consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Conferinta ezoterica gratuita, cu Maestrul Gon Po Serghei Danisin | 23 mai 2014, Iasi

Conferinta ezoterica gratuita, cu Maestrul Gon Po Serghei Danisin – 23 mai 2014, Iasi

Conferinta ezoterica gratuita a Scolii Metastiintifice in Stiinte Esoterice si Parapsihologie “Tarksya 444″

Profesorul Serghei Danisin, Maestru Gon-Po (Fortuna Serghei),  initiat de Lama tibetan din Scoala (Ramura) “Ningma”, este considerat fenomen al Europei in programul ’’avante-21’’, delta-inform, Spring Step 1999 (Pasul Primaverii), cu o bogata activitate in domeniul stiintelor ezoterice si parapsihologice.

Conferinta va avea loc intre orele 16.00 si 18.00, la Universitatea Petre Andrei

Inscrieri la conferinta: prin e-mail la genoveva.salvaras@gmail.com sau prin formularul http://bit.ly/1isezYG

IMPORTANT: participarea se face doar in urma inscrierii!

Tematica:Conferinta ezoterica gratuita, cu Maestrul Gon Po Serghei Danisin | 23 mai 2014, Iasi

In aceasta conferinta ezoterica gratuita, Maestrul Gon PO Serghei Danisin va vorbi despre continutul metastiintific al Scolii “Tarkshya 444”, prin care se initializeaza practici speciale, cursantul putand intra in secretele sale interioare, in templul  sau divin, despre cheia pentru a deschide putin usa catre lumea uitata din noi, acolo unde noi avem capacitatile divine cu care putem crea un intreg univers care ne asteapta sa-l descoperim.

Imaginatia creativa, geometria sacra, capacitatile psihotronice sau telepatice, intrarea in alt timp si in alte dimensiuni, alchimia temporala a simbolurilor, rugaciunilor, mantrelor, psihogeometria personala, sunt alte cateva posibile teme abordate in cadrul conferintei .

Maestrul va raspunde intrebarilor publicului in limita timpului disponibil.

Imediat dupa conferinta incepe cursul de numerologie secreta si geometrie sacra, care dureaza 3 zile si care da oportunitatea de a dezvolta si intelege ce este imposibilul, ce este misticul, si ce este dincolo de frontiera perceptiei umane:

  • vineri, 23 mai, orele 18:00-21:00
  • sambata, 24 mai, orele 10:00-16:00
  • duminica, 23 mai orele 10:00-16:00

Aceste super-capacitati umane reprezinta adevarata forta a zeilor si sunt date de catre Creatorul insusi, deoarece El este posesorul geometriei sacre sau, dupa cum este scris in shastre, El este arhitectul sinelui.

Maestrul Serghei Danisin are o practica ezoterica si stiintica impresionante, din care amintim:

  • Continental Academy of Creative Anomalies Kata din Moscova;
  • Expert de medicina experimentala neo in ministerul sanatatii publice al URSS – prin institutul medical de stat ,,A. S. Bubnov’’ din Ivanovo, Centrul de diagnoza & tratament;
  • Psihologie Experimentala in ,,Centrul International pentru Medicina si Cercetari Stiintifico-Didactice de insanatosire (vindecare) ’’Fortuna’’ Rusia – Naghinsk – Ivanovo;
  • Prorector al Universitatii de Informatica pentru Administrare de Fonduri si Asigurari din Moscova;
  • Expert operator in sisteme de insanatosire (vindecare) categoria 1 si 2 format in ,,Centrul Didactico-Stiintific International URSS-SUA-Bulgaria-Finlanda Delta-inform’’ prin ,,Centrul medical de productie’’ unde a primit aprobarea oficiala pentru a lucra in acest domeniu;
  • De asemenea, in momentul actual este Presedintele ,,Centrului de Studii si Cercetari frontale Tarkshya 444’’ din Bucuresti.

Mai multe evenimente de spiritualitate, psihologie energetica, parapsihologie si terapii alternative vedeti pe pagina noastra de Facebook sau pe site-ul www.conferintespiritualeroamania.ro care va fi lansat in curand.

Organizator:
Conferinte Spirituale Romania by Genoveva Salvaras
Telefon: 0726 580 568
E-mail: genoveva.salvaras@gmail.comLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile