consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Siuiu Flavia – Terapeut ABA – Timisoara

Siuiu Flavia – Terapeut ABA – Timisoara

Siuiu Flavia – Terapeut ABA – Timisoara

:
: Autismul în sine nu este un duşman…barierele spre dezvoltare care vin odată cu autismul sunt inamicii. Retardul care se înregistrează în urma lipsei dezvoltării este duşmanul. Problemele senzoriale sunt ele însele bariere, deci inamici. Aceste chestiuni nu sunt parte din copil sunt doar bariere între ceea ce copilul este şi ce este menit să devină, conform amprentei genetice. Munceşte cu puterea copilului de a depăşi barierele şi lucrează cu şi prin autism, nu împotriva lui, pentru ca orice copil să depăşească barierele în dezvoltare
: Timisoara
: La domiciliu
: 0734.308.202

Detalii activitate

Ma numesc Siuiu Flavia si sunt terapeut ABA cu experienta. Am studii in domeniul psihologiei si asistentei sociale si sunt masteranda a programului de Psihoterapii si Psihologie Clinica.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Siuiu Flavia – Terapeut ABA – Timisoara”

  • Burza spune:

    Buna ziua. Am un baietel de 3 ani jumatate.din octombrie ne mutam in tm,zona lipovei. Imi puteti da detalii despre pretul unei ore de terapie? Va deplasati dvs la domiciliu sau noi trebuie sa venim la dvs la domiciliu? Multumesc

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19366 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier