Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Să ii spun prietenului meu că m-am uitat în telefonul lui și am găsit niște mesaje de la o fată sau să o las așa? Ea a tot insistat, dar el a respins-o…

Mesaj anonim, prin secțiunea Consiliere online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
Bună ziua! Am 26 de ani și am o relație de 1 an. Pana acum 1 luna totul a fost perfect sau cel puțin asa credeam eu. Ne-am certat într-o seara foarte tare, iar la doua săptămâni după am simțit ca e ceva înneregula și am găsit în telefonul lui un mesaj de la o fata(nu știu cine era) :dacă găsești un sutien pe acolo sa nu îl porți pentru ca nu îți vine’
Ea tot a continuat sa ii scrie, el nu ii răspundea
Singurul mesaj din partea lui a fost’Ai înțeles gresit’
Ea a zis ca ii oferă timp și avea foarte multe apeluri nepreluate de la ea… Iar de atunci nu a mai vorbit deloc cu ea.
Nu i-am zis ca m-am uitat la el în telefon și am găsit mesajele pentru ca el o sa ma scoată pe mine vinovata ca i-am umblat în telefon, i-am zis ca am simțit alt parfum la el pe lenjerie și ca am găsit fire de par în pat, iar el mi-a spus ca sunt nebuna.
Întrebarea mea este:Sa ii spun ca m-am uitat în telefon și am găsit mesajele sau sa o las asa și la următoarea abatere o termin cu el și gata… Nu s-a mai întâmplat nimic de atunci… Ea a tot insistat, dar el a respins-o… Și doar atunci 2 zile nu am stat împreună, în rest facem totul împreuna, de atunci nici dacă voia nu avea când sa se vadă cu ea și mesajele încă nu le-a șters și nici apelurile. Va rog sa îmi dați un sfat pentru ca nu știu ce sa fac, îl iubesc, a greșit, dar și eu am greșit în celelalte relații și pe o parte îl înțeleg pe alta nu
  • Roxana Maria
    Roxana Maria Daca ai rezistat pana acum, sa nu ii spui ca te.ai uitat in telefonul lui…las.o balta, cum se spune !! Gandeste- te bine ce iti doresti. Daca il confrunti cu telefonul, se va declansa o si mai mare problema. Iar el, se va feri, dar se va si supara pt ca te.ai uitat in telefonul sau. Faptul ca nu vorbeste cu respectiva persoana, ca nu.i raspunde, poate sa insemne, ca..daca a avut o aventura cu ea, nu doreste sa mai continue. Posibil sa fi fost o reactie – furie, razbunare, sau de aprecere,sa vada daca mai poate cuceri, in urma acelei seri in care v.ati certat f tare..Nu este o scuza, ca sa faca asta, dar, poate fi o explicatie. Nu stiu motivul pt care v.ati certat, dar, se pare ca cearta, motivul, a putut determina aventura..
    Fiecare are greselile lui.. Insa, te rog sa intelegi, ca aventura asta, daca s.a intamplat, este…un efect, este de dorit sa gasesti cauza, ce anume poate sa nu fie bine in relatia voastra. Se ajunge la infidelitate din mai multe motive, nu doar..sex cu alta/altul, motive serioase, profunde.
    In cazul tau, eu cred ca e bine ca te.ai putut stapani, asa ca observa in continuare, dar nu.i mai aminti de incident, nici cu aluzii, parfum..etc. observa.l dar poarta.te calm si frumos. Si inca ceva : spui ca ” facem totul impreuna” – nu e cel mai indicat lucru intr.o relatie, fiecare, are nevoie de un spatiu al sau, de timp personal. Poate deveni obositor si plictisitor, crede.ma. Iar daca obserbi la tine ca tu doresti sa fii mereu cu el, ca vrei sa stii ce face, unde este el…atunci, e si aici o problema, care are anumite cauze. Problema care se poate rezolva. Dar..deocamdata ma opresc aici. Ai grija, cu calm si rabdare..
  • Suciu Lucretia
    Suciu Lucretia Ce vreau eu sa mai completez, nu este de dorit sa “fabrici” povestioare (parfum, par, etc.) pentru a aborda astfel de probleme. “Minciuna are picioare scurte!” Deseori suntem constransi sa mintim prin omisiune (adica desi cunoastem adevarul, nu-l spunem), exemplul tau cu telefonul, chiar si astfel de minciuna (prin omisiune) este de ajuns pentru a starni discutii si probleme intr-o relatie (daca s-ar afla la un moment dat). Dealtfel minciuna este detestabila in toate contextele in care apare, si-ti scade din credibilitate.


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita