consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Coperta unu

Ateliere de dezvoltare personala prin art terapie: Exprima-te in culori! – Bucuresti

Te invitam la un nou modul de dezvoltare personala prin art terapie, modul pe care l-am numit “Radacini” si care este structurat sub forma a patru ateliere-experiment, de sine statatoare, adica poti alege sa participi doar la una dintre intalniri, la doua sau la intregul modul pe care ti-l propunem.

Tematica si programul celor patru intalniri:

Copilul interior – sambata, 17 ianuarie, orele: 13.00 -16.00
Familie – sambata, 14 februarie, orele: 13.00 -16.00
Relatii – sambata, 21 februarie, orele: 13.00 -16.00
Eu – sambata, 7 martie, orele: 13.00 -16.00

!!! Datorita cererilor, am programat inca o editie a atelierului cu tema “Copilul interior – sambata, 14 martie, orele: 13.00 -16.00

Contact:

Pentru inscrieri si orice alte informatii ne poti contacta la tel.: 0740.206.866 sau 0744.647.303  sau pe urmatoarele adrese  e-mail:  elenamuller13@gmail.com si ionica_mariana@yahoo.com.

Te invitam sa te descoperi si sa te reinventezi in acele forme-feluri-moduri pe care le consideri necesare si dezirabile pentru tine AICI si ACUM. Caci ce poate fi mai incitant si mai provocator la inceputul unui nou an, decat sa intri in contact cu Sinele tau profund, sa-l ASCULTI, sa-l PRIVESTI si sa-l VEZI in sfarsit? Si, pornind de aici, sa incepi sa SCHIMBI acele aspecte care-ti plac mai putin sau deloc sau cele care te tin pe loc, impiedicandu-te sa evoluezi.

Cover eventDespre art terapie:

Art terapia este o metoda terapeutica care ne ajuta sa „scoatem la suprafata” tot ceea ce ne este uneori greu sa formulam in cuvinte, o metoda prin care ne putem descoperi si putem da sens lumii noastre. Nu suntem pictori, desenatori sau graficieni si nu ne asteptam la realizarea unor “capodopere”, caci altul este scopul pentru care ne reunim.
Exprimarea, comunicarea implica aspecte multiple: vrem sa ne cunoastem, sa “ascultam”, sa intelegem, sa ne exprimam dincolo de cuvinte, prin intermediul formei si al culorii, ghidati de propria creativitate si de propria nevoie de exprimare.

Despre ateliere:

Evenimentul este unul de grup, durata unei intalniri fiind de 3 ore, deci vor fi in total 4 intalniri a cate 3 ore. Pe parcursul fiecarei intalniri vom desfasura urmatoarele activitati: intercunoastere de grup, realizarea unei lucrari (desen, pictura, modelaj) in legatura cu tematica intalnirii, integrare terapeutica a lucrarilor realizate si apoi un exercitiu de relaxare si imagerie ghidata.

Investitia este de 100 lei/intalnire, participarea nefiind conditionata de parcurgerea intregului modul. Poti veni la una, doua sau la toate cele patru intalniri, dupa cum simti. Costul pentru intregul modul de patru intalniri este de 300 lei, adica ceva gen 3+1 gratuit!

Locurile fiind limitate, se ocupa in ordinea achitarii unui avans de 100 lei, detaliile necesare pentru efectuarea platii urmand a fi comunicate persoanelor inscrise, prin e-mail.

Beneficii ale atelierelor:

> Iti doresti sa te intelegi si sa te cunosti la un nivel mai profund?
> Iti este uneori dificil sa-ti exprimi gandurile, emotiile si sentimentele in cuvinte?
> Ti se intampla sa te „inchizi” in tine si sa „aduni” frustrare si suferinta si ai vrea ca asta sa se schimbe?
> Simti ca “stai pe loc”, ai vrea sa mergi, dar nu stii inca in ce directie sa te indrepti?
> Vrei sa te schimbi, sa devii o persoana calma si echilibrata, increzatoare in fortele proprii?
> Te afli in cautarea unui „sens” al propriei vieti?

Daca raspunsul tau este unul afirmativ, macar la o parte din intrebarile de mai sus, atunci te asteptam alaturi de noi:

Mariana Ionica, psihoterapeut integrativ si consilier pentru dezvoltare personala (mai multe informatii despre mine gasesti aici:
http://www.clinicadepsihoterapie.com/

sau aici:

http://www.irpi.ro/index.php?option=com_k2&view=item&id=339:mariana-ionica)

Elena Muller, psihoterapeut integrativ (mai multe informatii despre mine gasesti aici: http://mirabilis-clinic.ro/terapeuti/elena-muller/

sau aici:

http://www.irpi.ro/index.php?option=com_k2&view=item&id=342:elena-muller)

Te asteptam sa ne impartasesti din experienta ta, sa descoperim impreuna solutii si modalitati de aplicare a lor, sa ne imbunatatim comunicarea, sa invatam unii din experienta celorlalti. Te invitam sa evoluam impreuna!Commentariile sunt inchise.

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19346 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier