Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
autohipnoza_atitudinea_pozitiva

Curs autohipnoza cu Andrei Loiso: 4 pasi pentru dezvoltarea unei atitudini personale pozitive – 13-14 decembrie 2014, Bucuresti

Bine te-am regăsit!

Foarte multe persoane caută în exterior rezolvarea problemelor cu care se confruntă. De ce? Pentru că de multe ori problemele apar din exterior:

 • activitățile zilnice stresante;
 • durerile neplăcute ce pot apărea din senin: o durere de dinți, de stomac etc.;
 • comunicarea (sau lipsa de comunicare) cu cei apropiați, cu colegii, cu copiii sau cu părinții;
 • dezamăgirea pe care alții „o aduc” în viața noastră.

Alteori, noi suntem cei care ne „încărcăm” cu problemele noastre interioare:

 • obiceiurile limitative pe care le avem;
 • credințele limitative care ne țin într-o stare de mediocritate;
 • relațiile nesănătoase din care nu putem ieși și care ne fac nefericiți;
 • emoțiile dureroase pe care le simțim, dar nu le putem înțelege și nu le putem opri.

Prima (și adesea unica) linie de apărare împotriva negativității, a emoțiilor distructive și a credințelor limitative ce ne bombardează zilnic este atitudinea personală.

Ce înseamnă atitudine personală?

Atitudinea personală înseamnă perspectiva pe care o avem asupra realității în fiecare moment. Aceasta perspectivă este alcătuită din:

 • lucrurile la care ne așteptăm să le primim sau să le obținem prin ceea ce facem (așteptările noastre);
 • ideile pe care alegem să le credem (ceea ce ne influențează);
 • deciziile pe care le luam (obiectivele pe care le stabilim);
 • sentimentele pe care le simțim (starea noastră emoțională);
 • gândurile și cuvintele pe care le folosim cu noi înșine și cu ceilalți (dialogul interior).

Atitudinea personală ne ajută să avem succes (adică să ne atingem obiectivele și să fim fericiți) sau ne împiedică să obținem succesul pe care îl dorim și pe care îl merităm.

Viata pe care o avem este creația noastră.

Atitudinea este modul prin care suntem creatorii fericirii sau a nefericirii din  fiecare moment al vieții noastre.

Care este cel mai scurt drum către fericire?

Răspunsul este simplu: prin dezvoltarea și menținerea unei atitudini pozitive!

Cum îți dezvolți o atitudine personală pozitivă?

Aceasta este întrebarea… Răspunsul vine în 4 pași:

Pasul 1: Iei decizia proprie de a începe să-ți dezvolți o astfel de atitudine.

Pasul 2: Îți dezvolți abilitatea de autoobservare:

Observi:

 • cuvintele pe care le folosești cu tine însuți și cu ceilalți;
 • stările emoționale pe care le trăiești;
 • lucrurile, ideile și persoanele care te influențează (negativ, dar mai ales pozitiv).

Pasul 3: Înveți să creezi o expectativă mentală și emoțională pozitivă: să aduci mai aproape lucrurile, situațiile și emoțiile pe care le dorești pentru tine. Și începi de la nivel mental, de la nivelul așteptărilor tale. Adică, îți construiești propriile vise, creezi realitatea pe care ți-o dorești. Și faci acest lucru în fiecare zi, până când vei crea un reflex. Acest reflex se numește… optimism.

Pasul 4: Faci visele să se întâmple în realitate: actionezi! Acțiunea este unicul mod în care realitatea subiectiva pe care o creezi în mintea ta se transformă în realitatea obiectivă, materializată, tangibilă pe care o dorești!

În acest moment am 3 vești bune pentru tine:

Vestea cea bună este că poți să bifezi singur(ă)  primul din cei 4 pași. Dacă simți că este momentul pentru tine.

Vestea mai bună este că te pot ajuta, odată ce ai făcut primul pas, să faci următorii pași: pasul 2 și pasul 3.

Și ultima veste (cea mai bună) este că poți face și ultimul pas mult mai ușor odată ce ai toate instrumentele necesare. Pentru că meritul de a obține ceea ce îți dorești este doar al tău, odată ce ai luat decizia (pasul 1) și ți-ai dezvoltat o atitudine personală pozitivă (pașii 2 și 3).

Avem cu toții capacitatea de autoobservare: de a observa tiparele emoționale, tiparele de gândire și cele de comportament. Toate aceste tipare reprezintă automatismele noastre sau transa în care ne aflăm. Trăim peste 95% într-o stare de transa și facem foarte multe din acțiunile noastre pe „pilot automat”. În esență, acest lucru nu reprezintă o problema ci dimpotrivă: un avantaj. Toate obiceiurile pe care le avem reprezintă un proces de învățare la un nivel inconștient care ne ajută să ne conservam energia și să o concentrăm asupra lucrurilor importante.

Totuși, problemele apar atunci când unele dintre tiparele noastre ne limitează: sunt acele credințe limitative care ne împiedică să fim, să facem și să devenim ceea ce dorim.

Acestea ne mențin în permanență într-o „transă hipnotică limitativă” din care putem ieși… prin autoobservație. Astfel, putem întrerupe „starea naturală de autohipnoză limitativă” pentru a începe un proces de transformare pozitivă.

Acesta este pasul 2.

Următoarea etapă reprezintă preluarea controlului asupra acestor tipare.

Cum putem face acest lucru?

Avem 3 instrumente care ne pot ajuta:

Primul îl reprezintă cuvintele pozitive pe care învățăm să le folosim dar în același timp și prin cele „negative” pe care le eliminăm din dialogul cu noi înșine. Adică prin autosugestie.

Cel de-al doilea îl reprezintă așteptările pozitive pe care le construim. Aceasta este intenția pe care o proiectăm privind propria persoană. Altfel spus, intenția reprezintă focusul atenției noastre. Învățăm să privim „partea plină a paharului” și să găsim aspectele pozitive din fiecare situație. Acest lucru înseamnă o schimbare de perspectivă: învățarea și practicarea optimismului.

În același timp învățăm să observăm și rezultatele reale, tangibile pe care le obținem. Acesta este optimismul realist care tine cont de ceea ce se întâmplă în  realitate.

Fără o verificarea a realității nu facem altceva decât „să visăm frumos”, însă fără a avea o bază reală. Să ne „îmbătăm cu apă rece”. Ceea ce nu ne ajută.

Optimismul realist presupune să facem și ultimul pas (pasul 4) și să acționăm! Presupune să obținem rezultate și să observăm dacă acele rezultate sunt pe măsura așteptărilor noastre. Aceste rezultate reprezintă indicatorul abilitaților pe care le avem și pe care le putem dezvolta pentru a obține tot ceea ce dorim.

Știi în acest moment tot ceea ce ai nevoie pentru a putea crea viața pe care ți-o dorești. Întrebarea fundamentală este: ce ai de gând să faci?

Alege: Pastila roșie sau Pastila albastră

„This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill – the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill – you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes.”

„Aceasta este ultima șansă. După aceea nu mai există o cale de întoarcere. Dacă alegi pastila albastră  – povestea se sfârșește, te vei trezi în patul tău și vei crede orice vei dori să crezi. Dacă vei lua pastila roșie – rămâi în Țara Minunilor și îți voi arăta cât de departe te va conduce tunelul.” Filmul Matrix, 1999.

În cazul în care ai ales deja „pastila roșie” și ai făcut primul pas de a-ți dezvolta  o atitudine pozitivă, doresc să îți ofer pentru început 3 aplicații care te vor ajuta.

3 aplicații ale autohipnozei și autosugestiei

Ai nevoie să investești 2 lucruri: primul este timpul. Sa îți aloci câteva minute pentru a face aceste exerciții. Cel de-al doilea lucru de care ai nevoie să îl investești este așteptarea ca aceste aplicații să funcționeze pentru tine. Asa cum funcționează pentru mine. Și pentru cele câteva sute de persoane care le-au testat până în prezent.

1. Elimină stresul prin autohipnoză

Primul exercițiu te va ajuta să elimini în câteva secunde stresul (fizic și mental) și  îți oferă posibilitatea de a te relaxa profund.  Îți oferă posibilitatea de a te deconecta de la griji, probleme, tensiune și emoții negative. Înainte de a începe acest exercițiu, te rog să urmărești pas cu pas instrucțiunile preliminare. Vei găsi toate informațiile necesare în filmul Autohipnoza – Elimină stresul prin autohipnoză”.

2. Autohipnoza si autosugestia – Eliminarea durerii

Cel de-al doilea exercițiu te va ajuta să elimini rapid o durere de cap sau de dinți… în mai puțin de 1 minut!

Vrei să dobândești „puterea” de a învinge durerea? Urmărește și apoi aplică instrucțiunile din filmul „Autohipnoza si autosugestia – Eliminarea durerii”

3. Comunică cu subconștientul tău folosind pendulul

Mintea ta subconștientă are răspunsuri la orice lucru care are legătură cu persoana ta: știe absolut totul despre tine – din clipa în care te-ai născut și până în prezent. De asemenea, în funcție de tipul întrebărilor tale, îți poate oferi și soluții la problemele cărora nu le-ai găsit până acum o rezolvare.

Acest material filmat te ajută să primești răspunsurile reale, la întrebările tale.

Urmărește și apoi aplică instrucțiunile din filmul „Autohipnoza — Comunica cu subconstientul tau folosind pendulul”

Dacă dorești să înveți mai multe despre hipnoză, autohipnoză și autosugestie, am pregătit pentru tine 2 cursuri practice:

„Autohipnoza esențial” și „Autohipnoza expert”

15 dintre viitoarele avantaje pe care le vei avea după ce vei parcurge cursurile „Autohipnoza expert” și Autohipnoza esențial”

 • Îți dezvolți intuiția și îți ridici nivelul de conștientizare;
 • Devii o persoană mai fericită: un partener mai bun, un părinte mai bun, un prieten mai bun pentru cei apropiați;
 • Îți îmbunătățești respectul, încrederea și valoarea de sine;
 • Înveți să te relaxezi fizic, mental și emoțional în orice situație;
 • Îți îmbunătățești capacitatea naturală de a adormi rapid și de a te odihni corespunzător;
 • Îți dezvolți (sau îți îmbunătățești) capacitatea de convingere și de prezentare a propriei persoane: înveți să „îți vinzi mai bine” ideile și lucrurile pe care le faci;
 • Înveți cum să comunici mai bine și cum să îți extinzi relațiile personale;
 • Vei ști cum poți atrage în viața ta persoanele cu care te potrivești (în special din punct de vedere emoțional);
 • Îți dezvolți capacitatea de concentrare și de memorare;
 • Vei putea să analizezi mai simplu propriul comportament și influența acțiunilor tale asupra persoanelor apropiate;
 • Vei descoperi tiparele negative și efectul acestor tipare în viața ta;
 • Înveți cum să te eliberezi de ostilitate, resentimente și de teama de respingere;
 • Înveți cum să îți stabilești obiectivele de viață și cum să atingi aceste obiective;
 • Vei afla cum poți să îți programezi mintea cu idei și concepte pozitive și cum poți să îți transformi atitudinea într-una a succesului;
 • Vei ști cum să-ți construiești afirmațiile vitale pentru tine și cum le vei putea face să funcționeze cu adevărat.

+ alte 35 de beneficii pe care hipnoza le aduce în viața ta.

Poți găsi mai multe detalii despre cele 2 workshop-uri dacă accesezi link-urile de mai jos:

Cursul „Autohipnoza Esential (13 decembrie 2014)

Cursul „Autohipnoza Expert” (14 decembrie 2014)

Reducere specială pentru tine

Dacă îmi transmiți înscrierea ta până duminică, 7 decembrie, îți voi oferi și o reducere de bun venit în valoare de 50 ron din prețul fiecărui curs la care vei participa!

Codul de discount este SH1214TC și expiră duminică, 7 decembrie la ora 23:59. Tic…. tac…. tic… tac!

Te-ai decis să participi?

Te rog să completezi formularul de înscriere cu datele tale. Îți voi transmite apoi un e-mail cu toate detaliile, pentru a finaliza înscrierea ta.

Formularul de înscriere

Data: 13 – 14 decembrie 2014

Durata: 2 zile (16 ore)

Adresa: București. Îți voi oferi adresa exactă și instrucțiuni detaliate după înscriere.

Ai nevoie de mai multe informații sau de clarificări?

Te rog să mă contactezi imediat și te ajut cu plăcere!

Cu prietenie,

Andrei Loiso

Loiso Andrei - Trainer hipnoza si autohipnoza | Bucuresti

Despre Andrei Loiso:

Am finalizat cursul 5 PATH® System of Hypnotherapy şi sunt membru al organizaţiei 5-PATH® International Association of Hypnosis Professionals.

Am avut suficient de mult timp să perfecționez tehnicile de lucru, să optimizez abordarea și să îmi pot ajuta clienții să obțină rezultate rapide și de durată în peste 50 de tipuri de aplicații: de la renunțarea la fumat, până la dezvoltarea spirituală (care ia din ce în ce mai multă amploare în ultima vreme și în România)! Vreau să pun la dispoziția ta aceste tehnici: să îți dau toate acele informații practice pe care nu le vei găsi niciodată într-o carte sau într-un curs teoretic de hipnoză!

Poți găsi mai multe detalii aici: http://artjoylife.com/despreandreiloiso.htm

Contact:

Site: http://artjoylife.com/

Blog: http://artjoyhypnosis.blogspot.ro

Telefon: 0758.947.957

E-mail: artjoyhypnosis@gmail.comLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita