consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Conferinta gratuita: Biointernet cu dr. academician Serghei Avdeev si Galina Gajova - 12-14 iunie 2015, Iasi

Conferinta gratuita: Biointernet cu dr. academician Serghei Avdeev si Galina Gajova – 11 iunie 2015, Iasi

Afis_Avdeev_11iun2015JPEG

Conferinta va fi tradusa din limba rusa in limba romana.

Serghei Avdeev este inventatorul mecanismelor cuantice Translighters.

Fenomenele paranormale de producere a miracolelor au inceput sa fie decodate.

Omenirea a inceput sa primeasca in masa aceste informatii. Altadata aceste fenomene ar fi fost accesibile doar sfintilor sau oamenilor care au dobandit capacitati paranormale prin anumite tehnici speciale, in scoli secrete, in urma unor interventii din partea unor persoane cu puteri speciale (initiati sau  maestri autentici).

Astazi insa, oamenii sunt pregatiti sa inteleaga cum se manifesta si cum pot si ei la randul lor, in urma intelegerii fenomenelor cuantice, sa puna in practica si sa realizeze „miracolele”.

Miracolul, de fapt, este o fenomen prin care irealizabilul devine realizabil intr-un timp foarte scurt, ceea ce, de multe ori, depaseste capacitatea obisnuita de intelegere a oamenilor.

Cei care vor dori sa participe la conferinta gratuita sustinuta de cercetator si  academician  dr. Serghei Avdeev vor avea posibilitatea sa inteleaga mai multe despre „umplerea” structurilor oamenilor cu Lumina Vie si despre traseul producerii miracolelor. Prin insasi prezenta domniei sale in acelasi spatiu cu participantii, oamenii vor avea un mare beneficiu de schimbare a campului lor si vor vedea schimbari uneori spectaculoase in urmatoarea perioada din viata lor.

Primii 5 participanti care vor ajunge la sala de conferinta vor fi masurati la inceputul si la finalul prezentarii pentru a se demonstra gradul de luminiscenta si nivelul aurei energetice.

Un extras video  de la un seminar cu Serghei Avdeev din Slovacia gasiti aici:

https://www.youtube.com/watch?v=O4emjc1WO34

Un interviu cu Serghei Avdeev video (tradus), gasiti aici:

https://www.youtube.com/watch?v=o5HJoZdTysA

Dr. Serghei Avdeev declara: „Tehnologiile noastre va ajută să deveniti mai atragatori si magnetici, sa seduceti norocul si succesul si creativitatea în viată dvs. Puteti invata sa creati un spatiu subtil, plin de Lumina, sa emiteti frecvente superioare (cum este iubirea) in jurul vostru. Incep sa apara cele mai bune calităti ale dvs, care nu puteau manifesta  inainte de seminar.”

Cine sunt Serghei Avdeev si Galina Gajova?

Sergei Avdeev, doctor in stiinte, implicat în cercetarea stiintifică a sinergiei proceselor informationale si teoria structurilor fizice. Autorul a peste 50 de publicatii stiintifice si 6 brevete de inventie. Presedintele comunitătii de cercetare Blaga, fondator si director al Institutului de Modelare si Construire de Structuri din Rusia, academician al Academiei Internationale de Probleme Frontale.

Locurile la prezentarea cu Serghei Avdeev sunt limitate de capacitatea salii!

Locul desfasurarii conferintei: va fi anuntat doar participantilor
Durata: 11 iunie 2015, vineri orele 18:00-21:00

Inscrieri prin e-mail la genoveva@conferintespiritualeromania.ro, prin SMS la telefon 0726.0580568 sau direct prin formularul  http://goo.gl/forms/1HhArQ8VLl

Participarea  este gratuita.

Vineri, sambata si duminica, 12-14 iunie 2015,  va avea loc un seminar extraordinar cu tehnici  si metode revolutionare pentru omul mileniului III, biointernet, campuri electromagnetice, structuri psihoinformationale, campuri de lumina, translighter, GDV, condus de dr. Serghei Avdeev si Galina Gajova.

Detalii pe site-ul http://www.conferintespiritualeromania.ro/, sectiunea cursuri.Commentariile sunt inchise.

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile