consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Conferinta ezoterica - Serghei Danisin

Conferinta ezoterica gratuita, cu maestrul Gon Po Serghei Danisin – 21 martie 2014, Iasi

Profesorul Serghei Danisin – Maestru Gon-Po (Fortuna Serghei)  initiat de Lama tibetan din Scoala (Ramura) “Ningma”, este considerat fenomen al Europei in programul ’’avante-21’’, delta-inform, Spring Step 1999 (Pasul Primaverii), cu o bogata activitate in domeniul stiintelor ezoterice si parapsihologice.

In aceasta conferinta ezoterica gratuita, Maestrul Gon PO Serghei Danisin va vorbi despre continutul metastiintific al Scolii “Tarkshya 444”, prin care se initializeaza practici speciale, iar cursantul poate intra in Secretele sale Interioare, in Templul  sau Divin.

Maestrul Danisin va raspunde intrebarilor publicului in limita timpului disponibil si va vorbi despre Cheia pentru a deschide putin usa catre Lumea Uitata din noi, acolo unde NOI avem Capacitatile Divine cu care putem crea un intreg univers care ne asteapta sa-l descoperim.

Imaginatia creativa, geometria sacra, capacitatile psihotronice sau telepatice, intrarea in Alt Timp si in Alte Dimensiuni, Alchimia Temporala a Simbolurilor, Rugaciunilor, Mantrelor, Psihogeometria personala, sunt cateva dintre posibilele teme abordate in cadrul timpului disponibil.

Imediat dupa conferinta incepe cursul de numerologie secreta si geometrie sacra, care dureaza 3 zile si dau oportunitatea de a dezvolta si intelege ce este imposibilul, ce este Misticul, si ce este dincolo de Frontiera Perceptiei Umane:

  • vineri, 21 martie, orele 18:00-21:00
  • sambata, 22 martie, orele 10:00-16:00
  • duminica, 23 martie orele 10:00-16:00

Aceste super-capacitati umane reprezinta adevarata Forta a Zeilor si sunt date de catre Creatorul insusi, deoarece El este posesorul Geometriei Sacre sau, dupa cum este scris in shastre, EL ESTE ARHITECTUL SINELUI.

Maestrul Serghei Danisin are o practica ezoterica si stiintica impresionante, dintre care amintim:

  • Continental Academy of Creative Anomalies Kata din Moscova;Conferinta ezoterica gratuita, cu maestrul Gon Po Serghei Danisin – 21 martie 2014, Iasi
  • Expert de medicina experimentala neo in ministerul sanatatii publice al URSS – prin institutul medical de stat ,,A. S. Bubnov’’ din Ivanovo, Centrul de diagnoza & tratament;
  • Psihologie Experimentala in ,,Centrul International pentru Medicina si Cercetari Stiintifico-Didactice de insanatosire (vindecare) ’’Fortuna’’ Rusia – Naghinsk – Ivanovo;
  • Prorector al Universitatii de Informatica pentru Administrare de Fonduri si Asigurari din Moscova;
  • Expert operator in sisteme de insanatosire (vindecare) categoria 1 si 2 format in ,,Centrul Didactico-Stiintific International URSS-SUA-Bulgaria-Finlanda Delta-inform’’ prin ,,Centrul medical de productie’’ unde a primit aprobarea oficiala pentru a lucra in acest domeniu;
  • De asemenea, in momentul actual este Presedintele ,,Centrului de Studii si Cercetari frontale Tarkshya 444’’ din Bucuresti.

Locatia: Iasi, Universitatea Petre Andrei
Maestru:
Serghei Danisin
Durata:
21 martie 2014, orele 15:30-17:00
Contributie:
GRATUIT
Organizator:
Conferinte Spirituale Romania by Genoveva Salvaras
E-mail:
genoveva.salvaras@gmail.com
Telefon:
0726.580.568

Important: Participarea se face doar prin inregistrarea prealabila prin e-mail sau prin formular!

Inscriere conferinta prin: e-mail genoveva.salvaras@gmail.com sau prin formularul http://bit.ly/1dPVlsk

Mai multe evenimente de spiritualitate, psihologie energetica, parapsihologie si terapii alternative vedeti pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Conferinte-Spirituale-Romania/336147599811391Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Conferinta ezoterica gratuita, cu maestrul Gon Po Serghei Danisin – 21 martie 2014, Iasi”

  • Iubind si iertand asemenea lui Dumnezeu ma aflu in Dumnezeu. E Dumnezeu in mine, il simt pe Dumnezeu, simt ca Dumnezeu vorbeste cu mine, lucreaza cu mine (Parintele GALERIU)

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19366 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier