Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Curs: Corectia bioenergetica (cu Serghei Matveev) - Bucuresti, din 13 octombrie 2017

Curs: Corectia bioenergetica (cu Serghei Matveev) – Bucuresti, din 13 octombrie 2017

Curs in premieră in Romania!

Corecția bioenergetica

Impreuna cu autorul metodei si instructorul Serghei Matveev (Rusia)

Bucuresti (13-15 octombrie 2017)

Curs: Corectia bioenergetica (cu Serghei Matveev) - Bucuresti, din 13 octombrie 2017Serghei Matveev va prezenta si va instrui practic cursantii, cu un intreg sistem de manipulări manuale și acţiuni asupra organismului, la baza cărora stă principiul readucerii la normal a bioenergeticii umane.

Prin metoda corecției bioenergetice, dispar durerile, blocajele adânci şi contracturile din diferite porţiuni ale corpului care blochează energia vitală, emoţiile si puterea. 

Inscriere:

Inscrieri la curs prin Academia Physio Sport Therapy

Mai sunt disponibile 2 locuri!

Prezentare pe scurt a metodei:

 https://youtu.be/kFw4FgUGij4 (subtitrari in limba romana)

Despre autor si metoda:

https://www.sp-matveev.com/deyatelnost

Detalii suplimentare:

www.physio.ro

Contact:

Tel.: 0741.927.081

E-mail: medicaltapingconcept@gmail.com

Testimoniale ale cursantilor si pacientilor:

“Iata ca s-a incheiat seminarul lui S. Matveev, Corectia bioenergetica. Aceasta a fost o intalnire unica si o tehnica unica, cu scopul sa ajute lumea sa daruiasca bunatate.

In pofida faptului ca la inceput grupa era sceptica dupa prima zi, cand fiecare a incercat tehnica pe el, neincrederea si dubiile au disparut.  Cel mai important este ca intr-adevar lucreaza, dar lucreaza mai profund decat masajul.

Aplicand tehnica pe clientii noi, am ramas uimit de reactia lor – plecau altii, revigorati! Multumesc mult, S. Matveev, pentru talentul tău, bunatate si deschidere.”

“Eu intelegeam ca trebuie sa-mi ajut parintii si ca copiii si sotul au nevoie de atentia mea. Dar cu fiecare zi era mai dificil, si moral, si fizic. Trebuia sa-mi salvez familia, dar nu stiam ce sa fac. Aveam nevoie de ajutor. Ajutorul a venit!”

“Am devenit alt om! Gandurile despre divort mi se par acum amuzante, dar parintii, sotul si copiii mei sunt cei mai buni. Ce bine ca exista asa oameni, cu ochi buni si maini magice care iti pot veni in ajutor. Multumesc mult!”, Svetlana V.

“Seghei Petrovici, daca va amintiti, am apelat la dvs. cu iritabilitate, insomnie, dureri de cap. Un specialist mi-a zis ca toate sunt de la inima si ca el ma va tratata. La dvs. am venit pentru ca nimic nu s-a schimbat. Cam peste 4 zile mi-ati zis ca am capul si mainile blocate/incarcate. Nu v-am scris pentru ca am vrut sa ma conving de rezultate/efecte. Dupa sedinta am dormit ca moarta, asa dorm si acum. Am devenit mult mai calma. Durerile de cap nu ma mai chinuie. N-au trecut din prima zi, cam din a doua zi. La serviciu m-am impacat cu colega mea. Dupa sedinta dvs. am devenit alta! Multumesc!”

“Ultima perioada simteam cum ma parasesc puterile. Serviciul si toate celelalte mi separeau grele. Oboseam foarte tare. Dupa serviciu picam din picioare. Familia si cei apropiati ma iritau. Nu stiam ce sa fac. Plimbatul prin divesre clinici nu au dat nici un rezultat. M-a ajutat o prietena, care mi-a recomandat sa vin la dvs. Ea nu mi-a explicat nimic, doar mi-a zis: Tu ai nevoie de asta. Am crezut-o si m-am dus. Cata dreptate a avut! Intr-adevar e ceea ce am avut nevoie. M-am intors la viata. Fierbe totul in interiorul meu. Pot face 100 de chestii fara sa obosesc. Daca ati sti cate ganduri si planuri am! Si stiu ca voi avea energie pentru toate, si le voi realiza. Multumesc!”, Natalia

“Buna ziua, Serghei Petrovici! Vreau sa va multmesc inca o data. Ceva s-a intamplat cu mine, nu mi-a trecut doar durerea lombara, dar si zbor. Cate planuri, cate oferte!”

“A trecut deja ceva timp de cand ati lucrat cu mine. Nici nu vreau sa-mi amintesc cum eram inainte. Acum sunt alta! Va multumesc mult!”

Sursa: https://www.sp-matveev.com/otzyvy

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18797 raspunsuri primite pentru 3970 intrebari