consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
BUCURESTI si CONSTANTA | Terapia craniosacrala biodinamica (prezentare, seminar introductiv si training) - 27, 28-29 martie si 11-16 august 2020

BUCURESTI, CONSTANTA | Terapia craniosacrala biodinamica (facilitator Agàta H. Holliger) | Prezentare, seminar introductiv si training

Prezentare cu intrare libera: Bucuresti

Seminar introductiv: Bucuresti

Training (primul modul): comuna 23 August, jud. Constanta (comunitatea Merigar East)

Organizatori

Comunitatea Internationala Dzogchen Merigar East, in colaborare cu Equilibrium Craniosacral Biodynamics

Despre terapia craniosacrala biodinamica

Terapia craniosacrala biodinamica este o metoda blanda de vindecare, care abordează holistic intregul complex minte-corp. Ea lucreaza cu centrul cel mai profund al corpului, tratand o gama larga de conditii si simptome, precum dureri de cap, migrene, dureri cronice de spate/gat, dezechilibre hormonale, stres, tulburari ale somnului, traume de la nastere, sindromul premenstrual, tulburari de stres posttraumatic.

Este deosebit de eficienta in sustinerea procesului de vindecare in conditiile afectiunilor cronice si pentru a ajuta in perioadele de tranzitie (nastere, trauma, soc), pentru recuperarea corpului, pentru preventie.

Este o intreaga lista de simptome pentru care terapia craniosacrala biodinamica functioneaza bine si in acelasi timp nu ne vom focaliza pe aceste simptome – mai degraba vom incerca sa mergem la originea lor. Pornim impreuna intr-o calatorie de descoperire si explorare, ca sa excavam fortele Sanatatii, care sunt intotdeauna prezente, si sa le sustinem sa se exprime mai evident.
Terapia craniosacrala biodinamica este un instrument bland si puternic prin care putem descoperi mai multe despre conditia in care traim.

Trainingul se bazeaza atat pe anatomia, fiziologia si embriologia sistemului respirator primar, cat si pe intelegerea principiilor biodinamice.
Cele 8 module ale trainingului se focalizeaza pe dezvoltarea abilitatilor de perceptie si palpare, predate intr-un mod usor, prin sesiuni teoretice si practice. Intre module, studentii vor practica si studia in profunzime materialul prezentat.

Pentru mai multe detalii despre metoda puteti vizita: www.craniotraining.com

Adresabilitate

Cursul este deschis pentru toti cei care lucreaza cu corpul, terapeuti si profesionisti in vindecare, dar si pentru toti cei care doresc pur si simplu sa acceseze o experienta personala mai profunda. Se asigura traducere.

BUCURESTI si CONSTANTA | Terapia craniosacrala biodinamica (prezentare, seminar introductiv si training) - 27, 28-29 martie si 11-16 august 2020Facilitator

Agàta H. Holliger, BCST, SEP, OdAKT lucreaza de mai bine de 30 de ani ca terapeut complementar folosind diverse tehnici de lucru corporal, incluzand masajul, masajul tesutului profund, echilibrarea craniosacrala si viscerala – in combinatie cu meditatia. S-a format cu Bhadrena C. Tschumi si Kavi Gemin, incepand cu 1990, atat in abordarile biomecanice si biodinamice ale terapiei craniosacrale, cat si in pediatria craniosacrala. Este terapeut craniosacral biodinamic, practician de Somatic Experiencing® in lucrul cu trauma, instructor SVEB si detinator al diplomei federale in terapie complementara in Elvetia. Este membru al Cranio Swiss si ACSI (Italia) si, de asemenea, profesor asistent la International Craniosacral Balancing Institute. In prezent, ofera cursuri si traininguri de terapie craniosacrala, precum si sesiuni individuale, in Elvetia, Europa si America Latina.

Datele si locurile de desfasurare

  • Prezentarea cu intrare libera: Bucuresti, de la ora 18.00 (Cafe Lente, str. Arcului nr. 8, zona Armeneasca)
  • Seminarul introductiv: Bucuresti (The Center, str. Intrarea Catedrei nr. 17, ap. 5, parter)
  • Trainingul (primul modul): comuna 23 August, jud. Constanta (comunitatea Merigar East)

Trainingul consta in 8 module a cate 6 zile si se desfasoara pe o perioada de aproximativ doi ani si jumatate. Seminariile sunt progresive si este necesara participarea secventiala! Detalii despre datele urmatoarelor module gasiti aici.

Costuri

  • Prezentarea: gratuita
  • Seminarul introductiv: 150 euro
  • Trainingul: detalii aici

Inscrieri si alte detalii

Contact

Alexandru Anton 

  • Telefon: 0755.421.389
  • E-mail: office.me@dzogchen.roLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile