consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Stefan Adriana – Consilier pentru dezvoltare personala – Ploiesti

Stefan Adriana – Consilier pentru dezvoltare personala – Ploiesti

Stefan Adriana – Consilier pentru dezvoltare personala – Ploiesti

: Misiunea mea este aceea de a-i îndruma pe ceilalți să devină independenți, să conștientizeze că se pot ajuta singuri și că îi pot impulsiona inclusiv pe cei din jurul lor.
: Ploiesti
: Str. Vestului nr. 12
: 0720.028.388

Detalii activitate

Am cautat sa ajut. Acesta este cuvantul. Nu stiu daca este mult sau putin, dar lucruri stiu ca am miscat cu o putere extraordinara. Fara sa stiu ca o detin, ceva deasupra mea a fost in permanenta din dorinta de a iubi oamenii si a le arata acest lucru. Cu sacrificiul convins ca nu toti iti inteleg devotamentul sau motivatia. Asa a inceput trecerea mea de la consilierul individ la consilierul pentru dezvoltare personala.
Obiectivul meu – sa poti sa te privesti inauntrul si in jurul tau, cu emotii, sentimente, furii si frici si sa poti vorbi cu oamenii si sa constientizezi ca nu esti singur si oricand, la nevoie, gasesti o mana intinsa si o vorba buna. Sa poti sa te autocunosti si sa te iubesti pe tine pentru ca sa-i poti intelege pe ceilalti si sa-i poti iubi. Sa poti dezvolta abilitati de gestionare a tuturor problemelor ce vin in permanenta. Sa-ti poti gestiona un drum al carierei in orice moment al vietii. Sa ai acces la informare si la o multitudine de resurse de dezvoltare profesională.

Curs de formare:

Asociația Centrul de Comunicare și Dezvoltare Umană-Phoenix (CCDU-Phoenix): Curs de consilier pentru dezvoltare personala si de formator, certificat ANC


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19366 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier