consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Societatea Civilă Profesională de Psihologie Hosu Roxana şi Neagoe Graţiela – Psihoterapie | Consiliere psihologică | Psihologie clinică – Braşov

Societatea Civilă Profesională de Psihologie Hosu Roxana şi Neagoe Graţiela – Psihoterapie | Consiliere psihologică | Psihologie clinică – Braşov

Societatea Civilă Profesională de Psihologie Hosu Roxana şi Neagoe Graţiela – Psihoterapie | Consiliere psihologică | Psihologie clinică – Braşov

: “Nu poti continua sã faci același lucru și sã aștepţi rezultate diferite” …de aceea, dacã te confrunţi cu probleme cãrora nu le gãsești rezolvarea, dacã ai încercat sã discuţi cu prietenii, familia, cunoscuţii și simţi cã încã nu ai gãsit suportul necesar, încearcã sã iei legãtura cu un specialist. Aici vei gãsi un mediu profesionist, securizant și lipsit de prejudecãţi unde putem sã: - examinãm problema dintr-o altã perspectivã, inţelegem cauzele și identificãm modalitãţi alternative de rezolvare; - abordãm sistematic situaţiile dificile care ne afecteazã activitatea de zi cu zi; - invãţam metode și tehnici de optimizare personalã, de perpetuare a gândirii raţionale adaptative.
: Brasov
: Str. Lunga nr. 18-20, in cladirea Bioclinica
: Hosu Roxana: 0766.270.321 | Neagoe Graţiela: 0736.590.437

Detalii activitate

Serviciile psihologice de care poţi beneficia sunt:

Psihodiagnostic și evaluare psihologicã clinicã – se realizeazã cu ajutorul testelor psihologice, a interviurilor – pentru a afla cât mai multe detalii despre problemele (emoţionale, comportamentale, relaţionale etc) care te frãmântã

 • pentru evaluarea personalitãţii
 • evaluarea contextului social sau profesional în care problemele au apãrut și au fost menţinute

Consiliere sau psihoterapie individualã / de cuplu / de grup – adicã intervenţie psihologicã pentru probleme specifice printre care: depresie, anxietate, fobii, adicţii, tulburãri ale somnului, tulburãri ale comportamentului alimentar, tulburãri sexuale, experienţe traumatice, pierderea unei persoane dragi (divorţ, deces, separare).

De asemenea, te poti baza pe ajutor specializat și pentru copiii tãi:

• Psihoterapia copilului și adolescentului – intervenţia psihologicã

 • poate reduce problemele comportamentale cu care aceștia se confruntã;
 • îi ghideazã în depãșirea unor perioade mai dificile care le provoacã anxietate;
 • diminueazã cât mai mult efectele negative apãrute în contextul instalãrii unei tulburãri specifice vârstei;
 • dezvoltare psiho-sexualã.

Work-shop-uri pentru dezvoltare personalã, de exemplu dacã vrei sã afli mai multe despre modurile cele mai eficiente de comunicare, inclusiv non-verbalã, despre managementul emoţiilor, al stresului sau despre dezvoltarea încrederii în sine, e suficient sã ne transmiţi dorinta ta şi noi îţi venim în întâmpinare.

Date de contact:

Hosu Roxana: 0766.270.321/roxanaioanahosu@gmail.com

Neagoe Graţiela: 0736.590.437/gratiela.neagoe@gmail.com


 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

2 Mesaje la “Societatea Civilă Profesională de Psihologie Hosu Roxana şi Neagoe Graţiela – Psihoterapie | Consiliere psihologică | Psihologie clinică – Braşov”

 • mama spune:

  buna ziua ,
  nu stiu ce sa ma fac si cum sa procedez:
  am o fiica de 21 de ani care de cca o luna s-a imprietenit cu nepoata unei colege si de atunci nu o mai recunosc.fata asta a fost adusa de matusa ei dintr-o alta localitate sa stea la ea , tot pentru ceva probleme , cred, mama ei fiind plecata din tara si tata nu are. I-a prezentat-o fiicei mele pentru a avea pe cineva , ca prietena aici in Cluj. de atunci fata asta sta mai mult pe la fiica mea ,si cred ca se si drogheaza.Asta am observat pe facebook din mai multe comentarii de-ale lor .Ieri am fost la cluj, si …am intrat pe calculatorul fiicei mele , si mi se cam confirma ceea ce cred, ce sa fac? si fata mea e o repezita , si nu stiu cum sa vorbesc cu ea , pentru ca de fiecare data cand incep o discutie despre ce ar trebui sa faca , imi opreste gura , ori ca ma va sterge de pe facebook ca prietena , ori ca nu ma va mai cauta niciodata , ca nu va mai veni acasa. i-am spus frumos ca nu imi place sa stea acea fata pe la ea , si mi-a spus ca nu o deranjeaza , ca e fata linistita care isi cauta doar de lucru si pana atuci mai sta pe acolo.Inca nu am vorbit cu sotul meu , nu stiu ce sa fac , sunt tot necajita si imi vine sa plang incontinuu, nu vreau nici sa o pierd pentru ca mie imi spunea pana acum , cred, cam tot, despre baieti si despre intamplari , dar acum mi-e frica in ce capcana poate cadea.cum sa procedez ?

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile