consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Curs Reiki gradul I (maestru Reiki Cristina Udrescu) – Bucuresti, 30-31 iulie 2016

Curs Reiki gradul I (maestru Reiki Cristina Udrescu) – Bucuresti, 30-31 iulie 2016

Daca citesti acest anunt, inseamna ca nimic nu este intamplator si ca te afli pe drumul tau interior de cautari si dezvoltare. Reiki este Calea mea. A devenit Calea mea in urma cu multi ani si mi-a schimbat viata. Doar cercetand, experimentand si incercand, te vei putea convinge si tu. Te invit la cursul Reiki gradul I, in Bucuresti, 30-31 iulie (10.00 -16.00).

Reiki este tehnica de echilibrare, armonizare si vindecare energetica, emotionala si fizica. Cursul si initierea in Reiki gradul I te vor ajuta sa incepi reconectarea cu propria energie si energia universala, iti vor face cunostinta cu echilibrul si armonia de care ai nevoie si iti vor deschide drumul catre vindecarea interioara si exterioara.

Beneficii:

  • echilibrare si autocunoastere, disciplina interioara, activarea intuitiei si a clarvederii, descoperirea puterii de vindecare si armonizare, cresterea constiintei si a puterii de a iti schimba destinul cooperand cu tine si cu viata ta.

Descrierea cursului:

Cursurile de Reiki Usui Ryoho pe care le predau urmeaza calea traditionala cea mai apropiata de cea care ne-a fost transmisa de dr. Mikao Usui.

Cele doua zile de curs vor cuprinde notiuni despre energie si panurile energetice, lucrul cu chakrele, cauzele subtile ale blocajelor, simbolurile Reiki grad I, exercitii practice, tehnici de intrare in stare Alpha, meditatii. Toate cursurile sunt compuse din partea teoretica si partea individuala – initierea. Pentru a practica Reiki, in primul rand este necesara initierea pe care o poate face numai un maestru profesor. Este necesara, dar nu si suficienta.

Facilitator:

Cristina Udrescu – maestru profesor Reiki Usui Ryoho, numerolog.

Inscrieri si contact:

cristina@creativecom.ro

Investitie:

195 ron

Adresa va fi comunicata celor inscrisi; pentru confirmarea inscrierii este necesara achitarea avansului de 50%.

Beneficiezi de 10% reducere daca vii cu inca o persoana! Vino cu alte 2 persoane si te poti bucura de experienta fara nici un cost.

Te astept cu drag,

Cristina

www.8infinitiesblog.wordpress.comLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile