Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Curs Thai Masaj - Bucuresti

Curs Thai masaj – Bucuresti, din 6 mai 2017

Curs Thai masaj, nivel 1

30 de ore

Bucuresti, 6-7 si 13-14 mai

Cursul de nivel 1, Fundamentele Thai Masaj, construiește o bază puternică pentru cunoașterea masajului tradițional Thai.

Sunt învățate 158 de poziții diferite pentru o sesiune de masaj full body. La sfârșitul cursului se alocă timpul necesar pentru desfășurarea sub supraveghere a unei sesiuni de 120 minute de masaj, punând în practică noile cunoștințe dobândite.

De regulă, nivelul 1 necesită studiul pe parcursul a două până la trei săptămâni, însă mulțumită metodologiei TMC care este foarte clară în demonstrații și presupune supervizare riguroasă este posibilă parcurgerea curriculei în 30 de ore.
Prin curricula TMC se acoperă masajul întregului corp și se studiază tehnicile de masaj pentru: cap, zona cervicală, umeri, față, spate, brațe, abdomen, membre inferioare; stretching și sesiunea de încheiere. Studenții practică în perechi de câte doi, urmărind demonstrația instructorului și descrierile precise și clare din manual. Instructorul supervizează îndeaproape, pentru a corecta și susține studenții la fiecare pas. Astfel, studenții reușesc ca în cele 30 de ore de studiu în clasă să stăpânească cele 158 de poziții de bază.  O parte din timp este alocată și studiului cunoștințelor generale despre precauții și contraindicații în masajul Thai pentru a putea oferi un masaj sigur și eficient.

Studenții primesc:

  • suport de curs, manual TMC ilustrat în limba engleză – „Ancient Thai Massage – Healing with Prana”;
  • certificat acreditat TMC.

Costuri:

  • 1530 ron

Durata:

  • Doua week-enduri consecutive: 6-7 si 13-14 mai.
  • Orele: 10.00-17.30

Adresa:

  • Bucuresti

Instructor:

Irina Smaranda – fondatoarea Thai Bodywork Bucharest.

Terapeut Thai Bodywork şi instructor certificat de masaj tradiţional Thai, a lucrat cu multă pasiune şi entuziasm, atât cu publicul larg aflat în căutarea alinării diferitelor dureri cronice, cât şi cu atleţi şi luptători de arte marţiale, în Berlin.

Irina Smaranda este partener afiliat al „TMC School of Chiang Mai, Thailand”.

Contact:

Irina Smaranda
Tel.: 0761 207 526
E-mail: info@thaibodywork.ro
facebook.com/thaibodyworkbucharest

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18763 raspunsuri primite pentru 3964 intrebari