consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Tudose Iulia – Psihoterapeut – Iasi

Tudose Iulia – Psihoterapeut – Iasi

:
: Competente în psihoterapia copilului și adolescentului, psihoterapia de cuplu și de familie, consiliere parentală, antrenor în dezvoltare personala.
: Iasi
: Aleea Tudor Neculai, bl. 953, ap. 8 (reper: biserica catolica Nicolina)
: 0742.260.394

Detalii activitate

Bună ziua, va voi spune câteva cuvinte despre mine, pentru a ma cunoaște mai bine. Sunt psihoterapeut cu drept de liberă practică, atestat de Colegiul Psihologilor din România. Acest atestat l-am obținut în urma absolvirii unor programe de formare universitara și profesionala. Facultatea de Psihologie, masterul în Terapii de cuplu și de familie, formarea postuniversitara în terapii de cuplu și familie, mi-au dezvoltat abilitățile necesare pentru a veni în sprijinul celor ce au nevoie de sustinere și îndrumare. Toate acestea au fost completate de cursuri de dezvoltare profesionala, pentru întărirea și menținerea acestor aptitudini.
Ofer servicii care se adresează tuturor categoriilor de vârstă, pe diferite probleme: depresie, anxietate, stima de sine redusa, stres, furie, probleme de relaționare, afecțiuni somatice cu cauze psihice, consiliere și informare parentală.
Va aștept cu drag, pentru a ne cunoaște și pentru a păși împreună pe calea regăsirii puterii interioare.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed