consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Tomescu Catalin – Terapii complementare – Bucuresti, Valea Prahovei

Tomescu Catalin – Terapii complementare – Bucuresti, Valea Prahovei

Tomescu Catalin – Terapii complementare – Bucuresti, Valea Prahovei

: Terapii complementare avansate, menite sa restituie rapid echilibrul holistic al pacientului: bioenergie, analiza energetica GDV, terapie Bowen Bowtech etc.
: BUCURESTI
: Bucuresti | Valea Prahovei
: 0721.578.144

Detalii activitate

Indiferent de cine si ce esti, ai fost ghidat in locul potrivit, daca esti pregatit sa primesti:

 • starea de implinire;
 • claritate si o intuitie mai buna;
 • armonie vibrationala, indiferent de momentele prin care treci acum;
 • o iubire de sine mai inalta;
 • manifestarea sufletului pereche;
 • alegeri mai aliniate cu Sinele Inalt;
 • ancorarea misiunii sufletului;
 • manifestari mai inalte, atrase in holograma personala.

Daca ai raspuns afirmativ la cele mai multe intre intrebari si esti o persoana orientata spre pace globala, sanatate holistica, dezvoltare personala si ascensiuni planetara, atunci este cerut sa incepi lucrul cu tine!

Prezenta bagajului energetic este motivul pentru care esti la nivelul la care te afli ACUM. Aceste tipare sucite de energie prezente la nivel de ADN sunt specifice emotiilor nerezolvate, convingerilor limitate si a karmei rezultate.
Sesiunile sunt oferite exclusiv pentru propria reactualizare, evolutie spirituala organica, cresterea frecventei personale si incorporarea partilor mai inalte. Catalin lucreaza la nivel cuantic, ghidat de Sinele Inalt al clientului in timpul sesiunilor.
Curatarea completa aurica, a karmei si sigiliilor artificiale mostenite in momentul nasterii sunt blocajele continute in bagajul energetic pe care cei mai multi il cara tot mai greu. Nu doar ca il avem, dar acesta ne impiedica sa experimentam viata pe care am ales-o cu adevarat liberi si coerenti.
Acest proces este necesar inaintea activarii codurilor genetice latente.

Ca individualizari ale constiintei Sursei suntem interconectati si suntem meniti sa continuam drumul de ascensiune in nivelurile mai inalte unde constiinta se extinde si devenim mai mult aliniati cu Sursa. Drumul ascensiunii se afla in portiunile latente din ADN-ul nostru. Stiinta a cuantificat 97% ADN-ul neactivat.
99% din oameni au o capacitate de 12 spirale ADN care, activate in totalitate, realizeaza ceea ce se numeste imortalitate si transformare in lumina, precum: Jeshua, Buddha, Sri Babaji Nagaraj etc.

Multumesc pentru ca te afli aici si sunt nerabdator sa te asist pe drumul de intoarcere catre Sursa!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Despre Cătălin Tomescu:

Catalin asista pacientii prin stimularea autovindecarii organismului, curatarea blocajelor energetice discordante, activarea ADN-ului latent si interpretarea bioenergiei personale.

Fundația dezvoltării lui Cătălin este consolidată de experiența sa în varii tehnici de vindecare și meditații tradiționale studiate cu învățătorii săi. Printre ele se numără inițierea în Kryia Yoga, Reiki, certificarea pentru vindecarea liniei temporale și practicarea dharmei budiste din Școala Mahayana.

Printre obiectele sale de studiu se numără bioelectrografia prin tehnologia camerei GDV, resetarea organismului pentru vindecare, feng shui, purificarea spațiilor, numerologie, astrologie și nutriție.

În 2015 a creat Ascended Society Consulting, a cărei orientare primară este să servească omul spiritual modern să își întărească legăturile spirituale în dezvoltarea personală și să capete mai multă acuratețe senzorială și intuiție.
Catalin a creat în 2016 programul “Trezirea liderului conștient”, croit pentru fiecare persoană în favoarea împuternicirii personale și cresterii frecventei sale printr-o secvență de proceduri aplicate.
Cătălin oferă în prezent seminarii de dezvoltare personală, terapii complementare și ajută oamenii din toate zonele de activitate să se conecteze pe toate nivelurile existente cu Sursa de Lumină proprie, generatoare de oportunități, oameni, locuri și evenimente.

Cătălin este născut în Bucuresti și aici a absolvit facultatea de management din cadrul Universității Romano-Americane. In prezent, primeste pacientii in cabinetul sau din capitala și este un împătimit al sporturilor de munte.


 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

2 Mesaje la “Tomescu Catalin – Terapii complementare – Bucuresti, Valea Prahovei”

 • Albu Georgeta spune:

  Buna ziua ! Am o mare problema de cativa ani,ma deochi non stop,dar cu zenzatii foarte rele,merg la biserica,ma rog,tamai in casa,degeaba,am consultat si medici,nu au solutie.Ma intreb e vb de aura mea,atrag energiile negative? Am o varsta totusi…65 ani,parca nu e firesc sa ma deochi mereu.Va rog,ma puteti ajuta?Astept un raspuns.Multumesc!

 • Ligia spune:

  Buna ziua,
  as dori o programare pentru fiica mea Andreea.Multumesc anticipat.

  Ligia

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile