consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Nextcell-algorithm-for-stem-cell-selection

ONLINE | Curs de bază: Regenerarea celulelor și a organelor (dr. Arcady Petrov) | Lector: Judit Demján-Antal – 20-22 martie 2020

Regenerarea celulară

Lector: Judit Demján-Antal, reprezentant Arcady Petrov in Ungaria

“Oamenii cred în orice, dar nu cred în ei înșiși. Să înveți să crezi în tine este principal scop al lecțiilor noastre, în care învățăm oamenii cum să gestioneze procesele biofizice și biochimice ale organismului propriu.” (Arcady Petrov)

Arborele vieții este o nouă știință despre om, un sistem de cunoaștere care ne permite să studiem și să aplicăm în mod independent în viața de zi cu zi așa-numitele tehnici bioinformaționale. Sistemele imagistice de coduri manifestate, care sunt detectate de asociațiile celulare ale corpului uman, acționează ca niște regulatori. Abilitățile ascunse în noi sunt activate și corpul este capabil să se regenereze. Pe parcursul seminariilor,  cursanților li se accelerează viteza de percepție a informațiilor, se deschid clarviziunea, clar-percepția, apare capacitatea de percepție a informației spirituale .

Învățăm să înțelegem regulile fundamentale de funcționare a Universului.

In cele 3 zile, vom învăța, repeta de mai multe ori și vom exersa tehnicile pentru regenerarea completă a organelor. Informațiile de bază despre regenerare declanșează activarea capacității creatoare a conștiinței umane.

Ce oferă cursul?

 • tehnici de regenerare a celulelor și organelor;
 • organismul întinerește, stările care păreau a stagna sau a fi ireversibile intră în dezvoltare;
 • exercițiile de focalizare consolidează vasele de sânge de la nivel cerebral datorită exercițiilor de contracție și relaxare;
 • exercițiu intens pentru a dezvolta viziunea interioară;
 • o nouă și complexă viziune asupra lumii, ceea ce duce la normalizarea reciprocă a lumii și a individului.

BUCUREȘTI | Curs dr. Arcady Petrov: Regenerarea celulară | Lector: Judit Demján-Antal - 20-22 martie 2020 Despre autor

Arcady Petrov este doctor în filozofie și unul dintre cei mai de seamă reprezentanți ai tehnologiei bioinformaționale ruse. Este totodată autorul mai multor lucrări, cea mai cunoscută fiind trilogia “Creation of the Universe”.
Și-a regenerat rinichiul la vârsta de 50 de ani, în condițiile în care acesta ar fi urmat să fie îndepărtat pe cale chirurgicală.  Medicii nu au fost în măsură să dea o explicație la această vindecare. El a fost externat din spital. Atunci și-a început cercetările și descoperirile în domeniul regenerării celulelor și a organelor.

El si-a regenerat inclusiv propria vezică biliară, care fusese îndepărtată cu ani in urma. Rezultatele examinărilor ecografice dovedesc că vezica biliară a reapărut în corpul său. De asemenea, și-a reparat complet vederea. Regenerarea unui organ care nu mai exista este o adevărată curiozitate, care se regăsește în multe din învățăturile ezoterice.

“Pentru a regenera și a crește o singura celulă în corp, este necesar să avem viziunea întregului Univers” Arcady Petrov

Cel care caută cu adevărat înțelegea, cunoașterea adevărului, iese din sfera percepției limitate, banale. Cel ce restabilește în el însuși centrul, cel care unifică în el însuși cerul și pământul, pășește pe calea Îndumnezeirii Omului.

Arcady Petrov a dezvoltat metodologia prin care, cunoscându-ne pe noi înșine, cunoscând Universul si aducându-le în sintonanță, ajungem să putem crea orice.

Învață cu noi, întrucât vremea vindecătorilor s-a încheiat… Vei putea realiza toate acestea numai prin propria experiență interioară. Cu alte cuvinte: va fi necesar să lucrezi pentru aceasta. Acesta este procesul transformării, prin care vei deveni un OM NOU.

A. Petrov = cunoașterea exactă despre tine, despre Univers,  care te va conduce la îndeplinirea planului inițial și etern al Sufletului tău.

Mai multe informații despre Arcady Petrov găsiți aici:

(engleză): www.normadivina.com/who-we-are/arkady-petrov

(rusă și franceză): ww.youtube.com

(engleză): www.youtube.com/user/SVETcentre/

Lector al cursului

Judit Demján-Antal, lectorul lui Arkady Petrov, in Ungaria și editorul cărților sale, a introdus sistemul de cunoștințe al autorului în Ungaria în anul 2013, predându-l si aplicându-l în propria sa viață. Mai multe detalii despre Judit Demján-Antal găsiți aici: www.youtube.com

Ea ne oferă un exemplu prin faptul că a integrat acest sistem de cunoaștere în viața ei de zi cu zi, prin restabilirea sănătății, coordonarea  evenimentelor, normalizarea relațiilor de familie, prognozarea evenimentelor viitoare, armonizare universală la toate nivelurile.

Judit Demján-Antal a ținut cursuri nu doar în Ungaria, ci și în Spania, Slovacia, România, Rusia, iar  în curând, în Bulgaria. Cursanții ei  au relatat multe cazuri de vindecare și adesea au găsit soluții in diverse situații de viață.

Investiția:

200 euro

Înscrierea:

E-mail: barotijudit@gmail.com

Tel.: 0723.243.460

Inscrierea este validă în momentul achitării unui avans de 100 euro.

Avansul se poate face prin transfer bancar, către Judit Demján-Antal. Contul și alte informații vor fi anunțate celor interesați

Locul și data evenimentului

ONLINE, 20-22 martie 2020

 • vineri, 20 martie, orele 17-19;
 • sâmbătă-dumincă, 21-22 martie, orele 9-14 (sâmbătă se poate prelungi durata cursului).

Cursul a fost restructurat pentru transmisie online.

Evenimentul va fi precedat de o prezentare gratuită, la data de 19 martie intre orele 17 și 21: terapeuti.ro/arborele-vietii-arkady-petrov/

Alte detalii:

 1. Cursul se va desfășura în limba maghiară, cu traducere în limba română;
 2. Se va primi suport de curs;
 3. Se va primi diploma de participare.

Contact:

Judit Baróti

0723.243.460 (seara, dupa orele 20.00)

E-mail: barotijudit@gmail.comLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile