consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Training cu certificare internațională: Consultant panorama socială - București, 12-16 mai 2017

Curs de formare: Consultant panorama socială – București, 12-16 mai 2017

Curs de formare cu certificare internațională:

Consultant panorama socială

cu Lucas Derks, creatorul metodei

12-16 mai, Bucuresti

Acest curs se adresează psihologilor, psihoterapeuților, consilierilor psihologici, asistenților sociali, pedagogilor, psihopedagogilor, medicilor, absolvenților de formari în coaching și de formări în NLP, respectiv NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Coach și NLP Trainer.

Consultant panorama socială cu Lucas DerksFormator:

Lucas Derks, creator al metodei panorama sociala, psihoterapeut, psiholog social, trainer NLP, autor, cercetător, fondator al grupurilor de cercetare “The International Laboratory for Mental Space Research” și “Society for Mental Space Psychology”, membru în cadrul NLP Leadership Summit. Psihoterapeutul britanic Andrew T. Austin îl descrie ca fiind “cel mai inteligent om pe care l-am cunoscut vreodată”.

Mai multe detalii gasiti aici.

Metoda:

Panorama socială este un instrument psihologic prin care poate fi analizată și schimbată harta mentală a lumii sociale pe care oamenii o creează la nivel inconștient.

De cele mai multe ori, fără să ne dăm seama, ne-am fixat propriile poziții în societate, în panorama noastră socială. Asta înseamnă că noi continuăm să fim cine suntem, chiar dacă ne-am dori să fim altfel și să relaționăm  într-un anume fel cu anumite persoane, chiar dacă ne-am dori să o facem altfel.  În acest model, relațiile interpersonale sunt explicate drept construcții cognitive în spațiul mental, adică modul în care ne reprezentăm persoanele relevante într-un anumit loc simbolic din mintea noastră, iar acel loc determină calitatea emoțională a acelei relații. Problemele legate de relațiile intime, de prietenie și profesionale, de încrederea în sine, dar și problemele de natură conflictuală ce pot apărea în grupuri sociale precum familiile, echipele și organizațiile, pot fi relativ ușor analizate și rezolvate cu ajutorul modelului panoramei sociale.

Detalii suplimentare despre aceasta metoda, legatura cu NLP-ul sau diferenta fata de metoda constelatiilor familiale suplimentare gasiti aici.

Scop:

Acest curs de formare și certificare în metoda panorama socială are ca principal obiectiv pezentarea și predarea tehnicilor necesare aplicării acesteia în contexte de coaching, psihoterapie, consiliere psihologică, consultanță, training și comunicare.

Program și durată:

Cursul cuprinde 40 de ore de formare și se va desfășura în intervalul orar 10:00-18:30, pe durata a 5 zile (12-16 mai 2017).

De asemenea, pentru acoperirea întregii tematici și pentru evitarea confuziilor și distorsionării sau alterării mesajului formatorului, cursul se va desfășura în limba engleză, dar cu un suport de curs bilingv, engelză-română.

Tematica:

 • Culegerea de informații concludente despre panorama socială a clientului;
 • Folosirea panoramei sociale ca un instrument de psihodiagnoză;
 • Obținerea de îmbunătățiri de durată în toate tipurile de relații sociale ale clientului;
 • Folosirea panoramei sociale ca instrument de facilitare pentru construirea de echipe și modul de lucru cu acestea, dar și cu alte sisteme sociale;
 • Aplicații ale panoramei sociale în training și în alte activități educaționale și didactice;
 • Reîntărirea experienței cu Sinele a clientului, lucrul cu stima de sine și cu încrederea în sine, în diversele context sociale;
 • Schimbarea trăsăturilor de personalitate a clientului prin explorarea panoramei familiale, analizarea și înțelegerea relațiilor cu membrii familiei, a responsabilităților și respectului pentru aceștia și reformularea emoțiilor și sentimentelor neproductive;
 • Lucrul cu panorama familială a clientului, analizarea transgenerațională a comportamentelor sociale înrădăcinate în cadrul familiei și găsirea de resurse în cadrul acesteia, dar și a unui “spirit ajutător”;
 • Paternul de schimbare al identității clientului;
 • Metoda de design a identității clientului;
 • Simulări pentru aplicarea modelului panoramei sociale în lucrul cu echipele și cu grupurile;
 • Soluționarea problemelor de relaționare a clientului în cadrul și în afara unui grup, studierea atitudinilor și relațiilor de natură socială, a conflictului, a negocierii și a păcii;
 • Comunicarea în contextele politice;
 • Relațiile ierarhice: puterea și dominanța din perspectiva panoramei sociale și rezolvarea conflictelor legate de autoritate și submisivitate ale clientului;
 • Schimbarea și îmbunătățirea relațiilor interpersonale considerate nocive, îmbunătățirea relațiilor intime ale clientului;
 • Conexiunea cu constelațiile familiale;
 • Folosirea panoramei sociale pentru explorarea și armonizarea relațiilor cu persoanele decedate, cu spirite și zei, respectiv latura antropologică a acestei metode.

Participanți:

Acest curs se adresează psihologilor, psihoterapeuților, consilierilor psihologici, asistenților sociali, pedagogilor, psihopedagogilor, medicilor, absolvenților de formari în Coaching și de formări în NLP, respectiv NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Coach și NLP Trainer.

Investiție:

Investiția în acest program de certificare este de 750 euro.

*Prețul include următoarele: materialele de curs, costul certificatului tipărit și 2 coffe break-uri.

*Numărul de locuri este limitat, ocuparea locurilor se va face în ordinea efectuării plății.

Pentru înscrieri și alte informații:

Grațiela Baiaș: 0722.274.111

Alexandru Ioan Manea: 0726.730.285

Vă așteptăm cu drag!

panoramasociala.roLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile