Login

Sfatul Terapeutului

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

O fata pe care o plac mi-a spus ca nu putem fi impreuna pentru ca este aromanca sau machedoanca.

Terapeuti RO 8:26am Aug 22
Mesaj:
Am 17 ani, sunt dragut, toate fetele spun ca am ochii frumosi. Intro buna zi am auzit de o fata care ma placea si am inceput sa vorbesc cu ea.Am inceput o relatie dar nu simteam dragostea deplina, simteam ca mai mult eu trag de aceasta relatie.A crezut ca am inselat-o dar nu am facut-o, nu insel persoana iubita niciodata.O iubesc prea mult ,mi-am pus toata increderea in ea insa ea nu a facut acelasi lucru totusi si ea ma iubea.Intr-o zi totul decurgea normal si mi-a spus ca nu puteam fi impreuna pentru ca este “aroroman” sau machidoanca,ceva de genu’ si ea trebuie sa fie tot cu cineva din aceeasi etate. Am ramas masca.O despartire aiurea.Nu o pot uita in fiecare seara ma gandesc la ea si ma gandesc ca nu imi spune nimeni “Noapte buna!” . M-am gandit sa incerc sa vorbesc iar cu ea dar nu vreau sa mai sufar si sa trag de relatie, aveti sfaturi?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:41am Aug 22
din pacate, in comunitatile aromane si/sau machedone nu este permisa casatoria decat in comunitate. Se pare ca te-ai atasat de ea si asta face ca tu sa treci printr-o perioada de ‘doliu’, de suferinta in urma ‘rupturii’. Este firesc, o sa treaca, mai ales cand o sa gasesti pe altcineva. Succes!

Cristina Cristea 9:14am Aug 22
Las-o sa plece , sufera , treci mai departe. Bafta!

Carmen Caramlau 6:10pm Aug 23
Ea ti-a dat o sansa, desi stia ca nu se poate casatori in afara comunitatii. Daca ai fi fost in stare sa vrajesti intreaga familie, poate ai fi avut o sansa (minuscula). Nu greutatile ne definesc, ci puterea cu care trecem peste ele.

Mar Dum 6:22pm Aug 24
Daca ai fi terapeut si ai vedea ce coada fac persoanele casatorite de etnii, culturi sau rase diferite, ai privi lucrurile altfel, ba chiar i-ai multumi cerului ca ai scapat de complicatii si mai mari. Sa vezi ce minunata este presiunea neamurilor si armonia de cuplu cand familia mai are si copii….

S-ar putea sa te intereseze si:

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

16402 raspunsuri primite pentru 3388 intrebari
(in categoria actuala: 2158 raspunsuri primite pentru 514 intrebari)