consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
cercul-de-femei

Cerc de Femei – 9 aprilie

Femeile se aduna in cerc
 
Din tacerea inimii noastre exista o voce care ne cheama inapoi clipa de clipa, o voce antica, mai veche decat Mama Pamant, care fara incetare striga dupa noi. Si aceea voce ne promite ceva, ne promite ca ne vom recupera intuitia, creativitatea, puterea, neinfricarea, dragostea…este vocea femininului neimblanzit, arhaic, acea parte din noi care inca traieste o data cu ciclurile naturii, care alearga cu lupii prin padure, care se exprima, care face din imposibil posibil. Este acea parte din noi care isi onoreaza ranile, durerile, tristetile si suferintele, si care stie cum sa le tranforme in intelepciune. Ea este Libertatea. Reintregirea. Abundenta. Vindecarea.
A venit timpul sa auzim vocea acelei parti din noi. Acum este momentul sa ne redescoperim, sa ne luam inapoi toate aceste aspecte din noi insine pe care le-am pus la pastrare adanc in suflet incat aproape am uitat de ele, si uitand de ele, uitam de cine suntem cu adevarat. Uitand de forta din noi insine care schimba lumea…
Inca de mii si mii de ani femeile se asezau in cerc, cantau, torceau, pictau, spuneau povestile bunicilor lor si se imbogateau una cu intelepciunea celeilalte. A venit timpul sa ne asezam si noi in cerc, sa auzim povestile, sa ne umplem viata de culoare, sa ne vindecam, sa ne reconectam la ciclurile vietii, sa ne reamintim de cine suntem de fapt. Sa scoatem la iveala comoara din noi insine.
Imi este dor sa stau in jurul focului in spatiu sacru cu surorile mele si sa dau voce inimii mele. Imi este dor de conexiunea cu alte femei, cu mame, cu batrane, cu tinere, cu intelepte, de acele momente intime si profunde in care femininul isi ia locul de drept.
Asa ca, daca si voua va este dor, va astept la Cercul de Femei. Va astept sa impletim impreuna spiritualitatea cu desenul, cu dansul, cu cantecul, cu povestitul, cu conexiunea de la inima la inima, cu regasirea…Si fiindca 13 este numarul femininului, astept 13 surori sa calatorim impreuna pe parcursul a 13 sedinte de profunda vindecare.
Intalnirile noastre vor fi de doua ori pe luna, in ziua de Marti,ora 19.00-21.00,  iar datele stabilite pana acum sunt:
9 Aprilie 2013, 23 Aprilie, 14 Mai, 28 Mai
Adresa: Fotocabinet, str. Lipscani, nr. 41
Contributia financiara: 50 lei sedinta
Informatii si inscrieri: Coralina Chiriac- 0742353087, coralina.chiriac@yahoo.com
Va astept cu nerabdare si entuziasm!

Coralina

psihoterapeut integrativ, trainer, saman in traditia Incasa

 

*Pohoto credit: Imaginea `Sister Circle` ii apartine lui Karen MacKenzie – www.KarenMacKenzieArt.com , caruia ii multumesc pentru acceptul de a o folosi

 Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile