti-o doresti, îmbunatãtirea stãrii de sãnãtate, cît si vindecarea pe care ti-o doresti în caz cã ai nevoie, îmbunãtãtirea relatiei tale cu toate persoanele din viata ta, casa, masina sau motocicleta pe care o vrei si tot ceea ce mintea ta poate concepe.

Technici Specifice UltraMind E.S.P.:
1. Tehnica celor 3 scene: poti corecta orice fel de problemã din viata ta, faci lucrurile sã se întîmple asa cum este cel mai bine pentru toate pãrtile implicate, conform principiilor Silva UltraMind;
2. Tehnica proiectiei mentale prin care obtii îndrumãri si raspuns de la nivelele superioare, oricare ar  reprezenta acestea pentru tine (Divinitate, Inteligentã Superioarã etc.);
Totodata, obtii informatii despre intentiilor persoanelor cunoscute si necunoscute si descoperi de ce ai fost trimis pe Pãmînt si care este misiunea ta aici.

Toate acestea si multe altele le poti învãta si folosi în folosul umanitãtii si al tãu în doar 2 zile de curs, timp în care vei descoperi incredibila putere a mintii tale si ceea ce poti face cu ea. Te astept la curs!

Instructor UltraMind E.S.P.: Victor BenescuInstructor UltraMind E.S.P.: Victor Benescu

Nota: Din motive organizatorice, persoanele care au absolvit deja un curs Silva UltraMind E.S.P. si se înscriu pentru un curs UltraMind E.S.P. sunt rugate sã specifice acest lucru la rubrica “Comentarii” atunci cînd fac înscrierea si sã aducã la curs diploma de absolvire. Astfel, pot beneficia de tariful pentru repetarea cursului. Multumim!

Contact si detalii suplimentare:

0766.102.103 – Victor Benescu

http://www.positivelife.ro/cursuri/ULTRAMIND_E.S.P-27.htmlLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita