implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Am o casnicie de 6 ani care nu merge bine deloc si o relatie de 3 ani cu o alta fata, pe care o iubesc mult. Astazi am fost in mall cu fata pe care o iubesc si era si nevasta-mea, care m-a vazut cu ea si a batut-o!

Terapeuti RO 8:22am Jan 6
Mesaj:
Buna ziua!
Am si eu o problema si vreau sa stiu ce sa fac in situtia asta sa imi fac ordine in viata!!
Eu sunt insurat am o casnicie de 6 ani
Care nu merge bine deloc!!
Si am alta relatie de 3 ani cu o fata..
Care merge bine..o iubesc mult!!
Astazi am fost in mall cu fata care traiesc de 3 ani
Si din intamplare era nevasta-mea in mall..
ma vazut cu ea si-a sarit la ea si-a batuto!!
Ce masuri sau ce pot sa fac in situatia asta!!

Anca-Florina Raduta 8:55am Jan 6
In primul rand,sa fiti cinstit cu dvs. Apoi cu sotia. Pe principiul “ce tie nu iti place,altuia nu face”.
Nu cred ca problema vine de la sotie,ci chiar de la dvs.
Daca nu aveati o căsnicie fericita,nu cred ca mai continuați. In primul rand,ar trebui sa discutati cu sotia dvs.,vedeti ce va nemulțumește,vedeti daca mai puteti salva ceva. Pt ca,in primul rand,aveti o familie,o legătură cu sotia si nu este cel mai bun lucru sa fugi de inconveniente cand apar problemele. Sau,daca nu mai doriti o relație cu sotia,incercati macar sa puneti punct. E mai bine o despărțire dureroasa decât o iluzie falsa.
Dar in niciun caz nu sotia este problema. Cred ca explicatia casnicie nefericita vine din sentimentul de vinovație al dvs,de justificare cumva a faptului ca aveți acea relație in paralel.
Plus ca nu e franc nici fata de tanara cu care aveti o relație. Care,probabil dupa 3 ani,are asteptari in vreun fel sau altul…
Numai bine!

Mihaela Comisel 9:04am Jan 6
Care este de fapt problema? Faptul ca ai o casnicie de 6 ani care nu merge deloc, faptul ca de trei ani traiesti in paralel cu alta “fata” pe care o iubesti mult sau si mai rau…nevasta ta te-a facut de ras in mall batand-o pe “fata” ta????!!! Scuza-mi ironia, dar in toata aceasta ecuatie ar trebui ca tu sa incerci sa-ti asumi responsabilitatea pentru alegerile si comportamentele pe care le ai! Daca nu poti singur sa-ti dai seama, poate ca ar trebui sa apelezi la un psiholog cu care sa-ti edifici trecutul si mediul in care ai crescut, pentru ca ele sunt responsabile de viata pe care o duci in prezent.

Adrian Isacianu 10:27am Jan 6
Dar tu ce crezi ca poti face astfel incat sa fie impacate ambele parti? Tinand cont si de evenimentul neplacut pe care l-ai experimentat.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:45am Jan 6
din ce spui inteleg ca este cumva confuz in ceea ce priveste directia/alegerea pe care o iei, insa singura persoana care poate alege esti doar TU. Din punct de vedere moral si legal nu este ok ce se intampla si poate ar fi mai bine sa clarificati impreuna toata situatia si sa va tineti de promisiunile facute. Succes!

Ion Duvac 11:13am Jan 6
Recomand consultarea unui psiholog. Tu decizi ce doresti sa faci mai departe! Relatia cu sotia ta s-a fisurat de tot. Nu cred ca poate trece peste acest moment al adevarului. Cealalta persoana stia ca esti casatorit si si-a asumat statutul de prietena si atat. Decizia iti apartine in totalitate si nu ar trebui sa fie conjuncturala! Succes!

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile