consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Curs Komyo Reiki Kai, nivel I, Shoden (Marieta Buzescu) - ianuarie, februarie 2016, Bucuresti, Slobozia, Ramnicu Valcea, Iasi

Curs Komyo Reiki Kai, nivel I, Shoden (facilitator Marieta Buzescu) – 13 februarie 2016, Iasi

Cursul Komyo Reiki Kai este programat in intervalul orar 10.00-17.00 si va fi urmat de evenimentul gratuit: “Incursiune in marasma vindecarii” (prezentarea unei noi practici de tratament si autotratament spiritual) intre orele 18.00 si 21.00.

Curs Komyo Reiki Kai, nivel I, Shoden (Marieta Buzescu) - ianuarie, februarie 2016, Bucuresti, Slobozia, Ramnicu Valcea, IasiFacilitator:

Buzescu Marieta (detalii aici)

Linia de initiere:
Mikao Usui – Chujiro Hayashi – Chiyoko Yamaguchi – Hyakuten Inamoto – Dan Cismaș – Marieta Buzescu

Datele cursurilor:

  • 13 februarie 2016, Iasi

Cursul Komyo Reiki Kai, nivelul 1, Shoden este destinat celor care iau contact pentru prima dată cu Reiki – energia universului, invatand sa o utilizeze in redobandirea si mentinerea sanatatii si a echilibrului fizic, mental, emotional si spiritual.
Komyo Reiki Kai este un sistem de Reiki tradițional provenind direct de pe linia de inițiere japoneză. Inițiatorul acestui sistem este sensei Hyakuten Inamoto.

Contact:

Marieta Buzescu
Tel.: 0722.401.797
E-mail: marietabuzescu@yahoo.comLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19366 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier