consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Curs introductiv in analiza tranzactionala (AT 101) | Bucuresti

Curs introductiv in analiza tranzactionala (AT 101) – 11-12 octombrie 2014, Bucuresti

Clubul de Analiza Tranzactionala – Bucuresti va invita in perioada 11-12 octombrie 2014, la un curs introductiv in analiza tranzactionala (AT 101).

Cursul este sustinut de Jacqueline van Gent, PTSTA (Provisional Teaching and Supervising Transactional Analyst) – consiliere (Olanda).

Prezentarea cursului:

Analiza tranzactionala este o teorie a personalitatii, a comunicarii, a dezvoltarii copilului si o psihoterapie sistemica pentru dezvoltare si schimbare personala. Are aplicatii la nivel educational, clinic si organizational.
Cursul 101 este o cerinta obligatorie pentru toti cei care doresc sa lucreze in domeniul consilierii psihologice, psihoterapiei, in domeniul organizational sau educational, folosind metode din analiza tranzactionala. Participantii vor parcurge elementele de baza, conceptele fundamentale si instrumentele principale de lucru cu oamenii folosite in AT, avand posibilitatea sa-si formeze o imagine de ansamblu despre teoria si practica AT, fara nicio obligatie de inscriere in programul de formare.

Cursul introductiv 101 in analiza tranzactionala are o structura standard reglementata de asociatia europeana EATA si cea internationala ITAA, fiind recunoscut oriunde in lume.

Costul cursului:

290 ron

Primele cinci persoane care achita taxa de participare, vor beneficia de o reducere de 20% la urmatorul curs organizat de CAT-B, la care vor participa.

Cui se adreseaza cursul?

Cursul se adreseaza tuturor celor care sunt interesati de dezvoltarea personala si profesionala, indiferent de nivelul de cunoastere al metodei analizei tranzactionale sau de formarea profesionala.

Durata cursului:

  • Sambata: 9.30 – 18.30, cu pauza de masa
  • Duminica: 9.30 – 18.30, cu pauza de masa

Se vor asigura gratuit, pentru pauzele de confort, cafea/ceai si biscuiti.

Adresa va fi comunicata ulterior celor care se inscriu.

Pentru inscriere si mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa: ClubulAT@yahoo.com
Mai multe informatii despre programul de formare in analiza tranzactionala: www.facebook.com/1CATBLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier