consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

AnunturiAnunturi inchirieri

Aceasta sectiune este dedicata anunturilor diferite de cursuri sau evenimente (angajari, colaborari, inchirieri spatii etc.).

Adaugare anunt

Oferta de inchiriere cabinete de psihologie – Ploiesti

Centrul de psihologie, psihoterapie și dezvoltare personală GEO PSI oferă o gamă variată de servicii din domeniul psihologiei la cele mai înalte standarde etice și de calitate, atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru corporații. Ne-am bucura să devină centrul psihologic recunoscut de prahoveni ca fiind centrul care i-a sprijinit in creșterea calității vieții și care e recomandat cu căldura de către aceștia.

Centrul se axează pe extinderea portofoliului de servicii prin afilierea altor psihologi cu drept de libera practică, din specialități diverse, având ca scop oferirea unei palete cât mai largi de servicii, dar și crearea unei echipe cât mai diversă de profesioniști care să contribuie la creșterea calității oamenilor din județul Prahova.

Psihologii interesați să-și dezvolte o cariera in domeniu, sunt aşteptaţi să se alăture echipei noastre de profesionişti.

De ce să lucrezi alături de noi?

 • vă puteţi dezvolta o carieră profesională într-o echipă de succes;
 • aveţi vizibilitate prin alocarea unei pagini de prezentare în site-ul nostru, care a fost optimizat pentru Google (pentru cele mai frecvente cuvinte cheie utilizate de clienţi);
 • rezervati cabinetul online, fără costuri;
 • nu aveti costuri administrative dacă clientul nu se prezintă conform programării;
 • eficientizaţi cheltuielile administrative, raportandu-le strict la numarul de sedinţe efectuate.
 • aveti la dispozitie un spatiu generos format din 3 cabinete amenajate corespunzator standardelor astfel:
 • 1 cabinet pentru testari şi evaluări psihologice;
 • 1 cabinet pentru consultaţii psihologice adulţi;
 • 1 cabinet pentru consultaţii psihologice copii şi logopedie, dotat cu jucarii şi materiale de lucru în terapia pentru copii;
 • 1 sala mare de asteptare/recepţie dotata cu scaune confortabile, tv şi internet wireless;
 • toaletă modernă.
 • pozitionarea noastră excelentă şi seriozitatea ne recomandă pentru o colaborare de lungă durată.
 • la centrul de psihologie, psihoterapie și dezvoltare personală „GEO PSI” veţi găsi un mediu flexibil și o echipă de profesioniști, într-un cadru profesional.

Sunt acceptaţi psihologi cu drept de liberă practică, atestaţi de Colegiul Psihologilor din România, care deţin forme legale de funcţionare (cabinet individual, societate civila profesionala etc).

Prestarea serviciilor psihologice de către psihologii afiliați se va face pe bază de contract de colaborare, termenii contractului încheiat depinzând de numeroase criterii cum ar fi : portofoliul de clienți al colaboratorului, contextul profesional sau timpul pe care psihologul îl poate aloca serviciilor prestate la centru.

Cu speranța că împreună putem să creștem sănătatea mentală şi emoțională a întregii noastre comunități, vă aşteptăm să ne contactaţi pe adresa office@geopsi.ro .

Detalii și pe www.geopsi.roLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile