Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Soare Diana – Life coach – Bucuresti sau online

Soare Diana – Life coach – Bucuresti sau online

:
: Antrenor pentru o viață frumoasă. Îmbin tehnici de coaching cu elemente de spiritualitate și terapie energetică, NLP, legea atracției și Ho’oponono, în pachete individualizate care te ajută să îți transformi viața.
: BUCURESTI
: Cabinet (zona Stefan cel Mare) | Online (prin Skype)
: 0745.132.665

Detalii activitate

Îți pot fi de ajutor dacă:

  • Vrei vindeci, să schimbi, să treci mai departe, să scapi de o emoție, o problemă, o frică, o credință. Sau mai multe.
  • Vrei mai mulți bani, o carieră mai bună sau o schimbare de carieră, familie, prieteni, sănătate.
  • Ai bani, ai o carieră, ai o familie, ai tot ce îți trebuie, dar nu ești fericit(ă), nu te simți împlinit(ă) și simți că ceva lipsește sau nu e cum trebuie să fie.
  • Vrei să te cunoști mai bine, să dobândești mai mult curaj, să te organizezi mai bine și să faci mai bine față stresului, să stabilești priorități, să devii mai creativ(ă), să scapi de o frică (sau mai multe) care te limitează, să scapi de timiditate, să slăbești, să te relaxezi, să îți crești încrederea în tine, să ai o atitudine pozitivă, să ai o relație sau să îmbunătățești relația pe care o ai cu partenerul de viață sau relațiile cu alți oameni ori cu membrii familiei, să îmbunătățești orice alt aspect al vieții tale.

Dacă vrei cu adevărat și ești dispus(ă) să faci eforturile necesare de a schimba și de a ieși din zona de confort, atunci te pot ajuta, pot fi ghidul tău pe acest drum. Lucrez doar cu oameni care își asumă obligația de a ajunge unde și-au propus, nu care încearcă să o facă. Schimbarea înseamnă un drum ușor anevoios, dar cu ajutorul potrivit se poate face mai simplu. Din păcate, nu există scurtături și este foarte important să decizi că rămâi pe calea pe care ai început-o. Dacă nu ești sigur(ă) că vrei să faci pasul ăsta, atunci nu îți irosi nici timpul, nici banii. Mergi pe site-ul meu, abonează-te la newsletter, citește materialele și informațiile pe care ți le ofer gratuit și abia când vei fi pregătit(ă) contactează-mă.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita