Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

M-am despărtit de prietenul meu pentru ca eram ca fratii si am gasit un tip cu care ma inteleg foarte bine. Problema este ca e cam nefinisat, din topor, si nu are o situatie financiara foarte buna, asa ca dupa 3-4 zile ii vad numai defectele si fug la fostul care ma primeste de fiecare data inapoi.

Terapeuti RO 8:44am Oct 17
Mesaj:
Buna seara!am si eu o mare problema m am despărtit de prietenul meu cu care eram de 5ani pt. nu ne întelegeam pe plan sexual.adică nici macar mici gesturi.eram ca fratii.am ajuns in situatia aceasta deoarece el vorbeste foarte urat ,ma jicnea,era tot timpul nemultumit si foarte rece.m am decis să mi caut pe altcineva si chiar mi am gasit.un tip cu care ma inteleg foarte bine si pe plan sexual exceptional.problema este ca el e cam nefinisat sa zic asa (din topor)dar nu cu mine.si mi e o problema ca nu are o situatie financiara foarte buna.adică castiga cam 1000 de lei pe luna.eu sunt tehnician dentar.va repet ne intelegem foarte bine numai ca eu dupa 3-4 zile ii vad numai defectele si fug la fostul carte ma primeste de fiecare data inapoi.apoi stau si cu el cateva zile (doar ca amici)si fug la celalalt unde ma simt iubita si fericita.dar nu pt mult timp pt ca iar fug.chestia asta o fac de 4luni jum.suntem disperati toti trei.actualul nu stie k eu fug la fostul.dar fostul stie ca am pe altcineva.ce ma sfatuiti.cu care sa raman?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:52am Oct 17
eu va sfatuiesc sa mergeti sa discutati mai pe larg cu un psihoterapeut… situatia nu este asa simplu de rezolvat. Succes!

Cristina Cristea 11:32am Oct 17
Principala dvs problema nu este cu cine sa ramaneti, este mult mai profunda decat va puteti imagina. Eu va sfatuiesc sa consultati un psiholog .

Daniela Monica Guzu-psiholog 4:01pm Oct 17
Situatia este mai complexa..cauta un specialist, impreuna cu el ai sa vezi imaginea de ansamblu.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita