Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Anul trecut am pierdut o sarcina de 23 de saptamani, de atunci nu imi mai gasesc linistea sufleteasca, sotul meu spune ca sunt nebuna, de fiecare data cand vad testul de sarcina negativ, ma apuca plansul…

Mesaj anonim, prin secțiunea Consiliere online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online:
Buna ziua ,Mă numesc Daniela si am 25 de ani, sunt căsătorită si am o fetita de 7 ani , anul trecut in iunie 2019 am pierdut o sarcina de 23 de saptamani si 3 zile , o traumă pt mine ,de atunci nu imi mai gasesc liniștea, am început să îmi țin timpul ocupat dar ma epuizez si răbufnesc in plâns, nu imi pot gasi liniștea sufletească mi am dorit mult copilul, soțul meu nu ma intelege spune că sunt nebună si ma gandesc numai la morti , într-adevăr ma gandesc numai si numai la copil. Nasterea copilului a fost foarte traumatizată si am ajuns mereu noptile sa o visez. Imi doresc enorm de mult un copil.Cadrele medicale mi-au dat ok sunt la a 3a încercare si nu am rămas și de fiecare dată când vad testul negativ ma apuca plânsul.. Am ajuns sa plâng de minim 10 ori pe zi in hohote nu stiu ce sa ma mai fac ,ce as putea face in cazul acesta..
  • Cristina Constantin, pagina de psihologie
    Cristina Constantin, pagina de psihologie Buna ziua! Aceste pierderi v-au marcat si este normal sa doara. Aveti dreptul sa va trăiți durerea, doar ca din ce povestiți, suferinta e prea mare sa o puteti depăși singura. Apelati la un psiholog, va va ajuta sa depășiți mai usor aceasta perioada. Multa sanatate!
  • Marilena Popa
    Marilena Popa Buna ziua, in primul rand dumneavostra vorbiti de copilul pierdut ca si cum nu ati mai avea unul de 7 ani “Imi doresc enorm de mult un copil.” “mi am dorit mult copilul”, “Nasterea copilului a fost foarte traumatizată”- despre care copil este vorba? Daca va ganditi numai si numai la copilul pierdut, ce loc are copilul existent in viata dumneavostra? Va sfatuiesc sa mergeti intr-o terapie sa rezolvati aceasta chestiune. Pana una alta aveti un copil care pare sa nu existe sau sa nu va satisfaca nevoia de fi mama. Pana sa concepti altul ar trebui lamurite aceste aspecte foarte importante pentru dumneavostra si familia dumneavostra. Numai bine!
  • Cristina Tacaciu
    Cristina Tacaciu Poate nu e cel mai potrivit sa faci un copil cu un barbat care te numeste nebuna si nu face efort sa te inteleaga. Crezi ca e momentul potrivit acum sa incerci sa ramai gravida? Ce gol sufletesc incerci sa umpli? Crezi ca in starea emotiva in care esti, e momentul potrivit? Psihoterapia cu un Psiholog de familie te poate ajuta enorm , sa te linistesti, sa iti explici ce s-a intamplat si sa iei cea mai buna decizie. Nu uita ca in ecuatie apare si copilul Tau de 7 ani


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita